101

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Kap1toshka написав:

Достаточно открыть mobile.de, там валом машин с пробегами и по 300 и по 400 тыс. Все упирается в банальное сколько стоит проехать 1 км. Как только выходит за вменяемые рамки для владельца машины, так сразу и идет на продажу

Как правило, авто с большим пробегом в развитых странах делятся на 2 группы:
1. Авто юр. лиц (аналоги наших торговых представителей).
2. Авто людей, которые живут в пригороде/за городом. Особенно актуально для Баварии и всей Южной Германии. Часто люди на работу/с работы едут по 60-80-100 км в одну сторону.
Частные лица, как правило, в развитых странах скидывают авто сильно раньше.

SanychGT, я не понял Вашу мысль, хоть и перечитал пять раз Ваше сообщение. Предлагаете чтобы люди отказались от вышеназванных авто и пересели на Рено с вырезанными катализаторами?

  0



102 Відредаговано SanychGT (2020-12-13 18:00:34)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

MaksTrout написав:

Предлагаете чтобы люди отказались от вышеназванных авто и пересели на Рено с вырезанными катализаторами?

Если вы так переживаете за экологию, то это будет явно разумнее и несравненно эффективнее...
Ибо

Але в реальних шляхових умовах циклу WLTC[13] у Jetta рівень викиду оксидів азоту (NOx) виявився в 15-35, а у Passat'а — у 5-20 разів вище гранично допустимого американськими законами.

.... Это даже в процентах было бы плохо, но тут в разы. А вырезание катализатора дает увеличение на схожие цифры только в процентах.

В скандале оказались замешаны и четыре других европейских автопроизводителя: Porsche, Audi, Seat и Skoda, которые сильно отравляли воздух. Например, выбросы вредного оксида азота некоторыми автомобилями превышали норму в 40 раз!

Продолжаются неприятности, связанные с дизельгейтом, и у других автомобильных компаний. Так, Daimler, владельцу бренда Mercedes-Benz, на прошлой неделе выписали штраф на 870 млн евро.
По данным правительства ФРГ, почти у 684 тыс. автомобилей выбросы оксида азота превышают допустимые. Обвинения в мошенничестве и ложной рекламе уже предъявлены четверым менеджерам Daimler.
В феврале этого года прокуратура оштрафовала BMW на 8,5 млн евро за превышение выбросов вредных веществ в производимых им автомобилях. Столь маленький штраф объясняется тем, что следователи не нашли доказательств мошенничества.
Fiat Chrysler в январе 2019 года согласился заплатить 515 млн долларов, чтобы закрыть дело.

vissla

  0

103 Відредаговано Larsen (2020-12-13 18:11:01)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

SanychGT, яке відношення має дизельгейт до каталізаторів, і тим більше до сучаних авто? Яким боком ти взагалі порівнюєш викиди дизелів, до бензинових? Ти взагалі хоч приблизно розумієш про що говориш?
І ні, будь-яке хоча б відносно сучасне бензинове авто з робочим каталізатором має значно меньші викиди ніж авто без каталізатора. Просто понюхай вихлоп, різниця настільки величезна, що навіть для неозброєного носу очевидна. wink
Тому будь-яке нове бензинове авто, з перелічених тобою виробників, має на порядки меньше викидів ніж будь-яке авто без каталізатора. Аналогічно і з дизелями - будь-яке нове дизельне авто цих виробників має на порядки меньші викиди ніж будь-яке дизельне авто без сажового фільтра і з заблокованим ЕГР. Причому навіть дизельгейтне.
Ну і на завершення - будь-яке дизельне авто з адблю, фактично позбавлене вічної проблеми дизелів з викидами оксидів азоту.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

104 Відредаговано SanychGT (2020-12-13 18:22:55)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Larsen написав:

SanychGT, яке відношення має дизельгейт до каталізаторів, і тим більше до сучаних авто?

А яке відношення твій пост має до ось цього

MaksTrout написав:

Грустно то, что по мере перехода европейскими производителями на такие малообъемные двигатели, украинские покупатели отказываются от таких авто и переходят на американские битки.

MaksTrout написав:

что еще грустно - что мы загрязняем воздух этими неконтролируемыми выхлопами.

і до екологіїї в загальному, якщо один дизельний биток американець х5(а їх везуть тільки дизельні) буде грязніший, ніж десятки бензинових авто з вирізаним каталізатором...  fly

Новый иск подан от лица владельцев BMW X5 (2009-2013) и 335d (2009-2011) и содержит ряд дополнений. Так как в июне суд удовлетворил жалобу ответчика и отклонил иск, по причине того, что он был основан на данных о тестировании только одного автомобиля, представители Hagens Berman решили организовать испытания пяти моделей. Независимые лабораторные и «живые» тесты провели в соответствии с действующими измерительными циклами, которые показали, что уровни вредных выбросов существенно занижены.
Так, при снижении температуры воздуха во время лабораторных тестов до значений менее 20 градусов Цельсия уровень NOx поднимался до 2365 миллиграммов на милю, что в 34 раза больше нормы. Во время ездовых «городских» циклов показатели были выше нормативов в 9-75 раз, а «шоссейных» — в 1,3-3,4 раза.

vissla
Хоча навіть просто реношний 0,9 від бмв 320 відрізняється викидами настільки, що 0,9 без каталізатора може бути по викидам на рівні бмвшного з каталізатором.  crazy

  0

105

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Larsen написав:

яке відношення має дизельгейт до каталізаторів, і тим більше до сучаних авто? Яким боком ти взагалі порівнюєш викиди дизелів, до бензинових? Ти взагалі хоч приблизно розумієш про що говориш?
І ні, будь-яке хоча б відносно сучасне бензинове авто з робочим каталізатором має значно меньші викиди ніж авто без каталізатора. Просто понюхай вихлоп, різниця настільки величезна, що навіть для неозброєного носу очевидна.
Тому будь-яке нове бензинове авто, з перелічених тобою виробників, має на порядки меньше викидів ніж будь-яке авто без каталізатора. Аналогічно і з дизелями - будь-яке нове дизельне авто цих виробників має на порядки меньші викиди ніж будь-яке дизельне авто без сажового фільтра і з заблокованим ЕГР. Причому навіть дизельгейтне.
Ну і на завершення - будь-яке дизельне авто з адблю, фактично позбавлене вічної проблеми дизелів з викидами оксидів азоту.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

106 Відредаговано Larsen (2020-12-13 18:46:47)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

SanychGT написав:

А яке відношення твій пост має до ось цього

Я не цей пост коментував, а твій, в якому ти несеш повну нісенітницю, не розуміючи що робить каталізатор, що таке оксиди азоту, і які взагалі є шкідливі речовини у вихлопі ДВЗ.

SanychGT написав:

один дизельний биток американець х5(а їх везуть тільки дизельні) буде грязніший, ніж десятки бензинових авто з вирізаним каталізатором... 

Так в тому Х5 скоріш за все випілять сажовик і т.д., і він реально буде брудним. Але якщо Х5 з повністю робочими системами забезпечення екологічних норм, тоді ні, він буде мати меньше викидів ніж бензинове авто без каталізатора, ну або дизельне без сажовика і т.д.

SanychGT написав:

Хоча навіть просто реношний 0,9 від бмв 320 відрізняється викидами настільки, що 0,9 без каталізатора може бути по викидам на рівні бмвшного з каталізатором.

Не може навіть близько! Вся ця двіжуха з дизельгейтом навколо проблеми дизелів з викидами оксидів азоту. Бензинові авто такої проблеми не мають, тому що в бензинових авто її ефективно вирішує каталізатор. В дизелях так не можна, тому там все складніше і тільки з адблю ця проблема вже якось вирішується. Однак бензинове авто без каталізатора ніяк не зменьшує викиди цих речовин, при тому що навіть найгірше дизельгейтне, все ж таки викидає не все. Але це лише оксиди азоту. А в викидах ДВЗ крім них є багато інших шкідливих речовин, які в бензиновому авто без каталізатора попадають напряму в повітря, тоді як навіть в дизельгейтних перевищень ніяких речових крім оксидів азоту нема. Саме тому вихлоп авто з випіленим катом смердить, а у нових - ні. Тому навіть якщо припустити що маленький двигун генерує меньше оксидів азоту ніж пропускає якийсь великий представник дизельгейту (Х5), то всеодно по всім іншим викидам там катастрофічна різниця. Ну і відповідно дизелі з випіленими сажовиками викидають на порядки більше сажі ніж той самий Х5 з робочим сажовиком. Ну і так далі.


sdj387jsd, авто на воді це розводняк, не ведись. wink

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

107 Відредаговано SanychGT (2020-12-13 19:14:51)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Larsen написав:

в якому ти несеш повну нісенітницю

Поки що нісенітницю несеш тут ти...

Larsen написав:

Так в тому Х5 скоріш за все випілять сажовик і т.д., і він реально буде брудним. Але якщо Х5 з повністю робочими системами забезпечення екологічних норм, тоді н

Викиди не відповідають нормам на авто з салону через

Согласно документу, на некоторых моделях немецкой марки были установлены обманные устройства, похожие на те, что использовал Volkswagen.
Первый коллективный иск против BMW юристы Hagens Berman подали в марте 2018 года. В нем говорилось, что в результате сговора с Bosch компания скрыла реальные уровни выбросов оксидов азота (NOx), которые превышали установленные нормы в десятки раз.

Так, в модели Macan эксперты ведомства обнаружили пять устройств, позволяющих системе очистки выхлопных газов функционировать в полной мере лишь на испытательных стендах, а не в реальной дорожной обстановке.

EPA выявило стандартное для таких двигателей поведение: при прохождении сертификационных тестов управляющая электроника переводит силовой агрегат в специальный бережливый режим, благодаря чему из выхлопной трубы «вылетают» нужные показатели токсичности, а именно заниженные выбросы окислов азота NOx. При реальной эксплуатации выбросы больше нормы в 9 раз.
Обнаружение нового фигуранта скандального процесса означат только одно – отзыв новых моделей. Теперь концерну Volkswagen придется отозвать вседорожники VW Touareg, Porsche Cayenne и Audi Q5, а также легковые модели Audi A6, A7, A8 и A8L.

В феврале чистая прибыль Daimler сократилась в три раза из-за скандала с дизельными двигателями. Чистая прибыль упала до 2,70 млрд евро с 7,582 млрд евро. Тогда же компания собиралась отозвать 745 000 автомобилей Mercedes-Benz с рынка США.

vissla

  0

108 Відредаговано sdj387jsd (2020-12-13 19:19:31)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Larsen написав:

sdj387jsd, авто на воді це розводняк, не ведись.

акцизи та мита на екологічний газ? відчутність нових автіков для гарної роботи на екологічному газі? Мита на реєстрацію екологічних установок? тому кому ця екологія потрібна головне гроші!

Гаразд на водороді smile уже коли їздили і що далі? а нічого:) все без змін екологія понад усе.

Новий життєвий анекдот! Тому все як завжди змирився.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК)
та мобільний оператор lifecell запускають спільний проєкт «Телеком проти корупції».

Куди повідомити про корупцію?

На виконання рішення Конституційного Cуду України №13-р/2020 від 27.10.2020
повідомлення про корупцію поки не приймаються

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

109

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

sdj387jsd, а до чого тут розводняк інвесторів на бабло з машинами на воді? dntknw
Щодо газу, він не вирішує проблему екологічності кардинально. Забезпечити чистіший вихлоп ніж вже досягнуто на бензині, на газі не вийде, і він теж потребує каталізатора. Це не водень. Крім того в плані глобального потепління і вичерпання природних ресурсів, газ абсолютно нічим не кращий за бензин. Однак він вимагає переобладнання інфраструктури, а це інвестиції які позбавлені сенсу.
Єдина перевага газу це те що він дешевший, а не екологічність. І тільки через це він ще десь використовується.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

110

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Larsenlol  grater  grater  grater  grater  grater  upp

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

111

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

sdj387jsd написав:

Гаразд на водороді  уже коли їздили і що далі? а нічого:) все без змін екологія понад усе.

А далі вияснилось що акумуляторні електрокари краще, і тому розвивають їх. Чи ти не помітив? wink Щодо водневих, їх наразі не викидають на звалище історії, адже не відомо чи в майбутньому електрички не зайдуть в якийсь тупик, подолати який зможуть тільки водневі. Але на даний момент, електрокари явно перспективніші.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

112

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

sdj387jsd написав:

lol  grater  grater  grater  grater  grater  upp

І що це значить? Переклади на людську мову, я цього кривляльного кодування не розумію. smile

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

113

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Larsen написав:

А далі вияснилось що акумуляторні електрокари краще, і тому розвивають їх. Чи ти не помітив?

Гаманцем ой як розумію на скільки вони кращі та чому них розвивають smile

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

114

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

SanychGT написав:

Поки що нісенітницю несеш тут ти...

Ти включив режим "сам дурак"? Ну що ж, воно й не дивно. wink

SanychGT написав:

Викиди не відповідають нормам на авто з салону через

Я розумію що для тебе це сенсаційна новина, якою ти вирішив поділитись зі мною. Однак це все ніяким чином не міняє факту що авто без каталізатора має ще більші викиди. Чому так, я вже пояснив в попередньому повідомленні. Якщо там занадто складно написано, спробую простіше, в двох словах на пальцях:
У дизельгейтних авто завищені викиди оксидів азоту, але викиди інших шкідливих речовин відповідають нормам. Для порівняння у авто без каталізатора викиди всіх речовин не відповідають ніяким нормам взагалі. Тому дизельгейтні авто шкідливіші від моделей які відповідають нормам, але авто без каталізатора, сажовика, ЕГР і т.д., ще шкідливіші. Розумієш, чи це теж занадто складно?
Якщо сумніваєшся, понюхай вихлоп нового Х5, і будь-якої малолітражки без каталізатора. Подумай чому у Х5 нема запаху, а 0.9 смердить?
Далі, якщо ти вважаєш що 0.9 без ката має викиди не більше за Х5, тоді чому на 0.9 взагалі ставлять кат?

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

115 Відредаговано Larsen (2020-12-13 19:46:08)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

sdj387jsd написав:

Гаманцем ой як розумію на скільки вони кращі та чому них розвивають

Я вже колись пояснював розгорнуто. Спробую коротко для тебе.
1. ККД циклу "електростанція-водень-транспортування-авто" значно меньший ніж ККД циклу "електростанція-електропередача-електрокар".
2. Виробництво водню шляхом електролізу води вимагає будівництво великої кількості дорогих заводів, на додачу до збільшення потужностей електростанцій. Для електрокарів треба лише збільшення потужності електростанцій, причому меньше ніж для водню, через п.1.
3. Транспортування і зберегання водню дуже дороге і небезпечне. Подібних проблем з передачею електрики нема.
4. Водень вимагає будівництво нової, складнішої за бензинові, мережі заправок. Заправки електрокарів на порядки дешевші і простіші. Більше того, вони універсальні і на майбутне не прив'язані до типу акумуляторів чи інших особливостей конструкції електрокарів. Тоді як водневі заправки будуть працювати тільки з воднем, і в майбутньому можуть потребувати зміни на щось нове.

Все це вимагає гігантичних інвестицій, з гіршим результатом і перспективами на майбутнє, з більшими ризиками і небезпекою.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

116

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Larsenbig_smile  grater  grater  grater  grater  upp

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

117

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

sdj387jsd написав:

lol  grater  grater  grater  grater  grater  upp

І що це значить? Переклади на людську мову, я цього кривляльного кодування не розумію. smile

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

118 Відредаговано SanychGT (2020-12-13 20:35:18)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Larsen написав:

Ти включив режим "сам дурак"?

По собі не суди...  g_hosp

Larsen написав:

Для порівняння у авто без каталізатора викиди всіх речовин не відповідають ніяким нормам взагалі.

http://i.piccy.info/i9/dc2cf374cc8dcfe3f8b0b3ca6b66119c/1607880563/49544/1355156/g_an_6.jpghttp://i.piccy.info/a3/2020-12-13-17-29/i9-14114894/650x493-r/i.gif
1.Катализатор присутствует. Сняты показания СО, СО2, О2, СН и лямбда в диапазоне регулировочного коэффициента от -0.250 до +0.250.
2. Вместо катализатора установлена труба-вставка, и измерения проведены повторно.

Результаты отображены на графиках. Сплошная линия соответствует замеру с катализатором, прерывистая - без оного.  vissla

  0

119 Відредаговано Valerik (2020-12-13 22:35:04)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Ой тут таке пішло...
Тема просто ожила, бо закинули відео блогера, який вивчав вбитий мотор, на якому була закоксовка мастила і почалося..
Тут хтось знову сказав що ресурс 100 тис и т.д.
А чому не 500 км ресурс? Можна з салону вдарити картер і проїхати без мастила результат буде тот же..
Я знаю як ще давно один юрист, який не розбирався в техніці (знайомий мого батька) в кінці 1990-х купив новий Пежо і не знав, що треба міняти мастило - як результат двигун закоксувався та заклинив на терміні 3-ої планової заміни.
Історїї того двигуна, який розбирав блогер ми не знаємо, так само як і скільки він пробіг...З приводу ресурса 300 тис - те саме виробник казав і про двигуни K7
І щось у нас останнім часом блогер - мутний тип з невідомим рівнем освіти, інтелекту та обізнаності стає джерелом і інстанцією "експертного середовища"..

Поки  що маємо такі особливості еволюції двигунів.. Так,може не так довго буде грати,але ж і скільки випадків є коли приганяють суперкласний Renault Megan 1.5dci (ага не рівня тим коритам новим Логанам і всього за 6 тис. у.о) і от яка зараза! Він через 20..30 тис починає масло жерти!!! І це не трициліндровий літр!

VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО  2008 -2019 был
Renault  Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
  0

120

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Я уже потерял тут нить разговора.
Моя мысль была в том, что современные малообъемные двигатели гораздо меньше загрязняют окружающую среду, чем большие двигатели на американских авто. Как-то так....

  0

121 Відредаговано Valerik (2020-12-13 23:07:35)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

MaksTrout написав:

Я уже потерял тут нить разговора.
Моя мысль была в том, что современные малообъемные двигатели гораздо меньше загрязняют окружающую среду, чем большие двигатели на американских авто. Как-то так....

Совершенно верно! Они еще более дешевые в каждодневной эксплуатации..А ресурс? Ну миллиона не пройдут. А надо ли?
При чем мне интересно, вот люди плюются, а дальше что будет, когда сгниют их машины? Снова искать "нормальные" моторы на вторичном рынке? Так кузов будет гнилой...
Правда есть альтернатива! Стоковые авто для третьих стран, типа Равона, Саипы и т.д. Еще очень классные моторы выпускают в Тольятти на Ладах! 1.6, 16 клапанники очень живучие, и это без иронии...
К Хюндаям Киа доверия вообще нет - раньше были маргинальные автомобили с характерными болячками и особенности, а сейчас с этими историями отзывов по миру вообще доверия к ним никакого нет..

Я для себя сделал выбор.. Знаю что с пробегом тыс. 120 продам..И куплю новое, пусть такое же бюджетное.. Потеря цены меня не интересует..Моя предыдущая  продалась за 3700 с пробегом 240 тыс (новая стоила 14000 у.е.) я уже на две новых по сути с нуля заработал и заработаю еще..Это мое кредо - не водиться с б/у с бесконечными ремонтами и не пытаться показываться круче, чем ты есть - покупать убитое голимое б/у но более высокого класса..

VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО  2008 -2019 был
Renault  Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
  0

122 Відредаговано Larsen (2020-12-13 23:53:41)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

SanychGT написав:

По собі не суди... 

Де я суджу по собі? Чи це знову "сам дурак"?

SanychGT написав:

Сняты

Для авто зразка 1999 року, з заявленою відповідність стандарту Євро 2, але з альтернативною прошивкою ЕБУ, яка ніяких норм не задовільняє. Тому ці графіки не відповідають результатам для штатної прошивки Євро 2, і тільки в області RCO=0 наближаються до них. Цей тест робився з метою визначити чи є взагалі сенс залишати каталізатор з прошивкою, яка і так не відповідає ніяким екологічним нормам. Дійшли до висновку що сенс є, якщо RCO близьке до нуля.

SanychGT написав:

Результаты отображены на графиках.

І навіть по цих результатах видно високу ефективність для СН (а це запах вихлопу) і СО на близьких до штатних режимах роботи.
Так що ти хотів цим показати? Що навіть ВАЗ-2112 зразка 1999 року з колхозною прошивкою всеодно має меньше викидів ніж аналогічне авто без каталізатора?
А тепер по цифрам з цього графіка. Оскільки Х5 задовільняє нормам Євро 6, то викиди СО у нього меньші в 4 рази ніж Євро 2, і згідно з приведеними графіками приблизно в 16 разів меньші ніж це авто без каталізатора. Викиди СН відповідно у Х5 меньші мінімум в 3 рази ніж у Євро 2, і приблизно в 10 разів меньші ніж у цього авто без каталізатора.
Також із графіків видно що це авто з заявленою відповідністю стандарту Євро 2, без каталізатора не відповідає навіть стандарту Євро 1.

Але все це для графіків з колхозною прошивкою. А в реальності різниця навіть між Євро 2 і відсутністю ката значно більша:

Типові показники для авто без каталізатора:
https://i.piccy.info/i9/cb38439fd2b5b522ac8d7010f6b56cd8/1607891879/51206/1406361/ex1.jpg

Типові показники для авто з каталізатором що відповідає Євро 2:
https://i.piccy.info/i9/60898a0b8b6716f08f8896acd87fb651/1607891919/54851/1406361/ex2.jpg

По вуглеводням більш ніж в 12 разів, по чадному газу не меньш ніж в 50 разів.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

123

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Valerik написав:

Это мое кредо - не водиться с б/у с бесконечными ремонтами и не пытаться показываться круче, чем ты есть

у меня обратный позитивный опыт с б/у, новый логан бы врят ли взял... И не всегда вопрос в понтах - в моем случае  решающую роль играла функциональность салона...

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

124 Відредаговано Valerik (2020-12-13 23:35:25)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

Engineer написав:

у меня обратный позитивный опыт с б/у, новый логан бы врят ли взял... И не всегда вопрос в понтах - в моем случае  решающую роль играла функциональность салона...

А у меня минимальные эксплуатационные расходы на перемещение из п. А в п.Б...А на Логане умудрился даже ремонт сделать - хватило салона, А на все большое - двери и т.п. заказал доставку с Эпицентра при чем за весь ремонт таких доставок было всего две - оптимум логистики.
Б/у после 100 тыс и 4 лет любой становится тамагочи. Ресурс у запчастей и разный и что-то надо менять.. Особенно меня удручал тур по разборкам (если это началось, то выбрасывать надо машину по возможности)  Логан за 11 лет показательной ретроспективой деградации для меня стал...Потому ну его

VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО  2008 -2019 был
Renault  Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
  0

125 Відредаговано Олежа (2020-12-13 23:41:46)

Re: Logan 1.0 SCe VS Logan 0.9 TCe

kotovyi.m.o написав:
Valerik написав:
kotovyi.m.o написав:

Проблема не одного у меня почему то люди молчат с такими проблемами. Машина с дефектом, но Рено украина просто морозиться и дальше впаривают

Мы все можем только посочувствовать..  Но проблемы в роботе, или в двигателе? Потому что коробка, сцепление и маховик указывают на трансмиссионную проблему а датчики и т.д. на обратную связь трансмиссии с двигателем. Остальное типа пыльников и т.д. показывает, что коновал работал в моторном отсеке. Но робот он специфический и не только на Рено.

https://www.youtube.com/watch?v=zfv63iddXxo у моего авто обороты плавают от 500 до 1500 у парня на степвей с 500 до 2500 и машины прыгают.

как на видео тоже плавают, вернее плавали , прошло . Плааали только после запуска на холодном двигателе, на гарячем всё ок. Знакомый шарящий предположил что это рхх, в какомто положении залипает/клинит , аргументы в цифрах приводил от подключеной елм-ки. Только не спрашивайте-не шарю.

логан 0.9 ГБО мсв Stepway. Citroen C5 aircros 2.0 HDI
  0