1 Відредаговано Скіфія (2008-02-04 12:40:07)

Тема: Офіційно заборонили проводити " Тюнінг" автівок

Генеральна прокуратура України заборонила тюнінг автомобілів.

Також не можна переобладнати або вносити які-небудь зміни до структури машин. Наказ Міністерства внутрішніх справ України, який давав дозвіл доробляти транспортні засоби, наразі вже відмінено.

Своє рішення про заборону вдосконалення автомобілів Генпрокуратура пояснила тим, що вносити які-небудь корективи до конструкції транспорту неприпустимо. Представники прокуратури також підкреслили, що тюнінговані машини можуть бути дуже небезпечними для тих, що оточують і водіїв інших автомобілів. До того ж, правоохоронці відзначили безліч порушень під час видачі дозволів на дороблення автомобіля. Це стало відомо під час недавньої перевірки законності масової видачі дозволів на переобладнання транспортних засобів

Зокрема, Генеральною прокуратурою були виявлені численні порушення у вигляді дозволів на перероблення задньопривідних машин у передньопривідні.

Варто відзначити, що за даними Генпрокуратури, в період з 2004 по 2007 рік на Україні офіційно було видано близько 25 тис. документів, які дозволяють тюнінгувати автомобілі різних марок. Таким чином, любителі оригінальних машин постраждають, хто не встиг удосконалити машину, вже не встигне це зробити. Проте інші учасники дорожнього руху зможуть їздити спокійно.

Нагадаємо, що в Україні почався офіційний продаж престижних номерних знаків. Вони відрізнятимуться від звичайних оригінальним поєднанням цифр і букв. Такий наказ був підписаний Міністерством внутрішніх справ країни, який згодом був зареєстрований Міністерством юстиції.

Стало відомо, що номерні знаки транспортних засобів з цифрами від 0001 до 0005, від 0007 до 0009, а також 5555 і 7777 коштуватимуть водіям 20 тис. гривень. Вартість на номери машин з комбінаціями 1111, 2222, 3333, 4444, 8888 і 9999 коштуватимуть набагато менше – 10 тис. гривень. Цифри 0006 і 6666 на номерних знаках автолюбителів коштуватимуть 7,5 тис. гривень.

Варто відзначити, що в Росії теж можуть почати офіційний продаж престижних номерів. Наприкінці травня 2007 року з такою пропозицією виступив колишній глава ДАІ, а нині член Ради Федерації Володимир Федоров. Він заявив, що уряду потрібно розглянути можливість початку продажів престижних номерних знаків, а також встановити на них відповідні розцінки. Наразі, Україна випередила свого старшого брата. Таким чином, оригінальні номери навряд чи вдасться отримати звичайним громадянам. Зате люди з високим рівнем доходу можуть це собі дозволити.



http://www.utro.ua/ukr/articles/2007/12/07/68977.shtml

«Достучаться до небес» — «На небесах только и говорят, что о море. Стоишь на берегу и чувствуешь соленый запах ветра, что веет с моря, и веришь, что свободен ты и жизнь лишь началась, и губы жжет подруги поцелуй, пропитанный слезой!».
  0



2

Re: Офіційно заборонили проводити " Тюнінг" автівок

Теперь нужно определиться что являться тюнингом а что нет !?! :dntknw:

DACIA LOGAN 1.4 MPI BASE

Я просто промолчу............!
  0

3

Re: Офіційно заборонили проводити " Тюнінг" автівок

а можно сцылко на источник?

  0