Re: Регулировка клапанов
а підкажіть будласка чи гне клапана при обриві ремня ?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Регулировка клапанов
Сторінки Назад 1 … 22 23 24 25 26 … 46 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
а підкажіть будласка чи гне клапана при обриві ремня ?
Ще і як гне
http://www.logan.in.ua/forum/topic15200 … a-grm.html Пост 67
Антон описав як унього все було
Ще і як гне
а оце вже печально блін, прийдеться ремень міняти скоріше ))))
катю у неділю у ночі 3+- до офіциалів регулювати клапанчики підскажіть чи міняти прокладку ато вони говорять що треба 100% її міняти але ви подумайте сказали )))
сердечно вдячний
катю у неділю у ночі 3+- до офіциалів регулювати клапанчики
В 3-ій ночі клапана, у офів? До них вдень страшно, а вночі, спросоння......
JUK написав:катю у неділю у ночі 3+- до офіциалів регулювати клапанчики
))))) угу щоб до 8 мотор охолонув ) а так 250гр за регулювання я не думаю що це страшно )) а от чи потрыбно нову прокладку ? а ?
Страшно до офів взагалі, а не ціна. За прокладку нового Логана не скажу, ще не робив, та мислю, як у старших, можна і на герметик. Покури нет.
rk03 написав:JUK написав:катю у неділю у ночі 3+- до офіциалів регулювати клапанчики
))))) угу щоб до 8 мотор охолонув ) а так 250гр за регулювання я не думаю що це страшно )) а от чи потрыбно нову прокладку ? а ?
о ничесе ценник какой интересный для 1,2, если присутсвовать будеш поделишся впечатлениями, как колектор снимали, на сколько мотор кондиционера мешает итд
Ставим некоторые точки над Ё по поводу прокладки.
На герметик - никогда, если есть другой выход.
Паранитовую - тем более никогда, лучше на герметик.
Штатная стальная ходит до 4....5 снятий при одном условии - ставить на чистое и затягивать по схеме (под схемой имеется в виду очередность протяжки и момент затяжки).
давайте расставлять точки дальше, мотор 1,2 или 1,6 так как прокладки то разные и разви есть паранитовая прокладка крышки клапанов , или я потерял нить разговора
давайте расставлять точки дальше
На 1,2 и на 1,6/1,4 - крышки разные, прокладки разные, паранитовые есть, но на 1,6/1,4 они быстро текут, а на 1,2 - не видел
На логан 2013 и на 2006 если мотор 1,6\1,4 - прокладки одинаковые, на 8 клап. клио/символ - такие же
підскажіть чи міняти прокладку ато вони говорять що треба 100% її міняти але ви подумайте сказали
Наверное лучше поменять, так как замена прокладки на D4 - это тот ещё гемор.
о ничесе ценник какой интересный для 1,2
Нормальный ценник.
Во-первых, снять всю фуиту (коллектор).
Во-вторых, отрегулировать 16 клапанов.
В-третьих, поставить всю фуиту обратно.
так я и говорю что 250 это дешиво еще пару месяцев назад это стояло гораздо дороже http://www.drive2.ru/l/5593699/
Ще може виявитись, що офи недопоняли що це 16v і по приїзду ціна зміниться.
Ще може виявитись, що офи недопоняли що це 16v і по приїзду ціна зміниться.
та ні там говорили що 200-250 ціна надіюсь так і буде ну і можливо + прокладку візьму
ну все с нетерпением ждем понедельника с отчетом
В общем отрегулировал под присмотром более опытного товарища
Прокладку купил, но не менял, встала третий раз, проехал около 300 км, нигде не сопливит.
Мне когда меняли клапанную крышку - по гарантии , то какой то рукожоп неправильно прокладку уложил, или затянул на глазок... в общем потянуло меня чёта, спустя часик поездок -после ремонта глянуть под капот, а там.............. не то что сопливило -ВСЁ было залито маслом!!!! Я естественно к ним .....- машину отдали на следующий день, уже без следов масла и с нормально поменянной прокладкой.... Так что надо , или профи давать менять прокладку , или по схеме - соблюдая моменты затяжки.
а что было , чего меняли крышку ?
а что было , чего меняли крышку ?
Браковая крышка, крепления (футурки) болтались- кришка не плотно сидела , из за чего потело масло. На первом ТО ткнул пальцем, вот они и устранили .... немного своеобразно
Всім турурум
ітого, проспав бл...ь замість щоб почати крутить о 9, чекали до 12 поки охолонув и черга пройшла перепитав ціну 250 грн доволен ))))) зняли фильтр з корпусом і О фантастика а там колектор зверху и ціна стала х2 ну нічо щош робити , рекомендують міняти прокладку якої не мають )))) треба на заказ , відказався. Розібрали, гарненько все я протер, почистили герметік по углам, взяли ці мірки і почали щупати клапани , всі в ідеалі 15+ впуск 25+ випуск. Намазали чутку герметиком прокладку, вона була нормальна не прожата і зібрали все обратно. цена вопроса 504 офам, 50 майстру(на кофе) під шумок ак.бк100. Від них на ТО ГБО 150. Є фото але там як на всіх фото то саме ) Після завтра їду у Польшу, після неї напишу чи підтікае масло(неповино)))))).
доречі майстер сказав що тепер можна сміло їхати до 50т км і тоді дивитись знову.
цена вопроса 504 офам, 50 майстру(на кофе) під шумок ак.бк100..
Ги-ги... і не сумнівався.
JUK написав:цена вопроса 504 офам, 50 майстру(на кофе) під шумок ак.бк100..
Ги-ги... і не сумнівався.
ну це я думаю норм по ціні якщо робити що 50к км , ну і прокладка гадость дорога в них 540 гр кажись (((
так а сейчас какой пробег что решил регулирровать ?
так а сейчас какой пробег что решил регулирровать ?
з 10т а зараз 40т блін не можу поняти як тут прикріпити фото от баран ))))))
Сторінки Назад 1 … 22 23 24 25 26 … 46 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Двигун → Регулировка клапанов
Згенеровано за 0.151 секунд(и), виконано 88 запитів