Nomac написав:все с Германии, была реклама
Якось не віриться що Фокус німецької збірки може продаватись в Україні дешевше ніж в Німеччині. Чому тоді Руминські Логани в нас дорожчі ніж в Руминії? Мито? А на Форд мито не розповсюджується?
Nomac написав: да и как с России, если там закрыли завод Форд, год или 2 назад
Звідки ти таке взяв? Були там простої в них, але: "Ford Sollers возобновит работу на заводе во Всеволожске 15 января 2016".
Короче треба якесь надійне джерело шукати...
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-28 12:30:26[/merge_posts_bbcode]
Однак: "In 2014, the Hyundai Solaris for Russian and CIS (were it sold as Hyundai Accent) market was facelifted.". Я не думаю що цей фейслівт запроваджували на інших заводах крім таганрізького. Хоча ХЗ. Тим не меньше - назва нічого не значить. В нас Руминські Логани продають як Рено, а в Труції взагалі як Симбол, тим не меньше, всі вони з одного заводу родом.
Але всеодно я сумнівають що до нас вигідніше возити з росії ніж складати самим, тим більше що ми це точно робили раніше.
[merge_posts_bbcode]Added: 2016-11-28 12:36:11[/merge_posts_bbcode]
Schranznbasser написав:а фокус универсал? по логике база приблизительно одинаковая, значит сзади тоже тесно должно быть
В Фокуса універсала, ззаду для ніг пасажирів по довжині, місця меньше ніж в Логані. Можу навіть пуфлінканути.
Schranznbasser написав:но он же огромен, визуально я б сказал , что там комфортно сзади...
А ще в плечах на задньому ряді, як мінімум не вільніше ніж в Логана, і трішки більший центральний тунель, і для третього (середнього) пасажира, меньш зручне місце (більше виперає і твердіше - в логана диван для всіх однаковий).
Schranznbasser написав:в салоне все ок, я сам маленький.
Ну тоді нестача місця може бути взагалі не важливою.
Schranznbasser написав:качество получше, чем у логана будет
Це правда. Було б дивно якби це було не так - цінові категорії трошки різні.
LogAn 2013 1.2 Authentique ->
Toyota RAV4 2016 2.0 Live
0
Спасибо сказали: Schranznbasser1