3,001

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Yanus, це маячня. Одне тільки те що захворювання легень не збільшились ні в 100, ні навіть в 10 разів ясно вказує на характер цього інформаційного вкиду. Жири наш організм виробляє сам, їх для цього їсти не обов'язково. А то було б прикольно - не їси жирів, не товстішаєш. crazy

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0



3,002

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Yanus написав:

рыбий жир

Заради вітаміну Д його давали а не тому що жирів мало в їжі.

Yanus написав:

бронхиты тоже легче и быстро отлечиваются если питаешься норм.

Та всі хвороби так. Тільки в цій статті мова була не про повноцінне якісне харчування, і навіть не про вітаміни, а конкретно про користь жиру для легень. Це маячня. І взагалі там "радять" їсти далеко не найздоровіші продукти...

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

3,003

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Yanus написав:

малина при Г/ОРВИ тоже не помогает

Чому не допомагає? Допомагає підняти настрій! upp

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

3,004 Відредаговано Don Kortes (2020-10-22 22:25:54)

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

·
Volodymyr Grygorovskyy
1 д.  ·
Covid-19
Ковід-19
Переклав з російської на українську мову, мені так комфортніше...
17 жовтня, всесвітньо відомий американський реаніматолог і вчений Пол Марік (Paul E. Marik) зробив докладну доповідь про коронавірус, підсумувавши все знання про цю хворобу, відомі людству на сьогоднішній день (є відео англійською та тезовий переклад на російську).
Ковід - хвороба, подібної до якої ще не було.  Це біда.  В день у нас сімдесят тисяч хворих і йде зростання.  Взимку буде погано.  Готуйтеся.
Кількість неправильної інформації в інтернеті зашкалює.  Соцмережі поширюють неправдиву інформацію.  Ми повинні спростовувати нісенітницю типу, що пити відбілювач врятує від ковіда!
Ковід - не грип, тобто  зовсім не схожий на грип.  (Показує графік смертності по віку: грип і ковід).  При грипі відбувається стимуляція синтезу інтерферону, при ковіді - його придушення з усією імунною системою.  Ковід не схожий ні на одну іншу хворобу, так як викликає цитокіновий шторм, це небезпечний і підступний вірус.  Складний і заплутаний механізм.
Швидше за все, вірус від кажана, де проміжний носій, не цілком зрозуміло, перескочив на людину.
Ковід зв'язується з АСЕ-2 рецепторами в носоглотці і вмикає протеоліз для проникнення в клітину господаря.  У геномі 28 білків, 4 структурних, 8 допоміжних, інші - неструктурні білки, первинний транскрипт піддається протеолізу.
РТ-ПЛР для виявлення вірусу використовує невелику ділянку вірусного генома (не весь вірус), в Америці це одна ділянка, в Європі - інша.  Звідси можуть бути розбіжності.
Неструктурні білки ковіда пригнічують синтез білків в клітині господаря, в основному блокуючи імунну відповідь: інгібування трансляції людської РНК, інактивація НК (NK) клітин, блокада синтезу інтерферону, інгібування синтезу МНС-1, заважає автофагії і апоптозу і тд.  Імунна відповідь в клітинах господаря пригнічена.  Hеструктурні білки захищають вірус від людської імунної системи.
Як поширюється: Головний спосіб - крапельний.  Також аерозоль, це далі шести футів, особливо зависає всередині приміщень.  З поверхні (фоміти) мабуть, не дуже важливий, якщо ви не перебуваєте в епіцентрі ковіда, сюди ж питання стабільності вірусу в середовищі.
Позиція CDC з цього питання - їх перевертні "так, ні, так, ні, так" внесли додатковий сумнів.
При розмові з кожним (!) видихом виходить приблизно мільйон вірусних частинок (віріонів).  Вірус з повітрям потрапляє в носоглотку до випадкового бідолахи і там бурхливо реплікується в захищеному від імунітету середовищі.
Таким чином, сама бурхлива реплікація вірусу з нарощуванням вірусного навантаження відбувається в носоглотці.  Далі вірус потрапляє в легені аспіраційним шляхом.
Заражений ковідом найбільш заразний в інкубаційному періоді до появи симптомів, і (менше) в перші дні симптомів.  В цьому основна засада.  SARS і MERC найбільш заразні з моменту появи симптомів.  Повторюю: ковід найбільш заразний з величезним вірусним навантаженням в пресимптоматичних людей.  Вірусна реплікація в носоглотці досягає піку до початку симптомів.  Найбільш заразні ті, хто про це не знає.
Найбільш ефективний спосіб боротьби з ковідом: маски.  Обов'язково і всім.  Маски захищають і себе, і оточуючих (показує хірургічну маску).  Одягнувши маску, людина не поширює віруси, і одночасно зменшується кількість вірусних частинок, які людина вдихає якщо вдихає (інокулюм, inoclum).  Важливо: тяжкість захворювання залежить від розміру інокулюму, ті ктo вдихнув менше вірусу - захворів легше або переніс асимптоматично.  Сам доктор Марік тому доказ: півроку вже серед інтубованих реанімаційних ковідних хворих, в масці і ППЕ, тьху-тьху, як огірочок.
Отже.  Реплікаційна фаза вірусу максимальна до появи симптомів.  У легеневої фазі у людини вже немає живого вірусу, але є циркулюючі рештки вірусу (viral debri).  Імунна відповідь на ці рештки вбиває господаря.  Живий вірус не вбиває.
Температура тримається 12 днів.  Людина відчуває себе краще на 6-8 день, але в цьому підступність вірусу: з'являються респіраторні симптоми.  У деяких буває мовчазна гіпоксемія, т.зв. щасливі гіпоксіки, сатурація кисню 43%, а він не відчуває - 3-4 дня такого прогресу, реанімація, інтубація, смерть.
Позитивний ПЛР не означає, що людина заразна.  Рештки вірусу дають позитивний ПЛР.  Чутливість ПЛР 80%.  Можна бути негативним по ПЛР і мати ковід.
Живий вірус і вірусне навантаження: після восьмого дня з моменту появи симптомів живий вірус не виділяється, а ПЛР може бути позитивним до сімдесяти днів.  Можна бути позитивним по ПЛР і не бути заразним.  Після шостого дня інфекційність падає.  Вважається що з десятого дня хвора людина не заразна навіть якщо ПЛР позитивний.
Після 6-8 дня лавиноподібно наростає відкладена імунну відповідь на вірусні рештки з виділенням цитокінів (стимуляторів імунних клітин).  Наростає едотеліїт, проникність судин, активація згортання.  Цитокіновий шторм вбиває господаря.
ЦИТОКІНОВІ сигнальні шляхи надлишкові і збільшення цитокінів швидше за все викликано звільненням з мертвого вірусу великої кількості одноланцюгової РНК (сс РНК, ss rna).  Одноланцюгова РНК є дуже імуногенною, ніщо не зрівняється.  Належить з'ясувати, чому.
В анaлізі крові зниження B, Т (СД4, СД8), і НК клітин.  Біомаркери запалення підвищені (д-димер, феритін, і тд).
У померлих знаходять дуже мало вірусу, але значне пошкодження ендотелію, активацію макрофагів, тромбоз.
Разом.  Три фактори ведуть до поліорганної недостатності та смерті: гіпоксія, цитокіновий шторм, гіпер-коагуляція.
Hеоднородність перебігу хвороби.  Кількість вірусу, що потрапив в організм має значення!  Носіть маску!
У деяких є кpоc-реактивність до інших коронавірусів.  Вік, чоловіча стать і зайва вага - фактори ризику ведуть до смерті.
Як лікувати: залежить від фази.
У реплікаційній фазі вірусу - антивірусні.  Анівірусні не допомагають в пізній стадії.  Ремдесівір треба давати рано.  Можливо, івермектин має активність.
У легеневій фазі - протизапальні.  У лeгеневій фазі падає сaтурація кисню.  Деякі люди навіть не мають симптомів гіпоксії, тому що вірус нейротоксичний.
Pемдесівір показує дуже слабке поліпшення (11 днів проти 15 днів), що обговорюється в trial дослідженнях, і це подекуди натягнуто за вуха.  Ремдесівір допомагає в м'яких випадках до початку цитокінового шторму.
Вийшло тільки що європейське WHO Solidarity study, ремдесівір там провалився.  Якщо у вас є акції Гілеада, виробника ремдесівіра, продайте їх зараз!  Так само провалилися інтерферон і хлороквін.  Хороших антивірусних немає.  Антивірусні працюють тільки на початку!
Чтo працює?  Стероїди.  Медрол.  Протизапальні стероїди в пізній, легеневої фазі.  Чим важчий хворий, тим вираженіший ефект стероїдів.  Якщо хворий ще не отримує кисню, стероїди не потрібні, вони шкодять.  (Навіщо Трампу давали стероїди? Значить він був на кисні?)
Стероїди треба давати досить довго, десять днів.  Швидке зняття з стероїдів - ні-ні.
Дають Вітамін С (внутрішньовенно у високій дозі) і Вітамін Д.
Антикоагуляція.  Чим важчий пацієнт, тим більше корисна антикоагуляція.  Повертати хворого на живіт (пронація)
Уникати інтубації усіма способами.  Смертність на інтубації висока.  Ковід - НЕ РДСС.
Перспективними здаються інгібітори вірусного входження в клітину, наприклад, краплі або спрей в ніс.  Це вирішило б проблему.  Як ефективно було б прикінчити вірус у вас в носі!
Що з імунодефіцитними хворими?  Люди живуть з агаммаглобулінемією, після пересадки на ліках від відторгнення.  Вони дуже схильні до інфекції, але переносять без цитокинового шторму, та мають м'якший перебіг хвороби.
Пост-ковідний синдром.  Половина тих, хто видужали від ковіда має довготривалі симптоми: втома, задишка, біль в суглобах, біль у грудях, кашель, відсутність нюху і смаку, сухість очей і рота (аутоіммунні), головний біль, мокрота, біль в горлі, запаморочення, пронос

Ford Escape SE 4WD 1.5 ecoboost
  0

3,005

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Сестра жены попала в реанимацию с covid.Снаряды ложатся рядом...

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

3,006

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Берегите себя. Маска и дистанция - наше все. Заставляйте всех, с кем вынуждены общаться, одевать маску и держать дистанцию. Ну и дезинфектор в кармане, само собой.

Установка, обслуживание и ремонт ГБО. Компьютерная диагностика (CLIP).
Регулировка клапанов с выездом к клиенту.
  0
Спасибо сказали: az74, Don Kortes, Bob30003

3,007 Відредаговано sdj387jsd (2020-10-24 19:20:49)

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

https://www.rbc.ua/ukr/news/granitse-ru … 40217.html
На кордоні з Румунією прикордонники викрили 20 осіб з фальшивими результатами ПЛР-тестів на коронавірус. Їх передали поліції.

В результаті всіх пред'явників фальшивих довідок - громадян України, разом з повідомленнями для внесення до ЄРДР за ознаками ст. 358

караються штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. - П.С. не знаю плакати чи сміятись....

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

3,008

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Migen написав:

Маска и дистанция - наше все

мы с напарником в гараже в масках. И клиентов заставляем

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0
Спасибо сказали: Larsen, anry772

3,009

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

sdj387jsd написав:

На кордоні з Румунією прикордонники викрили 20 осіб з фальшивими результатами ПЛР-тестів на коронавірус

Не бачу великої різниці між фальшивими та справжніми тестами ПЛР. Вже знаю декілька знайомих у яких тест ПЛР був негативним а клініка ковіда позитивною. Втрата нюху та смаку - головний позитивний показник ковіду. Якщо він є, тим більше якщо є головний біль, температура біля 37 в той чи інший бік, біль у спині, то навіщо витрачати гроші на ПЛР, все і так зрозуміло.

  0

3,010

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Получается и самих и грих - лучший тест , ношение носки .

  0

3,011

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

RUNO написав:

Втрата нюху та смаку - головний позитивний показник ковіду. Якщо він є, тим більше якщо є головний біль, температура біля 37 в той чи інший бік, біль у спині, то навіщо витрачати гроші на ПЛР, все і так зрозуміло.

100% співпадає клініка дружини і думка що в цьому випадку , що нема сенсу робити тест. Хоча просто цікаво. Особливо чи переніс я. Ми були постійно вдома , обіди готувала вона. Спали лише окремо , я з малим. Ну і постійно були відкриті вікна.

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

3,012

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

RUNO написав:

Втрата нюху та смаку - головний позитивний показник ковіду. Якщо він є, тим більше якщо є головний біль, температура біля 37 в той чи інший бік, біль у спині, то навіщо витрачати гроші на ПЛР, все і так зрозуміло.

100% співпадає клініка дружини і думка що в цьому випадку , що нема сенсу робити тест. Хоча просто цікаво. Особливо чи переніс я. Ми були постійно вдома , обіди готувала вона. Спали лише окремо , я з малим. Ну і постійно були відкриті вікна.

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

3,013

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

У мамы были симптомы (не все). Визит к семейному врачу, рентген, осмотр, запись для бригады за мазком по месту проживания, приехали, взяли мазок, анализ готов через 4 дня - негативный. Бесплатно. Потом мороки и мучений на 4 часа в поликлинике - закрыть больничный.

ЗЫ. Если Кличко слег, то что тут простым гражданам хотеть

Logan II 1,6 чип-тюн, ГБО
С уважением, Александр
  0

3,014

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0

3,015

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Сіренький написав:

Хоча просто цікаво

Для цікавості можна зробити на антитіла. Хоча їх може й не бути. Є люди, які ніколи не захворіють на ковід. У них іммунна система так налаштована, що коронавірус її не бере. Або багато хто може перехворіти в легкому ступіні, особливо якщо в момент інфікування була отримана невелика доза вірусу.

az74 написав:

У мамы были симптомы (не все)

Багато симптомів співпадають з іншими вірусками. Але втрата смаку та нюху - це фішка коронавірусу. Втрата нюху може бути при інших вірусках але там буде на першому плані велика нежить а втрати смаку не буде. А при коронавірусі якщо нежить є, то слабо виражена і разом з втратою нюху є й втрата смаку. Хоча бувають дивні випадки. Наприклад, відбувається втрата нюху на деякі запахи а на деякі навпаки йде збільшення гостроти нюху. Або людина може втратити нюх до приємних запахів а на неприємні він залишається.

  0

3,016

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

RUNO, в неї спочатку поступово продав нюх, через день-два пропав смак. Вона могла все їсти і не відчувала нічого. Каже все однакове - трава. Звісно нежитю не було.
Хоча в порівнянні з іншими наче в не так сильно хворіла. Якщо дивитися на те якщо переносить хвороби то дуже сильно. Оскільки так важко вона переносили гепатит і вітрянку у віці 25+.  Хоча і без ускладнень не минулося.

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

3,017

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Это не реклама вражеских голосов,посмотрите часть про covid. Очень классно всё разжевано про коронавирус. Да ,смотрю русских,что бы знать врагов в лицо))) https://youtu.be/oCNUPB4AFms

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

3,018

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Logan mcv 2011 CH/UA 1.6 16v К4М 105 к.с. 7місць LAUREATE ABS конд 4подушки ЕГУР ЕПГ ГБО-4 Hi-Flex Вовк в овечій шкурі 
Незалежна, вільна і єдина Україна!!!
  0

3,019

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Hidden message by (Zevs) 2020-10-26 18:35:16

  0

3,020

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Hidden message by (Zevs) 2020-10-28 01:32:53

  0

3,021

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Пока растём. Не паникуем, соблюдаем доступные меры.
/upload/iblock/b43/UA_Cov_2020_10_27.jpg

2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист               35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate     113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
  0

3,022

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Hidden message by (Zevs) 2020-10-28 01:32:58

  0

3,023

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

У меня директор с подтвержденным ковидом собрался выходить на работу.... думаю куда валить с конторы по дальше(

ВАЗ 21111 2003 -> Renault Logan 2013 -> Renault Clio 2011 -> Ravon R4 2017 (Chevrolet Cobalt)
  0

3,024

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

Kap1toshka написав:

У меня директор с подтвержденным ковидом собрался выходить на работу.... думаю куда валить с конторы по дальше(

Вот вот... родыча тоже выманивали на совещаньку, на которой однозначно был носитель...

2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист               35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate     113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
  0

3,025

Re: Китай 2020 - вирус 2019-nCoV

І ще про вітамін D
https://life.pravda.com.ua/society/2020/10/28/242815/

  0