151

Re: ЛоГОША

Lavrik написав:

Сколько литров багажник??

Відповідаю на конкретне запитання - 680 літрів.

Данні авто - об"єм двигуна - 1,8л (1792), потужність 127 к.с., макс.кр.момент - 172Нм/4200 об.хв.,
бак - 50л, максимальна швидкість - 185 км/год,  витрати бензину 7,6/10/6,2 (задекларовані виробником),
гальма (всі) - дискові вент.,
салон - комбінована шкіра, БК, клімат-контроль, ABS+EBD, гідропідсилювач керма, 2 подушки безпеки,
парктронік, ел.пакет, датчик світла, коректор фар, кермо регулюється по висоті, протитуманні фари (спереду) і ліхтарі (задні),
два підлокотники, повторювачі поворотів в дзеркалах заднього виду, легкосплавні колесні диски, хромовані - накладки порогів,
дверні ручки, важіль 5-ст. МКПП, центральний замок з дистанційним керуванням і системою захисту від угону, CD+MP3+6 динаміків.

Перші враження дуже позитивні. Але ...  табло БК малоінформативне - загальний пробіг (висвічується постійно), другим рядом при переключені - пробіг після обнулення даниних, час руху після обнулення, середня швидкість і кілометраж до заправки. В Логані додатково були три значення, які дуже допомагали - середня витрата палива, витрати пального (онлайн) при русі авто і залишок пального. Ще - діаметр тахометра і спідометра, а також розмір цифр занадто маленькі (мабуть на маленьких китайців розраховані).

Ось поки і все. Далі буде.

Пока-пока. big_smile

ВАЗ, BMW, Wartburg, Volkswagen, LOGAN, EMGRAND ... далі буде (?)
  0



152

Re: ЛоГОША

Доброї ночі, друзі!
   Станом на 20 березня проїхав на своїй новій машині 11 200 км. На 5 000 км пройшов ТО-0 (1067 грн.) і на 10 000 км ТО-1 (1100 грн.). З усіма дорожніми проблемами (ямки, ями, яміщі, сніг, лід, тягнучки, закоркованність) в машині все гаразд - як зовні (підвіска, лакофарбове покриття і т.і.), так і в салоні. Мені здається, що машинка стала і тихішою і м"якішою в ходу. Витрати пального в зимовий період, починаючи з 3 грудня (коли випав перший і великий сніг) і по сьгодняшній день по місту становлять приблизно 10 л на 100 км. Два рази їздив у відрядження і один раз на батьківщину (Житомир) - по трасі - десь 7,0-7,2 л на 100 км.
   Користуюсь анамегаторами мастила і палива. Але ... 80-м бензином заправлявся всього 5-6 разів (мабуть незабаром його в продажі взагалі не буде). А з приводу мастила двигуна - що я можу сказати - якби не гарантія, то наступну заміну робив би не через 10 000 км, а через 25 000. Мій багаторічний досвід використання МП-10 це вже доказав на 2-х машинах.
   Керуючи цією машиною вже 8 місяців, досі не вірю, що експлуатую і доволі в жорстких умовах автомобіль китайського виробництва. Прогрівається машина і салон швидше, ніж у Логана. Скло ніколи не запотіває - машину завів, увімкнув клімат-контроль з обдувом лобового скла, автоматично вмикається кондиціонер і все. Тільки знижую оберти вентилятора обдуву до мінімальних. Обігрів заднього скла і дзеркал працює достатньо ефективно. У вологу погоду і коли іде дощ, чи сніг всі ці елементи сухі, що покращує видимість навкруги.
   Після обкатки (5 000 км), при сприятливих умовах (звісно тільки на трасі) інколи крутив двигун до 6000 об. на хв.  Максимальну швидкість досяг - 195 км/год. (злітно-посадочна смуга одеської траси перед Гребінками). Дорогу машина тримає чудово. Таке відчуття, що вона на великій швидкості начебто прилипає до асфальту. І разом з тим керується доволі легко, незважаючи на те, що кермо стає більш важким.
   В основному містом підтримую швидкість не більше 75 км на годину, а по трасі - 110-120. Маневреність автомобіля добра. Правда спочатку треба було трохи звикнути до нових габаритів. Зараз проблем немає ніяких. Паркування у дворі та на вулицях міста клопоту не завдає. Також допомагає і задній парктронік.
   У салоні теж повний порядок. Нічого ніде не торохтить, не гримає. Сидіння зручні. Бокова підтримка, можливість регулювання спинки та сідушки дає змогу їхати комфортно довгий час. Аудіосистема мене повністю задовольняє. Шість динаміків і  сама магнітола забезпечують гідне звучання радіо, відтворення компакт дисків різних форматів і читання музики з флешки (є mini-USB роз"єм).
   Що ще? Всі прилади й засоби керування допоміжними пристроями машини розташовані досить зручно. І для водія немає ніяких незручностей і складнощів користуватися ними одночасно з управлінням авто. Хоча і в Логані у мене з цим  особих проблем не було.
   Мій, так би мовити невеличкий звіт, нагадує якусь рекламну акцію цього автомобіля.
   Даю слово честі - те, що нписав тут - правда. Може через деякий час і з"являться якісь негативи, але поки що мені в цій машині все подобається.
   Єдине, що для мене погано - ніде не знайшов хорошої книги по цьому авто. Хотілося б більш детально з ним ознайомитись.
   Що цікаво - запитуйте - відповім.
   Дякую, що читали.

Пока-пока. big_smile

ВАЗ, BMW, Wartburg, Volkswagen, LOGAN, EMGRAND ... далі буде (?)
  0

153

Re: ЛоГОША

like like like  coffee

  0

154

Re: ЛоГОША

Гарний відгук, чесно кажучи давно чекав coffee
Нехай машина і надалі приносить тільки позитивні враження rock

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

155

Re: ЛоГОША

Lavrik написав:

Гарний відгук, чесно кажучи давно чекав

так старик со старухой тоже у разбитого корыта ждали Ю стучитесь и вам откроют  angel

  0

156

Re: ЛоГОША

я только не понял по сообщениям, почему першли на украинский язык )))

пусть машина радует, так же как логан до 200 тыщ. Буду следить за вашими сообщениями очень интересно сие авто.

  0

157

Re: ЛоГОША

Mister написав:

почему першли на украинский язык )))

А почему бы и нет ?

ГОША
Фоточек бы wink

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

158 Відредаговано ГОША (2013-03-21 13:46:52)

Re: ЛоГОША

Zevs написав:

ГОША
Фоточек бы

Сергію! Всі зображення авта у п.149. Ще Лаврік  перекидав.

Пока-пока. big_smile

ВАЗ, BMW, Wartburg, Volkswagen, LOGAN, EMGRAND ... далі буде (?)
  0

159

Re: ЛоГОША

Давно не было записей в бортовике. Хотелось бы узнать как эксплуатация машинки?

  0

160

Re: ЛоГОША

Добрий вечір всім!
Добрый вечер всем!

Станом на 26 березня - пробіг 27800 км.
Зауважень (нажаль, нащастя) немає жодного.
Чим більше експлуатую - тим більше машинка подобається. Навіть тюнінгувати нема бажання. Єдине що - приклеїв на корму герб України (в "золоті") під колір авта.
Нажаль бензин А-76/80 на АЗС зник майже повсюди (там де їзжу). Але, незважаючи на це, продовжую використовувати анамегатори (МП-10, Т-6) і бензином користуюсь А-92.
Більше нічого сказати не можу. Нічого казати.

Пока-пока.  big_smile

ВАЗ, BMW, Wartburg, Volkswagen, LOGAN, EMGRAND ... далі буде (?)
  0
Спасибо сказали: сяся1

161

Re: ЛоГОША

ГОША,  что же произошло 01.05. 2012  - что бортовик стал вестись на укр. мови? это даже хорошо поскольку  у  шановного ГОША, правильная грамматика и можно читать и учится , но что то же к этому сподвигло ?

  0

162

Re: ЛоГОША

Вас удовлетворил мой ответ по авто?

сяся написав:

что же произошло 01.05. 2012

offtopic Важке питання. Що спонукало на цей шлях? -  одразу і не скажеш. Але спробую пояснити. Коротко.
Все життя прожив в Україні. Родом з Житомира. Освіту отримав в російських школах, в російськомовному дніпропетровському ВУЗі.
Більше 20-ти років жив і працював в харківській області, де люди розмовляли переважно російською мовою.
Потім 3 роки працював в Росії. З 2001 року - киянин.
І коли в 2005 році  після подій помаранчевої революції, коли світова спільнота почала все більше і більше усвідомлювати, що є така країна - Україна, що є така нація - український народ, я зрозумів і визначив для себе своє місце в цьому процесі - треба не тільки мітингувати, працювати, жити в Україні, але й ідентифікувати себе в якості громадянина цієї країни. Яким же чином? Хоча б в малому - розмовляти українською мовою. Минуло 7 років практики і так сталося, що саме в цю дату почав на форумі "розмовляти", а не "говорить".
Если Вы заметили, я стараюсь писать  и на русском языке. В зависимости от того, кто и на каком языке со мной общается. И то, что я перешёл на украинский  -  для остальных людей ничего не должно означать. Моё отношение никогда и ни к кому не изменится от того, кто он по национальности и на каком языке  разговаривает. Никогда не делил людей по национально-языковому признаку. Все мы - граждане Украины.

Пока-пока.  big_smile

ВАЗ, BMW, Wartburg, Volkswagen, LOGAN, EMGRAND ... далі буде (?)
  0
Спасибо сказали: Clone-77, Martlet2

163

Re: ЛоГОША

ГОША,   coffee  полностью согласен , темболее что как я уже говорил  грамматика правильная , и приятно читать особенно не после русского а после суржиков , шо слобожанского шо галичанського , СПАСИБО ! like

  0