1 Відредаговано Myrik86 (2011-05-25 23:45:44)

Тема: Катушка зажигания на Логан - нужен совет

Ситуація така . Затроїв Логан . Провірив всі свічки - живі . "Дідовським методом" почав витягувати ВВ провода почергово з свічок - вичислив що не робить 4й циліндр . Провірив тестером ( ОМ метром ) ВВ провід 4го циліндра - не пробитий , але для надійності кинув його на 3й циліндр , а з 3го циліндра провід на 4й . Ситуація така - що 3й циліндр робить на проводі з 4го , а 4й цілиндр - тишина . Тобто не тріщить - не має іскри .
Понятне діло - катушка . Відкрутив її . Бачу потріскалась по колу з низу в районі кріплень . Висушив , не помогло - всерівно троїть .
Купив нову , зараз все гуд . Хочу запитати у Вас соклубники - що зробити , щоб вона так мені ще раз не потріскалась по колу і знову туда волога попаде і та ж історія буде . Щось підставляєте між катушкою і клапаною кришкою ? Прошу допомоги . Дякую .
P.S Допоміть з контактами людей , які можуть допомогти з покупкою кузовщини на Логан фазу 2 лауреат ( водійські двері під молдинг ( такі як на фазі 1 ) , ліве переднє крило ( таке як на фаза 1 ) , зеркало електричне наружнє ліве з лауреата ( з вставкою в колір кузова - покрасим ) , колпак R15 .
Дякую .

  0



2

Re: Катушка зажигания на Логан - нужен совет

Катушка зажигания. - вот все решения.

Dacia LOGAN 1.4MPI Base (в прошлом), Fiat Linea 1.4.77 Active (в прошлом), Kia Soul 1.6 Mid (ГБО).
---------------------------------------------------------------
Не стоит ездить быстрее, чем летает твой ангел-хранитель
  0