1

Тема: Прем'єри Renault на Женевському автомобільному салоні 2017

· Renault представляє світову прем'єру захоплюючого електричного концепт-кару ZOE e-Sport Concept.

· На стенді будуть представлені пікап Alaskan і новий Koleos, продажі якого в Україні заплановані в 2017 році.

· Довгоочікуване повернення Alpine з прем'єрою нової серійної моделі Alpine A110.

Женева, Швейцарія - В рамках 87-го Женевського міжнародного автосалону Група Renault представить низку вражаючих новинок Renault і Alpine в нових продуктових сегментах, які будуть цікаві різноманітним автолюбителям.

Продовжуючи успіхи 2016 року з його рекордними продажами і випуском на ринок 10 нових моделей, Renault представляє в рамках Женевського автосалону відразу дві світові прем'єри. Кумедний і в той же час неймовірно потужний ZOE e-Sport Concept розганяється до 100 км/год за час, гідній справжнього суперкара. Новий електричний концепт Renault втілює досвід компанії у виробництві електромобілів і переможну історію в Чемпіонаті FIA Формула Е. Поряд з цим Renault продовжує свій продуктовий «наступ» в Європі і виходить на нові сегменти, представляючи однотонний пікап Alaskan, а також розширює лінійку кросоверів, яка тепер включає новий Captur і новий Koleos.

ZOE e-Sport Concept

ZOE e-Sport Concept - це повністю електричний концепт-кар, який уособлює ідею Renault про те, що автомобілі на електричній тязі можуть бути одночасно цікавими і швидкими. Спортивний характер ZOE e-Sport Concept проявляється не тільки в зовнішньому стилі і яскравому синьому забарвленні, що нагадує кольори команди Renault e.dams, яка очолює рейтинг чемпіонату одномісних болідів Формула E. Кузов ZOE e-Sport Concept повністю виготовлений з легкого вуглеволокна, що забезпечує приголомшливий розгін до 100 км/год всього за 3,2 с. Маса автомобіля складає всього 1400 кг, з них 450 кг припадають на акумулятор.

Renault Alaskan

Renault представить повністю обладнану версію Alaskan одночасно з оголошенням про майбутній появу автомобіля в Європі в кінці 2017 року. Цей потужний, брутальний позашляховик вигідно виділяється своїм дизайном на тлі інших однотонних пікапів.

Alpine A110

Alpine повертається до гри і заявляє про намір повернути своє місце на ринку спортивних автомобілів, пропонуючи чисте задоволення від водіння. Новий Alpine A110 зберіг ті ж актуальні чесноти, які зробили популярною оригінальну модель Berlinette і заклали фундамент успіху марки, а саме: компактність, мала вага і динамічне керування. Це двомісне купе виробляється на французькому заводі в Дьєппі і надійде в продаж в континентальній Європі до кінця 2017 року. У 2018 році його продажі почнуться у Великій Британії та Японії.

Також в рамках Женевського автосалону буде представлений новий Renault Captur, який поряд з новим Koleos (з'явиться на українському ринку в 2017 році) і Kadjar завершують лінійку кросоверів Renault, що допоможе компанії зміцнити свою позицію в цьому сегменті.

Представлені автомобілі можна буде побачити на стенді Renault (павільйон №4) з 7 по 19 березня.

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/geneva/1.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg
https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/geneva/2.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg
https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/geneva/3.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg
https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/geneva/4.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg
https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/geneva/5.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg
https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/geneva/6.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

  0
Спасибо сказали: _AlexSander_1



2

Re: Прем'єри Renault на Женевському автомобільному салоні 2017

лично мне - НРАВИТСЯ.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0
Спасибо сказали: Renault Ukraine1

3

Re: Прем'єри Renault на Женевському автомобільному салоні 2017

Как то на этой Женеве рено не впечатлило. Пожалуй понравились только Вольво и Эклипс кросс от мицухи.

  0