26

Re: Стоит ли брать диски кременчугского завода?

Штирлицман написав:

но взвесить мне не было возможности.

на оф. сайте: 7.47кг

Logan MCV Ambiance -> 153ооокм
  0



27

Re: Стоит ли брать диски кременчугского завода?

VitalCat написав:

кто сталкивался, подскажите, стоит ли брать стальные диски производства Кременчуг

В 2002-му купляв кременчуцькі диски на свою ВАЗ 2105. Взяв в магазині чотири диски, поїхав на шиномотаж. Там сказали, що два диски не підлягають балансуванню. Вернувся в магазин, там мені порадили вже не вибирати з магазинних, а їхати відразу на їхній склад, і там підбирати. Було очевидно, що для продавців це була абсолютно звична ситуація з дисками цього виробника.
    На складі мене зустріли з розумінням, для вибору двох повноцінних екземплярів взяли дисків з десять. З них і вибрали (кращі з гірших).
    Про експлуатацію тих дисків нічого доброго не можу сказати. Я тоді думав, що просто неуважно їжджу по ямах, і часто загинаю диски. Тільки тепер, відїздивши кілька років на Логані без проблем з дисками, зрозумів, що причиною частих деформацій кременчуцьких дисків була їх неякісність.
Я сам виробничник, і бажаю землякам з Кременчука позитивної динаміки в якості дисків.

Логан1,4; Фабія Комбі1,4; Renault Duster 2,0
  0

28

Re: Стоит ли брать диски кременчугского завода?

подскажите размер дисков под логан, под резину 195\65\15, еще пожалуйста скажите какой максимальный вынос подойдет на логан???

  0

29

Re: Стоит ли брать диски кременчугского завода?

никто не видел дисков стальных под 4 отверстия а-ля опелевские? которые на литье похожи но стальная штамповка, там просто под 5 дырочную ступицу sad

пива не пью, так что на "давай попивасу и замнем" не надейтесь smile, еще жру стероиды, занимаюсь боксом, на работе проблемы и тд и тп smile
  0