2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист 35 тк 2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate 113 тк ...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають... (старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
тоже с регистратора копа- поэтому решил сюда выложить У м. Вайт Оук, Меріленд, ветеран поліції з 17-річним стажем, сержант Девід Коен прибув на виклик через чоловіка на парковці, який, тримаючи у руці ніж, лякав людей.
На відео видно, як чоловік з ножем почав бігти на офіцера, який щойно вийшов з автомобіля, а потім зупинився.
У перші 30 секунд звуку немає через те, що камера активується після того, як офіцер покинув автомобіль. А ці 30 секунд до активації, система автоматично додає без звукової доріжки.
Чоловік з ножем, якого згодом ідентифікували, як Фінен Бер, не реагував на команди офіцера кинути ніж. Натомість, Бер почав відходити, а потім знову завмер.
Але після слів Коена: “Лягай на землю! Я не хочу в тебе стріляти!” той побіг на офіцера, все ще тримаючи ніж у руці. Коен зробив декілька влучних пострілів, після яких Бер впав на землю. Чоловіка доставили до лікарні, але там він і помер.
Як і буває в таких випадках, на час розслідування офіцера відправили у відпустку, а його справу, згідно попередньої домовленості, передали до офісу прокурора сусіднього округу
... Але після слів Коена: “Лягай на землю! Я не хочу в тебе стріляти!” той побіг на офіцера, все ще тримаючи ніж у руці. Коен зробив декілька влучних пострілів, після яких Бер впав на землю. Чоловіка доставили до лікарні, але там він і помер...
Наркоша или суицидник. Теоретически можно было подбить его из шокера.
Вот где подобная запись (4 шт.) когда крепили любителя угрожать оружием беременным? Кстати даже на том обрезаном фрагменте что есть, видно как наркобарыга Floyd сбрасывает пакетики с белым веществом, наверняка ванилин или сахарная пудра...
2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист 35 тк 2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate 113 тк ...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають... (старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
Александр007, Да он же не местный, города не знает, заблудился, бывает....
Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р. лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК... Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил..... Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
Laureat 1.6+ABS+кондей+ПБП+Toreador Red+вешалка для пиджака+подлокотник+литьё. 2007г.р. лучше по утру на Google Earth искать ГДЕ ты пил, чем на youtube КАК... Постарайся получить то, что любишь, иначе придется любить то, что получил..... Никому не доверяй, и тебя никто не предаст.
(с) Александр007 - ось тут просто права на 10 років забрати...скільки інших дпт в майбутньому уникнеться, не зможе так навчаний водій, їздити не створювати аварійні ситуації!!!... і жодного штрафу давати не потрібно!!! Але у нас у всьому винувате міфічне перевищення безпечної швидкості!
Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ]. loganозалежний, наркоман.
А интересно, что производители добавляют в кондиционеры БМВ? Там же за рулем каждый второй "конченый"... Причем не важно, что это старый корч и нулёвый с салона или на бляхах.
0
Спасибо сказали: sdj387jsd1
4,621Відповідь від Александр0072020-06-17 21:10:53Відредаговано Александр007 (2020-06-17 21:17:00)
Писали, что и таз. Надеюсь, она сможет реабилитироваться и встать на ноги. А потом сможет иметь детей. Водителю Санта Фе можно разве что пожелать подобной участи... Меньше гоняйте, люди. Я так же раньше летал, пока чуть не приехал в стоящий экскаватор. После того как рукой сняло летать. Периодически посматриваю ту ситуацию в целях профилактики.