12,376

Re: Следующий автомобиль

Larsen написав:

А те що твоя "суб'єктивна вксовщина" вважає що він всім повинен подобатись, це лише проблеми твого сприйняття реальності

На щастя в мене є освіта та певний досвід, які дозволяють аналізувати та робити висновки про дизайн. Це трохи більш об'єктивно ніж подобається-не подобається.
Хоча я й не казав, що він повинен подобатися. Але ж глухому не розкажеш, сліпому не покажеш.
Але Олег Петросянович все рівно знає більше...  vissla

  0



12,377

Re: Следующий автомобиль

SanychGT написав:

Как это не принятие, если популярность просто бешенная была.

Из-за цены...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12,378

Re: Следующий автомобиль

Aprox написав:

Из-за цены...

Не только. Еще из-за надежности всей механической части, крепкого и долговечного кузова, большого багажника, просторного салона, хорошей подвески. Логан 1 - очень удачная машина по совокупности параметров, даже по сравнению со многими более дорогими одноклассниками.

  0
Спасибо сказали: SanychGT1

12,379 Відредаговано Larsen (2020-07-07 08:59:07)

Re: Следующий автомобиль

SanychGT написав:
Larsen написав:

Ні, те що Апроксу не подобається перший Логан це об'єктивний факт.

crazy

суб'єктивність — це ставлення до чогось лише згідно з особистими поглядами, інтересами або смаками; відсутність об'єктивності.

focus

Ого! Та в тебе реально проблеми з логікою!  shok
Суб'єктивним є те, чи Логан гарний. Для Апрокса це не так, для тебе так. Тому гарний Логан чи ні, це не об'єктивний факт, а суб'єктивне сприйняття. Розумієш? А от те що конкретно Апроксу Логан не подобається, це об'єктивний факт. Цей факт легко встановлюється експериментом, а значить є науково об'єктивним.
І якщо ти всеодно нічого не зрозумів, тоді доведеться з тобою надалі спілкуватись як з трирічною дитиною, тому що речі котрі вимагають вищого рівня інтелекту можуть бути тобі незрозумілими... що, доречі багато чого пояснює...  vissla

SanychGT написав:

На щастя в мене є освіта та певний досвід, які дозволяють аналізувати та робити висновки про дизайн.

Це не щастя, це прокляття. Коли лігнвісти починають аналізувати художній твір на підставі правил правопису, акустики музичний твір на підставі АЧХ, а ось такі, горе-дизайнери, художній дизайн на відповідність правилам, написаним для того щоб навчити дундуків створювати щось принаймі не зовсім жахливе, то це просто безглуздо. А коли людина переконана і свято вірить в те що головне в дизайні це відповідність цим правилам, то це вже просто тупість.

SanychGT написав:

Це трохи більш об'єктивно ніж подобається-не подобається.

Нема нічого об'єктивного в дизайні. І бути не може. Адже як і будь-якій інший художній твір, створюється він з однією метою - подобатись. Об'єктивно можна лише робити статистичний аналіз на рахунок того якій кількості людей, в яких групаїх вибірки він подобається більше чи меньше. Все. Нема ніякого об'єктивного критерію істиності для оцінки дизайну, крім експерименту, який базується саме на суб'єктивному сприйнятті.
А ті правила, які ти намагаєшся піднести до статусу аксіоматики, не просто не є аксіомами, вони взагалі не для цього створювались.  empathy

SanychGT написав:

Хоча я й не казав, що він повинен подобатися.

Ні, якраз таки це сказав Апрокс, коли уточнив що гарний вигляд Логана це штука сильно суб'єктивна. А ти навпаки заперечив це, ствреджуючи що в нього класний дизайн.  dumbom

SanychGT написав:

Але Олег Петросянович все рівно знає більше... 

Та не кажи. Олег Петросянович, котрий більше за всіх тут топить про шедевральність дизайну першого Логана, при цьому більше за всіх присутніх зробив для того щоб цей дизайн змінити. lol app
Так, він, прочитавши підручник по дизайну "для чайників", звичайно знає більше. Ну, приблизно як учень середніх класів, вивчивши основні правила граматики, більше всіх розбирається в питаннях критики художніх творів. Це ж так зручно, йому показали два з половиною "правила", які призначені для того щоб навіть мавпу навчити робити щось хочаб не катастрофічно страшне, а він вирішив що всілякі Бертоне з Джуджарами творять свої шедеври виключно для того щоб задовільнити ці правила... lol Йому, як професійному гумористу з освітою і досвідом поклейки аракала на геніальний дизайн Логана, звичайно й в голову не могла прийти думка що правила ці були переважно написані занудами, які самі не здатні створити шедевр, написані вони в спробах проаналізувати і систематизувати вже існуючі шедеври, в намаганнях розробити методику створення шедеврів без будь-якого смаку, а просто керуючись цими правилами. Звичайно нічого не вийшло, і корисні ці правила тільки для того щоб зовсім бездарного "дизейнера" навчити робити щось хоча б не зовсім жахливе. Але навчити робити реально гарні речі виключно слідуючи правилам неможливо. І тим більше неможливо оцінювати гарність речей цими правилами. Тим більше що вони навіть не для цього створювались!
Щодо дизайнера Логана, він далеко не чайник, але він виконував поставлену задачу. Рено ніколи не приховувало що свідомо створило не дуже привабливий вигляд для Логана, щоб додатково відділити його від інших моделей і уникнути можливої внутрішньої конкуренції. Пізніше, коли Сандеро став несподівано успішним на ринках для яких його початково не планували, політика Рено змінилася, і дизайн змінився теж. Логан 2 вже не проектувався як "гидке каченя", а вже як повноцінний представник лінійки Рено.
Але по дизайнерах в нас всеодно найкрутіший Ланос. Все ж таки рука самого Джуджаро, як не крути. lol1

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

12,380

Re: Следующий автомобиль

В общем сказки " экономичности" литровых рядных тройках - по сути просто сказки....

Ford Focus Active 1.0 оказался не таким уж эффективным во всех режимах движения. Например, по пробкам в центре Рима он «выпивал» в среднем 10,8 л/100 км (9,2 км/л). В смешанном цикле при езде по городу и за его пределами хэтч расходовал примерно столько же, сколько и на трассе — 7,4 л/100 км (13,5 км/л).

Если взглянуть на перечень соперников Focus Active, то с расходом 5,25 л/100 км приподнятый хэтч на их фоне выглядит не впечатляюще. ..... Ведь ровно столько же требовал более мощный и крупный универсал Subaru Levorg 2.0i.

Ещё лучше себя показали Honda Civic 1.5 Turbo VTEC (4,45 л/100 км — 22,4 км/л) и 122-сильный «мягкий гибрид» Mazda3 2.0L Skyactiv-G M Hybrid 6MT (4,3 л/100 км — 23,2 км/л).

https://automotive.co.ua/realnyj-rashod … d-kapotom/

PS НА кой брать авт (Логан к примеру) С малообъемным и столь же малорессурсным мотором в 1 литр? Тем более, что двухлитровая Субару, которая не только объемом двигателя превосходит практически в два раза, показывает те же результаты "экономичности"?

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0

12,381 Відредаговано sdj387jsd (2020-07-07 09:27:56)

Re: Следующий автомобиль

Дядя Федор написав:

PS НА кой брать авт (Логан к примеру) С малообъемным и столь же малорессурсным мотором в 1 литр? Тем более, что двухлитровая Субару, которая не только объемом двигателя превосходит практически в два раза, показывает те же результаты "экономичности"?

Ооо, ось так працює мозок! coffee

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0

12,382

Re: Следующий автомобиль

Larsen написав:

Але по дизайнерах в нас всеодно найкрутіший Ланос. Все ж таки рука самого Джуджаро, як не крути.

Для 1998-2000 годов, но спустя 15 лет, когда все еще выпускался в том же дизайне, меня лично тошнило от его вида. А вот логан совершенствуется, по рендерам 3-го поколения будет совсем другой авто и на другой платформе

Renault Logan NEW 2013, Authentique, 1.6, ГБО
Бортовой журнал
  0

12,383 Відредаговано Георгич (2020-07-07 09:48:47)

Re: Следующий автомобиль

RUNO, так а в этом спора то и нет никакого

RUNO написав:

Жутко раздражало, когда в городе дорогая тачка мешала ехать логану

plus  Меня особенно раздражают джЫпи, тормозящие в ноль на лежачих полицаях. Что в очередной раз доказывает их бздык клиренсанутости - для этих наездников клиренс лишь для понта да по тротуарам ездить. А что такое проходимость они не слышали.

RUNO написав:

Из города в город кто быстрее приедет, мощный мерседес или логан?

БМВ  moto 

RUNO написав:

Если же ехать надо в городе, когда сильно опаздываешь, то быстрее приедет та машина, которая Уже, маневреннее, лучше проходит ямы. И это может быть не самая мощная тачка со спортивной подвеской а машина попроще.

И тут плюсую  plus
Я собственно именно это и утверждаю - не самая мощная, но достаточно мощная, с неспортивной, но очень хорошей подвеской - машина попроще, это и есть Октавия  tbsenile

  0

12,384 Відредаговано Георгич (2020-07-07 10:10:16)

Re: Следующий автомобиль

RUNO написав:

Вот давай рассматривать поездку не просто как пацанский драйв

Ну если одни рассматривают автомобиль только по пацанскому дизайну, то почему вторые не могут его рассматривать по пацанскому драйву, а третьи по пацанскому залезть в говна?

Короче, вот вам любители клиренсанутых дешманских аля джЫпов / Степвеев smile
Влюбляйтесь в нового венгро-иппонца  moto

Suzuki позиціонує XL6, як бюджетний кросовер. У базовій комплектації він буде коштувати від 13 тисяч доларів. Але виглядає ця новинка набагато дорожче. Та й обладнання у неї непогане.

https://tsn.ua/auto/news/suzuki-rozpoch … 80074.html

  0

12,385

Re: Следующий автомобиль

Георгич,
Вот бы раньше выпустили,
И автомат,  не то гов..как на степвея

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

12,386

Re: Следующий автомобиль

Nomac написав:

Для 1998-2000 годов, но спустя 15 лет

Тогда многие попали в прокол с так называемым "биодизайном" мыльниц, мода на который прошла за несколько лет и больше не возвращалась... Сейчас печально смотреть на автомобили того периода! )))

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12,387 Відредаговано Larsen (2020-07-07 11:21:36)

Re: Следующий автомобиль

Nomac, правильно! І не треба дивитись хто зробив дизайн, чи якось його аналізувати. Треба просто зрозуміти що особисто кожному з нас подобається, а що ні. Не залежно від інших обставин. Ну і звичайно, смаки міняються.  upp

Aprox написав:

Сейчас печально смотреть на автомобили того периода! )))

Так, але чи те що було до біодизайна, зараз стало подобатись більше за нього? Ну от на прикладі того ж Джуджаро, невже тобі зараз Омега А більше подобається за Омегу Б? dntknw
Хоча, ось приклад біодизайну який мені досі не розподобався.  gheart
https://www.autozine.org/Archive/Jaguar/classic/XJ220_1.jpg

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

12,388

Re: Следующий автомобиль

Напомню всем, на всякий случай, Правила

3.1.  Запрещается "поливать грязью" авто любых марок (и их владельцев). Разрешена только ОБОСНОВАННАЯ критика (желательно с указанием источника информации).

Ну чтобы потом не обижались  angel

Счастье, это когда тебе все завидуют, а нагадить не могут !!!
FAQ по Dacia Logan (MCV) и по форуму
Как загрузить картинки на форум
Hyundai Accent 2007 1.6 AT
  0

12,389 Відредаговано Александр007 (2020-07-07 11:18:00)

Re: Следующий автомобиль

Larsen,
Так логан и каджар тож черты биодизайна с переди.
Без грязи,  помыть и чисто  facepalm  like

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

12,390

Re: Следующий автомобиль

четырехступеньчатый автомат это мощь  focus

Renault Grand Scenic ІІІ (2011) дизель 1,5 110 л.с., механика - Крокодил
Volkswagen Polo 1.4 (2011) 85 л.с. + робот DSG 7ст + кондей - рабочая - был
Logan Ambiance 1,4 (2008) 75 л.с. + ГУР + передние ЭСП + ГБО by rk03 - был
Deawoo Matiz 0.8 (2002) 52 л.с.- был
  0

12,391 Відредаговано Larsen (2020-07-07 11:24:42)

Re: Следующий автомобиль

Александр007 написав:

Так логан и каджар тож черты биодизайна с переди.

Та ні, там не всі кути скруглені, і присутні гострі так що не дуже. Ну але це вже хай "експерти" оцінюють в яку "категорію" що віднести. Мені от якось по-барабану як хтось називає той чи інший дизайн. Мене лише хвилює подобається він мені, чи ні. smile

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

12,392

Re: Следующий автомобиль

Александр007 написав:

Георгич,
Вот бы раньше выпустили,
И автомат,  не то гов.. как на степвея

Там и какой то мягкий гибрид обещают, так что 4 ступени АКПП не критичными.
В любом случае убийца Степвеев вырисовывается. Посмотрим на его цену в Украине smile

  0

12,393

Re: Следующий автомобиль

Larsen написав:

Так, але чи те що було до біодизайна, зараз стало подобатись більше за нього?

Из 5-ок БМВ Е34 нравится больше, чем Е39! ))
Из 7-ок БМВ Е38 нравится гораздо больше, чем  Е65! Е65 - это вобще был провал на сколько я помню...
Про Омегу не скажу - они мне в принципе никогда шибко не нравились, но Веткра А мне гораздо симпатичнее и Ветры Б и даже Вектры С, которая хоть и не биодизайн, но в принципе уже нечто среднее между Омегой и Вектрой (ей же пытались заменить Омегу, которую перестали выпускать)...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12,394 Відредаговано Aprox (2020-07-07 12:03:41)

Re: Следующий автомобиль

Вот еще примерчик всплыл в памяти - Mercury Sable

https://wroom.ru/i/cars2/mercury_sable_2.jpg

https://wroom.ru/i/cars2/mercury_sable_3.jpg

Мне второе поколение нравится гораздо больше третьего! ))
А уж сарайчик на базе третьего - ваще ржака! ))

https://wroom.ru/i/cars2/mercury_sable_3_2.jpg

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12,395

Re: Следующий автомобиль

Aprox, зрозуміло. Але хоч якийсь з цих прикладів біодизайну тобі в минулому подобався більше ніж відповідні приклади не біо?

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

12,396 Відредаговано Георгич (2020-07-07 12:56:05)

Re: Следующий автомобиль

Самый красивый автомобиль в мире
https://rating-avto.ru/wp-content/uploads/2019/08/aston-martin-vulcan.jpg
SanychGT, ну так что там с дыркой в передке? http://www.opel-club.com.ua/forum/public/style_emoticons/default/ag.gif

  0

12,397 Відредаговано Aprox (2020-07-07 12:53:55)

Re: Следующий автомобиль

Larsen написав:

Aprox, зрозуміло. Але хоч якийсь з цих прикладів біодизайну тобі в минулому подобався більше ніж відповідні приклади не біо?

Ну, может разве что Ветра Б в своё время... И то - не уверен, давно это всё было - не помню...

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0

12,398

Re: Следующий автомобиль

Георгич написав:

Меня особенно раздражают джЫпи, тормозящие в ноль на лежачих полицаях.

Вот это я точно понять не могу. Технику надо эксплуатировать на максимум её возможностей иначе это деньги на ветер. Но я могу понять, почему внедорожники подъезжают более спокойно к светофору. Большая масса дает большой накат. Зачем газовать а потом тормозить, если оно и так докатится. Вот такой большой накат меняет стиль езды на более слоновий. Набрал скорость, ямы по барабану, докатываешься к светофору с учетом зеленой улицы. В конечном итоге средняя скорость высокая, если не мешают учебные или тормозящие перед каждой неровностью

  0

12,399

Re: Следующий автомобиль

Георгич написав:

Самый красивый автомобиль в мире

Штоа?!

https://www.moto.kiev.ua/forum/imgchat/faceoff.gif

  0
Спасибо сказали: SanychGT1

12,400

Re: Следующий автомобиль

RUNO написав:

Технику надо эксплуатировать на максимум её возможностей иначе это деньги на ветер.

Это запрещено законом ващета...  lol

ЗАЗ-1102 Таврия (1993) -> Opel Vectra A (1991) -> Logan-2 (2013) 1.2 ГБО
Ban-List: Инноватор, Георгич, Дядя Федор, karakuda78, sdj387jsd, sergiosem, Grey, Александр007 - Ban-List отключен до конца войны.
  0