1

Тема: Увага! Таксист-шахрай!

Товариш з VW-клубу розповів історію, яка з ним вчора ввечері трапилась:

Сподіваюсь на допомогу!
Прошу допомогти знайти козла-таксиста!

Ситуація виглядала так. В неділю в мого сина 5 років. В понеділок маю суд у Львові, тому день народження справляємо в Києві вранці, ввечері на поїзд. Все розраховано, виходжу за годину до відправлення на Героїв Сталінграда, ловлю таксі з двома гуманоїдами всередині, домовляюся за 50 грн на вокзал через Лук'янівку, (звідти потрібно забрати вже запаковані речі), дозджаю до Лук'янівки, стандартно даю завдаток, 50 грн (інших купюр немаю) виходжу, забираю чемодан, повертаюся.... Таксист смахався з моїми грошима...

Все не було би так образливо, якби не те, що:

1. Таксист знав, що поспішаю на потяг і мені важливі секунди.
2. Він перепитувався скільки мене не буде - я сказав, що 5-7 хвилин (мене не було рівно 4:30, в момент, коли запізнюєшся, слідкуєш навіть за секундами), поїхав фактично відразу.
3. Від Лук'янівки до вокзалу зовсім недалеко, якби він мене підвіз, втратив ще б буквально 6-7 хвилин і до півлітри бензину.

В результаті попадаю на ще 20 грн до вокзалу, 60 грн квиток, 20 грн на хабар провіднику. В додаток зіпсований настрій і перший ювілей сина.

Зараз хочу знайти цього урода. Зазвичай, на таких намагаюся не звертати уваги, але тут мене заділо принципово. Тому звертаюся по допомогу до всіх, хто може знайти цього героя:

Автомобіль Skoda Octavia (новенька,сріблястого кольору)
Номер 7383 (можливо 8283), букви не запам'ятав, очевидно Серія повинна бути новою, машина ще пахла фарбою.
Водій низького росту, років 16-19, зачіска а-ля щойно з душу (волося на лобі зібрано в кілька клинків)
По дорозі в розповідях іншому пасажиру (його другу) згадаував Караван, Махаон і клуб Шоколад, не виключено, що він там стоїть і "фільтрує" пасажирів. Також розповідав, що часом краде пасажирів на залізничному вокзалі. Машина мабуть не його, судячи з усього, він найнятий водій.

Ніби все. Сподіваюся, мені вдастся з ним порозмовляти. Навіть якщо не знайду, принаймні повідомлю, що Києвом їздить такий мудак smile. Наперед дякую за допомогу і привіт від дружнього VW-клубу у Львові!

Допомогти і побачити як просуваються пошуки, можна тут:
http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/ … mpost45586

  0



2

Re: Увага! Таксист-шахрай!

Почитав отзывы членов клуба фольксвагена -понял , что этот момент не попустят , но вдруг подобное случиться в Луганске, чего искренне не хочется, -ПОЩАДЫ НЕ БУДЕТ!!!

Nissan Qashqai 1.6 SE LEO
Logan 1.4 sport передан по наследству Henry Junior
Клубу жить , нам - дружить , а кто против - будем бить!!!
Нету кризиса лишь у тех , кто доволен всем - Я ДОВОЛЕН!!!
  0

3

Re: Увага! Таксист-шахрай!

скинул на форумы Фиата, Форда и БМВ

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0