1

Тема: На носі ТО-3. Альтернативи ЮРК у Львові

Шановні краяни,

оскільки гарантія на моє авто проекспайрилась пів-року тому і в принципі нічого мене неприв"язує до офіціалів. ТО-3 вже на носі, хотілось би знати, чи є у Львові альтернативні СТО, де можна отримати хороший сервіс по адекватній ціні для свого логана? На даний момент в першу чергу мене цікавить повна діагностика ходової і необхідний ремонт, а також ремонт гідропідсилювача керма. Оскільки я далекий від автотехніки, хотілося б мати справу з кваліфікованими механіками, які б не стали вішати лапшу на вуха і набивати собі ціну, натомість змогли б побачити реальний стан машини і порадити шляхи його покращення.

Чи як варіант, пройти ТО в офіціалів, а решту проблем вирішити в іншому СТО? Може хто-небудь порадити місця, де ви обслуговувалися і вам сподобалося?

Буду вдячний.

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0



2

Re: На носі ТО-3. Альтернативи ЮРК у Львові

uretsmuts сьогодні по телефону здав одне місце біля салону Suzuki на Кульпарківській  storstark  Правда вже після того, як сьогодні добряче спорожнили мій гаманець на ЮРК (пізніше відпишуся окремо)  crazy . Але все одно дякую, Юрко - на ТО-4 поїду туди.  storstark

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

3

Re: На носі ТО-3. Альтернативи ЮРК у Львові

Був на ремонті на СТО біля салону Сузукі - заміна гальмівних колодок, рульові наконечники та розвал-сходження - все разом обійшлось в 690 грн. Колодки поставили Фародо,(Бельгія), наконкечники Талосса (Іспанія).
Майстер ввічливий, робить все швидко, і цна робіт десь на 1/3 менша від офіційного сервісу.
Втулки селінбоків сказали що ще проживуть, є трохи розшарування але міняти потреби не має - запевнили хлопці ( на ЮРК запевняли, що їм капець).

Для того, щоб мати те, чого Ви до сих пір ніколи не мали зробіть те, чого Ви до сих пір ніколи не робили
  0

4

Re: На носі ТО-3. Альтернативи ЮРК у Львові

На КЛАДі є такий Ягуарчик. Колись я  з ним спілкувався він мені здав СТО де роболять все по DACIA
о67 728 96 59 звати Олег. Звертатись не склалось, але в мобільник я собі його записав.

  0

5

Re: На носі ТО-3. Альтернативи ЮРК у Львові

Как вариант могу порекомендовать пройти ТО на официальном сервисе ЮРК со скидкой 200 грн. (если ремнот дорогой, то до 250 грн.). Обращайтесь!

  0