1

Тема: Позовна заява

Собираюсь опротестовать постановлние о штрафе. Ознакомтесь с заявлением. может подскажите что ? smile

ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування постанови серії ___ № ______ про адміністративне правопорушення
від   15  грудня 2012 року
15,12,2012 року я, _____________,  на автомобілі Renault Logan державний номер  ________, що належить мені, з огляду на ожеледицю та залишки снігу на проїдний частині, зі швидкістю 20-30 км на годину рухався по вул. Святошинський з поворотом ліворуч на вулицю Жовтнева міста Вишневе Києво-Святошинського району Київський області. Рухаючись з дотриманням правил дорожнього руху,  о 18:50 біля будинку вул. Жовтнева, 6 мене було зупинено особою в формі працівника ДАІ, який наказав передати йому посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. На мої прохання надати пояснення про причину зупинки було пояснено, що мною ніби  було порушено ПДР, а саме, на думку інспектора ДАІ, проїзд регульованого перехрестя на заборонний (жовтий) сигнал світлофору.
Мої пояснення, що:
1) мій транспортний засіб виїхав на перехрестя на дозволяючий сигнал світлофору (мерегтливий зелений) , що може підтвердити моя жінка, Ільченко Наталья Анатоліївна, яка знаходилася зі мною в машині,
2) що побачивши мерегтливий зелений сигнал світлофору я зупинити автомобіль  не міг, враховуючи те, що на проїздній частині була ожеледиця та залишки снігу. Тобто різке гальмування призвело б до заносу з невідомими наслідками, були залишені без уваги
Особа в формі працівника ДАІ запропонувала мені пройти до патрульного автомобіля, припаркованого на протилежному боці вулиці. В патрульній машині знаходився інспектор ДПС ВДАІ Києво-Святошинського РВ ГУ МВС у Київській області прапорщик міліції Трохимчук Василь Дмитрович , який на невідомому пристрої з розміром екрану приблизно 10Х5 сантиметрів продемонстрував мені відеозапис начебто мого порушення. Що то були за пристрій, наскільки законним є його використання для фіксації правопорушень? Таку інформацію надати мені відмовились. Продемонстроване безкольорове зображення низкої якості не дозволило ідентифікувати транспортний засіб, а саме — неможливо визначити марку транспортного засобу, не видно номерів держ. реєстрації, не видно особи водія. . Однак обидва інспектори ДАІ почали мене наполегливо переконувати, що відеозапису саме мій автомобіль. Після чого інспектор ДПС ВДАІ Києво-Святошинського РВ ГУ МВС у Київській області прапорщик міліції Трохимчук Василь Дмитрович заповнив протокол про адміністративне правопорушення серія ____ № ___________ від 15,12,2012 року (далі – Протокол) щодо мене за статтею 122 КУпАП, ч.2., та  постанову в справі про адміністративне правопорушення  серія     №       від 15,12,2012 року (надалі Постанова ) Після чого віддав Протокол та Постанову мені на пидпис.Мої права згідно ст. 63 Конституції та ст. 268 КУпАП мені роз’яснено не було, про що я повідомив інспектора ДПС ВДАІ Києво-Святошинського РВ ГУ МВС у Київській області прапорщика міліції Трохимчука Василя Дмитровича і попросив мені їх роз’яснити. У відповідь почув нерозбірливу фразу про «можете підписувати , можете не підписувати,можете визвати адвоката якому заплатите купу грошей».
Відповідно до положень ч. 2 ст. 71 КАСУ, обов’язок доведення правомірності Постанови покладено на суб’єкта владних повноважень – інспектора ДАІ прапорщика міліції Трохимчука Василя Дмитровича, якого я буду просити суд викликати в обов’язковому порядку.
В силу положень ч.ч. 1 та 2 ст. 70 КАСУ належними є докази, які місять інформацію щодо предмету доказування. Суд не бере до розгляду докази, які не стосуються предмету доказування, а сторони мають право обґрунтовувати належність конкретного доказу для підтвердження їхніх вимог або заперечень.
Чомусь ні в Протоколі ні в Постанові не зафиксовано  ніяких відомостей про  наявність відеофіксації начебто мого порушення ,яку  демонстрував мені  інспектор ДАІ прапорщик міліції Трохимчук Василь Дмитрович, і на підставі якої він складав протокол. На мою думку  її використання було  незаконним. Відповідно до вимог Ст. 62 Конституції України обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, отриманих незаконним шляхом.
Вважаю, що суб’єктивна думка, припущення та бажання інспектора ДПС скласти протокол для «статистики», «звітності» або «галочки» не є законною підставою, не може бути достовірним та належним доказом, на якому ґрунтується висновок про вчинення мною адміністративного правопорушення
В свою чергу повідомляю, що лінію перехрестя мій транспортний засіб перетнув на дозволяючий сигнал світлофору, що може підтвердити свідок, зазначений вище, Я діяв у відповідності до п.16.8 ПДР, який не тільки дозволяє, а зобов’язує водія, який виїхав на перехрестя на дозволяючий сигнал світлофора, продовжити рух у вказаному напрямку, незалежно від сигналу світлофора на виїзді, п.8.11 ПДР, який дозволяє водієві, який не може при зміні сигналу світлофора зупинити транспортний засіб у вказаному ПДР місці, не вдаючись до екстреного гальмування, продовжувати рух за умови забезпечення безпеки дорожнього руху. В даному випадку склалася саме така ситуація, що співробітником ДАІ, який склав протокол, не взято до уваги. Тобто фактично я діяв правомірно, і у моїх діях взагалі не було порушень вимог ПДР.
Також Статтею 62 Конституції України встановлено, що будь-які сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.
Приймаючи до уваги положення ст.ст. 222, 255 КУпАП, яким визначено обмежений перелік осіб, які мають право складати Протокол та виносити Постанову, приймаючи до уваги відсутність в мене будь-якої інформації щодо того, чи дійсно інспектор ДАІ прапорщик міліції Трохимчук Василь Дмитрович є посадовою особою органів ДАІ та чи має він право складати Протокол та виносити Постанову, звертаю увагу суду на необхідність подання інспектором ДАІ прапорщиком міліції Трохимчуком Васильом Дмитровичем  відповідних документів та підтвердження того, що він є інспектором ДПС, має спеціальне звання, та був на службовому чергуванні у
м. Вишневому, по вул. Жовтнева,6 , близько 18 годин 50 хвилин 2012  року                                                          .     
Враховуючі вищевикладене, вважаю, що постанова серії __№___________ по справі про адміністративне правопорушення від 15,12,2012 року прийнята з порушеннями моїх прав та чинного законодавства, є необґрунтованою, та незаконною та підлягає скасуванню.
На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 276, 287, 288, 289, п. 3 ст. 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 2, 6-11, 18, 19, 71 Кодексу адміністративного судочинства України, прошу:
        1.   Прийняти адміністративний позов до розгляду та відкрити провадження у справі;
        2. Визнати протиправною та скасувати постанову про притягнення мене до адміністративної відповідальності серії    №      від 15,12,2012 року та протокол про адміністративне правопорушення серія     №      від 15,12,2012 року, на підставі якого винесена постанова;
        3.   Визнати дії інспектора ІДПС ВДАІ Києво-Святошинського РВ ГУМВС у Київській області прапорщика міліції Трохимчука Василя Дмитровича протиправними.

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0



2 Відредаговано Grafik87 (2012-12-22 13:09:40)

Re: Позовна заява

Як каже мій шеф "Це в тебе не документ , а твір на вільну тему " smile  Такі документи мають бути "сухими" .

А что подумал по этому поводу Кролик, никто так и не узнал,
потому что Кролик был очень воспитанный.
  0

3

Re: Позовна заява

Да вроде очень грамотно все изложено, видно что юридически "подкованные" люди составляли исковое заявление. Я не юрист, а простой "обыватель", но приходилось обращаться с исковыми заявлениями в суд
( "Позовна заява про відшкодування майнової шкоди" ). Может быть, необходимо в заглавную часть искового заявления добавить реквизиты и адреса " Позивача", "Відповідача", п.п. "Ціна позову", и добавить п.п. после " Прошу"- " Стягнути з відповідача на мою користь судові витрати" ( бо витрати на ІТЗ за розгляд справи в суді та Держмито - сплата судового збору,- це теж гроші) и "Під час попереднього судового засідання вирішити питання про виклик до суду свідків" ( дружина). А так, Вам нужны консультации юристов форума. Извините, если не то пишу по неопытности и засоряю ветку. А вообще, судиться сейчас дело неблагодарное. Уходит много времени( очереди в судах, переносы заседаний), здоровья (нервы). На это они( ДАЙЦЫ) и расчитывают. В стране правовой нигилизм. Доказывать свою правоту порой бывает очень тяжело. Не все выдерживают процесс досудебного производства даже на ранних стадиях. Хотя, свои права необходимо конечно отстаивать даже просто в убыток себе из принципа, ради торжества справедливости. Это мое мнение. Не судите строго.

Renault LogaN Silver line 2011^^^made in AVTOFRAMOS (Россия):1,6(84л/с)8V K7M Бенз.
ГУР/Конд./ПТФ/перед. ЭСП/ лето: литье R15 DEL ARTE/ Amtel PLANET DC 92 185/65/R15;
зима: 185/65/R15 FULDA KRISTAL MONTERO 3 / PIONEER 1400 UB; иммоб./центрозамок
  0

4

Re: Позовна заява

VLAD_I_MIR написав:

необходимо в заглавную часть искового заявления добавить реквизиты и адреса

Спасибо, в оригинале все есть smile

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

5

Re: Позовна заява

Grafik87 написав:

Як каже мій шеф "Це в тебе не документ , а твір на вільну тему "   Такі документи мають бути "сухими" .

Evgenий
Як на мене - нормально (мій досвід - виграв два суди по протоколах).

Нажаль багато залежить від суб"єктивності судді, який може "домахатися" до будь чого, в залежності від того, чию сторону приймає.
Але істотні умови в позові є.
Повинні розглянути, а ти виграти справу, чого і бажаю.

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

6

Re: Позовна заява

Владимир+, большое человеческое спасибо. Еще вопросик. про видео которого нет упоминать или нет?

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

7

Re: Позовна заява

Evgenий написав:

про видео которого нет упоминать или нет?

Якби у нас  була правова держава, то то відео було б доказом проти ДАІшників по факту порушення ними самими процедури збирання доказів.
А так.... захотять вони показувати відео в суді - будь готовий спростувати його як таке, що має право бути доказом.
Самому про нього говорити - користі ніякої.

MCV-amb, 1,6(ГБО) ==> ФИАТ 1,4 МАXI(ГБО) ==> LODGY PRIVILEGE 1,5D (+ Ларгус, 1,6. 8кл.(ГБО) + Богдан 2312(ГБО))
  0

8

Re: Позовна заява

Заява має логічний зміст. Як показує практика, з самого початку не потрібно було передавати доки в руки гайцю, тоді все могло піти по іншому сценарію. Також раджу на майбутнє придбати відеореєстратор.

Logan F2 Ambiance-1.4 + Паулюс эконом + ГУР + кондер + передние ЭСП + БК + подогрев зеркал
logan.in.ua/forum/topic12364-logan-sani
  0

9

Re: Позовна заява

Как по мне, заяву надо бы отшлифовать:
- зачем упоминать что свидетель - жена? просто свидетель, пусть суд разбирается (вписан ли свидетель в протокол?);
- зачем вспоминать про запись нарушения? из текста получается, что запись была, нарушение было, а автор просто хочет отмазаться тем, что съемка незаконная;
- никогда не пишите, с какой скоростью вы ехали... в определенных местах даже 20-30 км\ч может быть нарушением. Просто - "рухався з дозволеною швидкістю";
- вряд ли суд заинтересуют фразы инспектора Трохимчука. Это все нужно было описывать в пояснениях к протоколу, как и тот факт, что постанову выписывал человек, который не видел нарушения и не останавливал машину. Если не описал - увы.
- зачем нужен п.2 с описанием невозможности остановиться на желтый? Он перекрывает пункт 1, в котором сказано, что водитель выехал на перекресток на зеленый (мигающий, от греха подальше, убрать). Написать - выехал на перекресток на зеленый сигнал светофора, пока проезжал перекресток, сигнал сменился на желтый (в таком случае, в соответствии с указанными пунктами ПДД в действиях автора действительно нет нарушений).
imho2 - заяву отредактировать обязательно! Удачи в борьбе с произволом!

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

10 Відредаговано Evgenий (2012-12-22 16:27:53)

Re: Позовна заява

Engineer написав:

- зачем упоминать что свидетель - жена? просто свидетель, пусть суд разбирается (вписан ли свидетель в протокол?)

В протокол не вписана потому как сказали что не свидетель.

Engineer написав:

- зачем вспоминать про запись нарушения? из текста получается, что запись была, нарушение было, а автор просто хочет отмазаться тем, что съемка незаконная;

Да потому что не моя машина там была. я за маршруткой ехал, а на записи никого впереди небыло. Там вообше ничего на той записи не видно. Снималось сбоку. какая то темная машина проезжает перекресток. даже не видно повернула она или нет.

Engineer написав:

зачем нужен п.2 с описанием невозможности остановиться на желтый? Он

там тоже на зеленый написано. В том смысле писал, что по обоим пунктам правил был прав. Теоретически можно сказать, что должен был остановится когда замигал зеленый. потому как должен выбирать правильную скорость.

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

11

Re: Позовна заява

Evgenий написав:

В протокол не вписана потому как сказали что не свидетель.

Кто сказал? Бандиты в погонах? Инспектор Трохимчук? Так они же сказали и штраф заплатить dumbom Никогда никого не слушаю, в пояснениях могу писать все, что считаю нужным.

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

12

Re: Позовна заява

Engineer написав:

пояснениях могу писать все, что считаю нужным.

там полторы строчки оставили под пояснення. сильно не разгонишься smile

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

13

Re: Позовна заява

Evgenий написав:

там полторы строчки оставили под пояснення. сильно не разгонишься

В этих полутора строчках пишется фраза: пояснения по сути представляю на отдельном листе, который прилагается (Дополнение №1) smile

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

14

Re: Позовна заява

Вообще ни когда не слушай что говорят геи, решил вписать жену - пиши. Да и вообще получил в руки протокол, пиши что посчитаешь нужным, ТАМ разберутся. Кроме того звонок другу в такой ситуации это всегда гуд. Я бы дописал что на вопрос о записи пассажира как свидетеля гей ответил отрицательно и фактически запретил. Про запись скажи, что там не было твоего авто, и попроси суд, чтобы геи его принесли. tbsenile

п.2 с описанием невозможности остановиться на желтый?

Точно. Пиши что выезжал на зеленый, а на суде добавишь так как вид спереди перекрывал автобус ты не мог оценить сколько осталось, когда выехал на перекресток зеленый замигал.
Параллельно отправляй скаргу в ГАИ и прокуратуру. Это также помогает в суде. Некоторые судьи спрашивают обжаловалось ли решение?

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

15

Re: Позовна заява

На початок позову додати:
Звільнено від сплати державного мита відповідно до ст.288 КпАП України.
Цей позов підлягає розгляду у судах на підставі ст..288 ч.3 КпАП України, яка прямо передбачає право особи оскаржити до районного (прирівняного до нього) суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до яких належать і органи ДАІ та їх посадові особи.

крім того додати(може якось інакше інтерпретувати):

Вважаю, що в даній категорії справ, порушень правил дорожнього руху, складання протоколу без залучення свідків, потерпілих, показів технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото,- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото,- і кінозйомки, відеозапису сильно спотворює істинні обставини справи, що повністю виключає додержання ст.245 КУпАП, дає необмежені можливості в перевищені своїх повноважень інспекторам ДАІ та є грубим порушенням закону.
Глибоко переконаний, що притягнення мене до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 122 КУпАП є незаконним, необґрунтованим, недоведеним з наступних причин:

Я не порушував Правил дорожнього руху України, здійснюючи лівий поворот з вул. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.
ст. 251 КпАП встановлено, що доказами в справі про адміністративне правопорушення є будь-які фактичні дані, на основі яких у визначеному законом порядку орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення, винність даної особи в його вчиненні та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.
Ці дані встановлюються протоколом про адміністративне правопорушення, поясненнями особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, потерпілих, свідків, висновком експерта, речовими доказами. Разом з тим, положення даної статті вказує на те, що належними доказами можуть бути також показання технічних приладів та технічних засобів, що мають функції фото,- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото,- і кінозйомки, відеозапису, які використовуються при нагляді за виконанням правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху протоколом про вилучення речей і документів, а також іншими документами. Вважаю, що суб'єктивна думка, припущення та бажання інспектора ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, скласти протокол для «статистики», «звітності» або «галочки» не є законною підставою, не може бути достовірним та належним доказом, на якому ґрунтується висновок про вчинення мною адміністративного правопорушення;
у ст. 254 КпАП зазначено, що протокол про адміністративне правопорушення складається в разі його вчинення, але оскільки адміністративного правопорушення не було (не було пред'явлено жодного доказу крім безпідставних звинувачень, «правопорушення» не зафіксовано належним чином, як того вимагає чинне законодавство, з врахуванням допущених порушень під час складання протоколу, він не може бути належним доказом моєї вини, і за таких обставин відповідно до п.1 ст. 247 КпАП провадження в справі про адміністративне правопорушення не могло бути розпочато у зв'язку з відсутністю події і складу адміністративного правопорушення;
п. 24 Постанови Пленуму Верховного Суду України від 23 грудня 2005 року N 14 Про практику застосування судами України законодавства у справах про деякі злочини проти безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту, а також про адміністративні правопорушення на транспорті встановлено, що зміст постанови має відповідати вимогам, передбаченим статтями 283 і 284 КоАП. У ній, зокрема, потрібно навести докази, на яких ґрунтується висновок про вчинення особою адміністративного правопорушення, та зазначити мотиви відхилення інших доказів, на які посилався правопорушник, чи висловлених останнім доводів. 5. ст. 69 Кодексу адміністративного судочинства України передбачає, що доказами в адміністративному судочинстві є будь-які фактичні дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин, що обґрунтовують вимоги і заперечення осіб, які беруть участь у справі, та інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи. Ці дані встановлюються судом на підставі пояснень сторін, третіх осіб та їхніх представників, показань свідків, письмових і речових доказів, висновків експертів.

Враховуючи вище викладене вважаю, що постанова АІ №  по справі про адміністративне правопорушення ,,,,,,,,,,,,,,,,, прийнята з порушеннями моїх прав та чинного законодавства, є не обґрунтованою, та незаконною та підлягає скасуванню.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. ст. 7, 276, 287, 288, 289, п. 3 ст. 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 2, 6-11, 18, 19, 71 Кодексу адміністративного судочинства України
ПРОШУ

З приводу використання якогось фотоаппарата є наказ МВС №33 з переліком приладів які можуть використовуватися для нагляду за дорожнім рухом...

Взагалі вважаю доцільним не розписувати що там горіло. Просто здійснював поворот ліворуч з дотриманням ПДР. Якщо попереду щось їхало то напишіть що. Вкажіть якнайбільше порушень самого інспектора (не представився, не показав службове посвідчення на прохання, авто було припарковане з порушенням ПДР, не вписав пасажира як свідка, не відібрав у нього пояснень, не пояснив положень ст. 68,(ба навіть сказав:"Адвокат пояснить.").

І взагалі на майбутнє:
1. З авто не виходити.
2. Права в руки не передавати.
3. Спілкуватися через приспущене скло.
4. Не давати переписувати дані.
5. Протокол складається лише у присутності водія.
6. І в машину до себе не пускати.

  0

16

Re: Позовна заява

Engineer, если честно, времени на них было убито минут 40 ( за это время  и штраф 1000 грн обещали и права хотели забрать, но не нашлось бумажки которую взамен дать) , ехал вечером с работы, замерз как собака, и дома ждал ребенок  чтобы идти гулять. Короче вообще настроения небыло wink

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

17

Re: Позовна заява

Evgenий
После того как жена с дитями в аналогичной ситуации померзла в авто, она уже ничего не говорила, по поводу того что я чмырю геев сразу после остановки. tbsenile

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

18

Re: Позовна заява

Коллеги, какие еще будут замечания по тексту позовної заяви? и еще вопрос. Чем регламентируется необходимость обозначения места стоянки машины ГАИ светоотражающими столбиками и проблесковым маячком( или его уже отменили)?

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

19

Re: Позовна заява

Evgenий
маячок отменили. Вообще насколько я понял систему, лучше этого не трогать, так как к собственно делу оно не относится. Ты обжалуй сам факт и процедуру составления протокола. Надеюсь там где стоит графа что законы доведены ты поставил НЕТ. nose_eat

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

20

Re: Позовна заява

grinder написав:

лучше этого не трогать, так как к собственно делу оно не относится

Я думаю упомянуть что без всяких обозначений стояли. тоже ведь нарушение  с их стороны.

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

21

Re: Позовна заява

Була схожа ситуація. На другий день пофотав перехрестя зі свого місця і з місця геїв, щоб в суді показати, що з їх точки неможливо точно встановити момент виїзду на перехрестя. Суд фоти до розгляду прийняв. А коли на засіданні попросив витребувати у дорожніх служб план перехрестя, щоб показати розташування моє і геїв, суддя зрозуміла, що легше задовольнити позов. За фоти геїв у позовній не згадував, а інших доказів у них і не було. Успіхів у боротьбі з системою.

Blue MCV 1,6 Ambiance 2008  LPG 190Мм (15.08.2017)
  0