1

Тема: поличка для багажника MCV

Народ, чи поширюється гарантія на поличку в багажник емсівішки? Порвалася з лівого боку від планки, за яку її витягуєш з барабана, тепер через раз надірваний край доводиться вручну вправляти в паз, щоб витягти і накрити багажник. Варіантів як заштопати/заклеїти є декілька, але за таку ціну в євро (більше 100) варто хоча б спробувати її поміняти на цілу. Хто щось знає чи це можливо? Машинці півроку, проїхав 13500 км smile

Logan MCV Laureat синій мінерал
  0



2

Re: поличка для багажника MCV

Приветик. Искал себе такую полочку-улитку, даже у официалов хотел заказать, но они показав каталог аксесуаров ее так и не нашли.  :dntknw: Теперь сомневаюсь в ее надобности. Костик, а как часто ты ею пользовался? Может задел чем .... Конечно она не должнеа так быстро выйти из строя. Думаю гарантия на нее не распространяется, хотя спросить надо. А полку ты брал сразу с авто или дозаказывал?

  0

3

Re: поличка для багажника MCV

dreamer
Что характерно, у меня то-же порвалаась и то-же слева. Будем думать вдвоем как ремонтировать. Вряд ли ее поменяют. И ничем вроде-бы не задевал.

Гламур - это то как быдло понимает красоту.
Современная церковь имеет такое-же отношение к БОГУ, как кассир театра к искусству.

Logan MCV Laureate
  0

4

Re: поличка для багажника MCV

Володя, я брав одразу з авто як додаткову опцію.  Арма пропонувала на вибір поличку в багажник, поличку під стелею (дуже зручна, бачив у AMG72) і багажну сітку - все в одну ціну. Поличка дуже зручна, без неї багажний відсік відкритий для огляду, а з нашим народом це не дуже приємно. У мене вона розтягнена завжди, згортав лише коли пакувався/розвантажувався. Для 5-місної вона необхідна  imho2, а для 7-місної - залежить від того, як часто доводиться знімати задній ряд  imho2  Якщо замовляти окремо, ціна значно вища (принаймні так було коли я купував), але начебто можна домовитися в салоні - буває, що люди відмовляються від вже замовлених опцій, і тоді усе це можна купити дешевше.

Олексій, спробувати варто. У мене вже незабаром ТО-1, я на ньому планую заодно з'ясувати і про поличку. За такі гроші вона не повинна рватися, це ж не китайський ширпотреб  imho2  Якщо не вдасться поміняти, буду штопати. Як один з робочих варіантів думаю проклеїти скотчем  вздовж краю, але ще не знаю, чи тримається на ній скотч. Зараз просто стараюся не згортати поличку повністю, залишаю кілька сантиметрів і опускаю планку вниз, щоб не підтягувалася сама.

Logan MCV Laureat синій мінерал
  0

5

Re: поличка для багажника MCV

dreamer написав:

начебто можна домовитися в салоні - буває, що люди відмовляються від вже замовлених опцій, і тоді усе це можна купити дешевше.

Дудки, нічого дешевше не купиш. Я також думав купити собі цю полочку, бо машина йшла без неї, так вони мені її пропонували за таку ж саму ціну як і для всіх, здається 100євро. Я її вирішив не купляти, вона мені здалась якоюсь клійонкою. Ось таке...

Logan MCV Ambiance -> 153ооокм
  0