Re: Сірокометний Рено Логан МСВ 1.6 Ембіанс (БЖ bravo)
Всім доброго здоров`я. Давненько не писав про свою ласточку. Ну по порядку...
Три місяця назат замітив, що змінилася музика в машині - згоріли обидва задніх динаміка. Були куплені на базарі Кенвуди за 260грн і за 10хвилин поміняні. Далі машинка попала на "Автопробіг по чотирьох озерах за два дні" - потім опишу. Далі згоріло ближнє світло на лівій фарі. Найт Брекери+ від Осрам добре світять, но не довговічні - року не виходжують. Була замінена на штатний -простий Осрам. Так і катаюсь. Потім була підготовка до поїздки на море. Було куплено подвійне сидіння від Спрінтера (без рамки) -190грн. Рамку з другом зварили з уголка 20. Що б нічого не сверлити, підібрали так, що б отвори рамки, співпадали з отворами під болти для кріплення вантажу у підлозі багажника. А за одно, з розборки у Рівному, прислали ручки над сидіннями і паси безпеки - встановив за 20 хвилин. Віталіку з Рівного дуже дякую. За все 120грн. Також поставив плафон освітлення третього ряду (в мене був рідний, на одну кнопку, на перед давно поставив на дві).
Тепер в мене 7місний МСВішик. Правда жабра не відкриваються, і відсутні воздуховоди до третього ряду. В цьому проблеми не бачу. Їхали на море дві дитини (13 і 17років) - було комфортно. Їхали з весілля (50 км) фотографи (дорослі люди) - казали, що зручно. Сідав сусід, казав, що більше місця для ніг, ніж в його Т4 дубль кабіна для задніх пасажирів. Сідав Сергій-Птах, сказав, що місця море - що ще хотіти... Ставиця і знімаєця сидіння за 5 хвилин (не поспішоючи).
На море машинка витримала. Завантаження : 6 чоловік, гора їжі і питного, одежа і взуття, зонтики і матриси, і т.д.
Туда 1350км. і 6.8л. на 100. Назат 1200км. і 7.6л. на 100 - зустрічний вітер, дощ, калюжі.
Зразу після моря поїхав на ТО-3. Зробили базові заміни і перемазали направляючі супортів, за що взяли 110грн.(Сварився з ними - за ці гроші я 5 раз міг направляючі змащувати). Заплатив 709.45 грн. Свічки не міняв, запасні катаються в машині. Купив в Логан Маркеті на запас, бо появилася ледь помітна дитонація на холостих, але катаюсь на рідних. Фільтр салона також на днях поміняю.
Пробіг на даний момент 46000км. Машиною задоволений на всі 100%.
"Куй зелезн, пока горяць"