1 Відредаговано OKurylyshyn (2010-09-30 00:29:43)

Тема: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Значить діло було так.
В суботу 25/09/10 прекрасним осіннім ранком, приблизно в 10.00 захотілось мені поїхати на авторинок на Кривчицях, трохи побродити.
Їхав я по Я.Мудрого, пересік Шевченка і біля Краківського базару пішов по Клепарівській вниз до Липинського, попри пивзавод.
Самі розумієте що базарний день, море машин, ще й куча фур на загрузку пивом стоїть, тому всі плентаються 10-15 км/год.
В тій тягнучці я зловив момент щоб обігнати якогось дєда на копійчині, що і успішно зробив. Обгон я здійснював в районі інституту БЖД, там ще пішохідний перехід є.
І тут біля стадіону СКА мене зупиняє милий співробітник ДАІ ( їх там було чоловік 8-9 ) і заявляє мені що я порушив правила обгону, здійснивши маневр ближче ніж за 50 мерів до пішоходного переходу. Цього я зробити неміг, оскільки бачив їх здалеку і зрештою знаю що вони там завжди пасуться в базарні дні, тому обганяв в рамках правил, про що з гордістю сказав інспектору.
Тоді мені було сказано що моє порушення зафіксовано на відео і уникнути штрафу мені не получиться. Я ввічливо послав його в його ж машину заповняти протокол, а сам взяв фотоапарат і почав фіксувати як вони порушують правила дорожнього руху припаркувавшись нагло на тротуарі. Мені також повезло сфоткати їх чудо прибор відеофіксації, я їм пояснив ситуацію як я її розумів, і розказав скільки пунктів ПДР порушили вони, маючи на це фото докази.
За пару хвилин інспектор віддав мені документи і ображено сказав що я не чесна людина і він не хоче мати з таким справи.

Тому будьте обережні на тому місці і не ведіться на їх засоби фото чи відеофіксації, які несертефіковані для такої роботи.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0



2

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

OKurylyshyn
Супер! Нащо ж ти так його образив?  empathy

  0

3

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Олег, ти красава! Вони ще б дякували Богу, що "нечесна людина" не записала номерів їх жетонів і не вжарила їх по повній

человек на 80% состоит из жидкости, но у некоторых она тормозная и конкретно не долитая!  big_smile
  0

4

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

OKurylyshyn написав:

вони порушують правила дорожнього руху припаркувавшись нагло на тротуарі.

але із ваших фото там на тротуарі залишається для пішоходів більш ніж 2метри, а ПДР

15.10. Стоянка забороняється:
   в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;

Logan MCV Ambiance -> 153ооокм
  0

5

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

OKurylyshyn написав:

зрештою знаю що вони там завжди пасуться

plus  plus

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

6 Відредаговано OKurylyshyn (2010-09-30 10:16:47)

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

1MAX1 написав:

але із ваших фото там на тротуарі залишається для пішоходів більш ніж 2метри, а ПДР

Якщо придивитись то там за тротуаром парковка стадіону. От стоїть БМВ на парковці (хоча і криво припаркувались, впоперек), а вони гади залізли між ним і дорогою на самісінький тротуар.
По ідеї там авто ставити можна дальше, а вони стоять на тротуарі і пішоходам немає куди пройти, хоча БМВ також їхня, тому виходить вони взагалі весь трогтуар зайняли.
Одним словом я вважаю що був правий, і хто знає це місце зі мною погодяться. І вони ж також мене б просто так не відпустили.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

7 Відредаговано ALIGOTE (2010-09-30 16:03:10)

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

OKurylyshyn написав:

І вони ж також мене б просто так не відпустили.

Лично мое мнение - они не захотели "гавновозилова": фотографирование, высказывание своего мнения по поводу и без повода..... они просто за потраченное время еще 5 таких как ты могут поймать, 3 ободрать и 2 оформить....
Не надо быть таким самоуверенным! Повезло, вот и все! Ну скажи, ну что бы вот эти твои фотки могли сделать в том случае, если бы на тебя все же составили протокол об административном правонарушении? Да ничего! Причем тут где они стоят и чего они там делают? В подобных случаях есть два варианта развития событий: либо твой вариант, а возможен еще и второй: когда они тебя, такого умного и все знающего, "по полной" оформят, за все что можно и не можно (а доеб....ся можно и до столба, поверь!), вот тогда они будут так же радостно смеяться и в спину тебе ехидничать, а ты в суде доказывай, что ты не верблюд, трать свое рабочее время, средства, нервы  и т.д.....
Так что никакого геройства лично я в данном случае  не вижу, а если нарвался на ленивых или непринципиальных (уж у них то на дороге прав намного больше чем у нас), то радоваться тому, что так легко отделался от лишнего гемороя на свою задницу!
Ребят, Вы видели хоть один ролик в инете, чтобы человек показал как его оформили сотрудники ГАИ? Лично я таких не встечал, а встречаю лишь те, где опять таки попадаются неграмотные и сыкливые сотрудники... Я это к тому, что роликов подобных в инете может быть тысячи, а ежедневно на дорогах нас останавливают миллионами, в связи с чем ПЫТАТЬСЯ показать свое я может получиться крайне редко и не стоит иллюзировать по данному поводу!  imho2

  0

8

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Дуже часто їзджу тим маршрутом, і менти там майже завжди. Я не зрозумів, на що вони пасуться, тепер хоч буду знати    plus
І добре що не повівся на розвод, вони просто ніяковіють, коли ти починаєш їх грузити а не вони.

--------------------------------------------------------------------------------
Чіп-тюнінг іномарок у Львові
http://rn-tuning.com.ua
  0

9

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

ALIGOTE написав:

а ты в суде доказывай, что ты не верблюд, трать свое рабочее время, средства, нервы  и т.д.....

В даному випадку, згідно зі ст.71 КАСУ доказування вини покладається на відповідача. І на сьогодні є дуже багато способів впливу на таких митців. Так що все не так погано...
Хоча, як сказав відомий пан:"Якщо суддя мудак, то нічого не вийде."

  0

10

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

ALIGOTE
А я і не геройствую. Ти неправильно зрозумів історію. Я ж не ганяю панти що я натягнув ДАІшників, мова про те що вони мене хотіли натягнути за порушення якого я не скоював, і я відвоював свою позицію. А мої фотографії в суді мали б певну вагу, а от їх відео абсолютно ніякого. І, зрештою, на мене не так просто було б, принаймі в Львові, повісити , як ти говориш, все що завгодно.
Ну і вже якщо зайшла мова, то машина в мене вже 2,5 роки, і їжджу я аж ніяк не спокійно, а от протокола немаю жодного, хоча зупиняють частенько, тільки один мені виписали в Вінницькій області коли на відрізку з дозволеною швидкістю в 90 мені фара показала вроді 148. Тут чемно погодився і виписали мінімалку в 255 грн.
А взагалі всі ці розмови ведуть тільки до одного, що наші ДАІвці стервятники ненажерливі. Зараз модно говорити що порушення можна було попередити, а вони стараються його спеціально зафіксувати і здерти грошенят.
Скільки разів бувають ситуації коли водій порушує не спеціально, а через море причин, які від нього не залежать. В такому випадку можна ж зупинити, пояснити, дати усне попередження, чи навіть насварити, але ж ні, це ж потрібно оштрафувати, і бажано в кишеню а не в казну. Особливо таких порушень багато в Львові через те що місто дуже старе і кострубате п плані їзди. От саме через таке ставлення до водіїів на них відповідно ворожа реакція.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

11

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

ALIGOTE написав:

Не надо быть таким самоуверенным! Повезло, вот и все! Ну скажи, ну что бы вот эти твои фотки могли сделать в том случае, если бы на тебя все же составили протокол об административном правонарушении? Да ничего! Причем тут где они стоят и чего они там делают?

Дуже навіть могли б зробити. А в моєму випадку - зробили (легко оскаржив постанову в суді, акцентуючи на незаконному її винесенні). Ситуація була на 99% подібна, просто статтю іншу вписали (проїзд на заборонений сигнал світлофора). Так що невідомо, хто ще самовпевнений.
Деталі можна прочитати тут:  http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 94#p160194

  0

12 Відредаговано OKurylyshyn (2010-10-06 15:31:25)

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Увага...Увага!!!
Львів'яни та гості міста. Появилась нова точка де працівники ДАІ виловлюють водіїів-порушників.
Хто з Львова, той напевно знає що в нашому місті є один жіночий екіпаж інспекторів ДАІ.
2 наглі і невиховані жінки на старенькому Opel Kadet сірого кольору з чорними як смола вікнами.
Вони до того мені іноді попадались на вулиці Смаль-Стоцького (біля маг.Скриня), там колись був двохсторонній рух, а коли зробили односторонній, то там було їх основне місце дислокації. http://maps.google.ru/maps?f=q&sour … 5&z=17
Штрафували водіїв хто їхав проти руху.

А тепер у них нова точка з подібною ситуацією.
Зараз на вул.Олени Степанівни, навпроти будинку 33 перекопана дорога, тому водії, які хочуть проїхати цю вулицю повинні зробити немалий об'їзд, оскільки вул.Братів Міхновських є односторонньою. Тому багато хто пробує проскочити коротенький відрізок у 150-200м проти руху і вискочити на вул.Комарова. http://maps.google.ru/maps?f=q&sour … 5&z=17
Але наші красуні, причаївшись в своєму славному Opel Kadet, стоять на Бр.Міхновських 41 і вправно заробляють грошенята (бачив на власні очі як одному водію виписують протокол, а інший після короткої розмови їде далі).
Вроді нормальна ситуація, і я б навіть не звернув увагу на них, но їдучи там сьогодні вдруге, я бачив як ті ж самі інспекторки, як і водії порушники, поїхали проти руху щоб зайняти своє тепленьке місце і дальше товкти копійку.
Нестерпівши такої наглості, я включив аварійку і заднім ходом, проти руху, акуратно підїхав до них. Підійшовши до їх машини я ввічливо постукав у віконце, звідки виглянула морда 2х2 і спитала чого мені треба.
Я задав одне запитання: " а з котрого боку Ви щойно сюди приїхали", натякаючи на те що вони порушили ПДР і штрафують водіїв за точнісінько таке порушення. Так ця наглота пішла на мене буром і сказала що хто я такий щоб їй розказувати як їздити. Я попросив напарницю яка сиділа на пасажирському кріслі щоб вона виписала протокол про порушення ПДР на свою напарницю-водія, але самі розумієте.........
Отже, бутьте в цьому місці обережними і не попадайтесь в поле зору такої собі бабскої банди в пагонах.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

13

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Давно вже по Куліша не їздив, а вона вже стала односторонньою  shok , а я сьогодні по старій памяті по ній від Магнуса проїхав, добре що дайців не було.

--------------------------------------------------------------------------------
Чіп-тюнінг іномарок у Львові
http://rn-tuning.com.ua
  0

14 Відредаговано Dr.Mike (2010-10-08 22:21:25)

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

OKurylyshyn написав:

ALIGOTE
А я і не геройствую. Ти неправильно зрозумів історію. Я ж не ганяю панти що я натягнув ДАІшників, мова про те що вони мене хотіли натягнути за порушення якого я не скоював, і я відвоював свою позицію. А мої фотографії в суді мали б певну вагу, а от їх відео абсолютно ніякого. І, зрештою, на мене не так просто було б, принаймі в Львові, повісити , як ти говориш, все що завгодно.
Ну і вже якщо зайшла мова, то машина в мене вже 2,5 роки, і їжджу я аж ніяк не спокійно, а от протокола немаю жодного, хоча зупиняють частенько, тільки один мені виписали в Вінницькій області коли на відрізку з дозволеною швидкістю в 90 мені фара показала вроді 148. Тут чемно погодився і виписали мінімалку в 255 грн.
А взагалі всі ці розмови ведуть тільки до одного, що наші ДАІвці стервятники ненажерливі. Зараз модно говорити що порушення можна було попередити, а вони стараються його спеціально зафіксувати і здерти грошенят.
Скільки разів бувають ситуації коли водій порушує не спеціально, а через море причин, які від нього не залежать. В такому випадку можна ж зупинити, пояснити, дати усне попередження, чи навіть насварити, але ж ні, це ж потрібно оштрафувати, і бажано в кишеню а не в казну. Особливо таких порушень багато в Львові через те що місто дуже старе і кострубате п плані їзди. От саме через таке ставлення до водіїів на них відповідно ворожа реакція.

plus
крім того виникає запитання про  законність використання ними камери в службових цілях, її інвентарний номер та перевірка камери на відповідність держстандарту.
  а щодо "дам" на кадеті-  в мене таке враження що на них вже півміста зуб має...

  0

15

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Novik написав:

Давно вже по Куліша не їздив, а вона вже стала односторонньою   , а я сьогодні по старій памяті по ній від Магнуса проїхав, добре що дайців не було.

Вчора ввечері бачив там "стражів порядку", зупиняли кожного, що заїжджав по памяті під знак, їхали табунами

Для того, щоб мати те, чого Ви до сих пір ніколи не мали зробіть те, чого Ви до сих пір ніколи не робили
  0

16

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Я одного разу також мав з тими жіночками справу, стояли коло музею "Русалки Дністрової" на Коперніка, а я їхав з верху і десь біля буд. вчителя об'їхав маршрутку. Вони мене зупинили за перетин зустрічної трамвайної колії... коли я їм пояснив шо "маршрутник" зупинившись перед моїм носом в недозволеному місці (бо воно так і було, як то часто в нас буває, вони стають де їм вдумається навіть бе сигналу) створив аварійну ситуацію ї я щоб уникнути зіткнення мусів його об'їхати, то білява пані погодилася зі мною шо маршрутники к...ли і відпустила мене з усмішкою...)))

  0

17

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Dr.Mike написав:

законність використання ними камери в службових цілях, її інвентарний номер та перевірка камери на відповідність держстандарту

smile Во блин! А в чем может быть незаконность??????? В чем незаконность того, что правонарушение засняли на видео? И неужели Вы где-либо встречали какое-либо устройство фиксации видеонаблюдения, которое соответсвтует гос. стандартам? (имеется ввиду не измерительные приборы как тот же "визир", а именно видеофиксации)
Товарищи, ВСЕ сильно грамотные стали, а порядка как не было, так и не будет! Скорее еще больше беспорядка станет!!!
ВМЕСТО того чтобы возмущаться давайте перестанем нарушать (по мере возможности, конечно  smile )

Смєх написав:

білява пані погодилася зі мною шо маршрутники к...ли і відпустила мене з усмішкою...)))

Так значиться, что они у Вас хоть и хамки (исходя из постов выше), но тоже человеки!!!!

  0

18

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

ALIGOTE написав:

имеется ввиду не измерительные приборы как тот же "визир", а именно видеофиксации

Так чому ж той Візир, по твоєму, заборонили???

ALIGOTE написав:

Так значиться, что они у Вас хоть и хамки (исходя из постов выше), но тоже человеки!!!!

Так розстрілювати їх ніхто не збирається.

А чого ти так міліцію захищаєш, може маєш якийсь звязок з ними, якщо так, то тобі краще не брати участь в цій дискусії як зацікавленому лиці.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

19

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

OKurylyshyn написав:

Так чому ж той Візир, по твоєму, заборонили???

Читай внимательно. Я об том же говорю, что визир - это измерительный прибор, а функция видеофиксации - этот как обязательная опция, в связи с чем я и написал, что кроме таковых приборов. В общем, для видео нет каких-либо госов и быть не может!   

OKurylyshyn написав:

може маєш якийсь звязок з ними, якщо так, то тобі краще не брати участь в цій дискусії як зацікавленому лиці

А вот это уже наезд по-взрослому!!! А как же правовое государство? Как же свобода слова? Как же личное мнение каждого?  smile  smile  smile
Все мы имеем связь с милицией, прямую или косвенную, что не может трактоваться как заинтересованность!  cool  А вот в теме в этой я почему - то нигде, до твоего поста конечно, не встречал какие-либо ограничения. Может эта тема только для ОБИЖЕННЫХ и УГНЕТЕННЫХ львовской милицией? Так нужно писать это в заголовке! Если так, то меня, слава Богу, Ваши милиционеры и ГАИшники не "обижали", что в принципе могло бы быть основанием для ненаписания в этой теме сообщений от своего "необиженного" имени.  smile  smile  smile
   OKurylyshyn
Ты не обижайся, это в основном сарказм, т.к. мы любим других судить, а за собой мало чего замечаем! rock

  0

20

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

OKurylyshyn написав:

ображено сказав що я не чесна людина і він не хоче мати з таким справи

признайся честно, за сколько метров сделал маневр и мы будем понимать "чесна чи не чесна"  big_smile
к тебе люди со всей душой, может они на эту камеру последние деньги от семьи и детей забрали, а ты взял и так обламал...

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

21

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Товарищи, ВСЕ сильно грамотные стали, а порядка как не было, так и не будет! Скорее еще больше беспорядка станет!!!
ВМЕСТО того чтобы возмущаться давайте перестанем нарушать (по мере возможности, конечно  smile )

А нє, блін, покірно слухати який ти лох, а мєнт- цар і бог з своєю камерою. Я не заперечую штраф коли нарушив, але якщо не винен...  то що тоді? бігати за мусором і молити про ПОСЛУГУ взяти гроші? в кінці кінців хай би наші стражі порядку зупиняли і  штрафували модних вуйків на крутих машинках, які їздять і паркуються як повні кретини...  та в них мабуть все руки не доходять.

  0

22

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Dr.Mike написав:

штрафували модних вуйків на крутих машинках, які їздять і паркуються як повні кретини

Закон как дышло...... всегда есть властьимущие, которым позволено намного больше... печально, но факт!
Пора бы с этим смириться, ведь не дети уже! А о морали говорить не стоит, это пустой разговор!

  0

23

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

ALIGOTE написав:

Пора бы с этим смириться, ведь не дети уже!

А почему мы должны с этим мирится!!!!!!!!!!!!!
Закон должен быть один для всех - без исключений, только тогда в этой стране будет порядок

Logan 1,6 Ambiance, (2006) был, Fluence Comfort 1,6 МКПП  (2011) есть
  0

24

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

Друзья, давайте не будем переходить на личности - каждый имеет право на личное  imho2 .

По поводу съемки на видео - я считаю, что можно снимать с обеих сторон (и со стороны водителя, и со стороны ГАИ) - так будет справедливо...

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

25

Re: Обережно, круті Львівські мєнти!!!

OKurylyshyn, зачет!  upp Побольше бы во Львове таких "нечестных людей", может бы даишники совсем обиделись, и переехали бы к честному ALIGOTE в Макеевку... Он уже с властьимущими смирился, носил бы изрядно штрафы в казну, не ребенок ведь, спорить по пустякам... 340 грн туда, 525 сюда...
ALIGOTE
Знаю, что обидешься, заранее извиняюсь, но у нас ведь гласность, свобода слова.

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0