1 Відредаговано OLEG KMUS (2020-01-26 20:07:46)

Тема: Законопроект про обов'язковий ТО для авто з ГБО.

https://mvs.gov.ua/ua/pages/7115_Prokt_ … nannya.htm     Тільки мені одному здається, що нашим народним, некорумпованим урядом все робиться для того, щоб забрати у простих пересічних дешевий спосіб пересування і посадити на бензинову голку самі здогадайтесь кого. То лобіюються питання зменшення акцизу на бензин та збільшення на газ. То підняття до космосу цін на реєстрацію гбо... Таке враження, що, млять, у нас нічого не може змінюватись на краще.

сіренький Logan ambiance 1.4, з кондгуром, ГБО, 2007 р.в. - був, сіренький Duster Ultramarine 1.6, 4x2, ГБО, 2020 р.в. - є.
  0
Спасибо сказали: sdj387jsd1



2

Re: Законопроект про обов'язковий ТО для авто з ГБО.

OLEG KMUS написав:

https://mvs.gov.ua/ua/pages/7115_Prokt_ … annya.htm.    Тільки мені одному здається, що нашим народним, некорумпованим урядом все робиться для того, щоб забрати у простих пересічних дешевий спосіб пересування і посадити на бензинову голку самі здогадайтесь кого. То лобіюються питання зменшення акцизу на бензин та збільшення на газ. То підняття до космосу цін на реєстрацію гбо... Таке враження, що, млять, у нас нічого не може змінюватись на краще. Кожен, хто добирається до влади так і хоче жахнути найбідніших.

Це - результат голосування на "авось" smile
Ясно, що узялись за ГБО, бо популярність зросла дуже сильно, а значить уже можна пробувати стригти капусту. Тим паче, що бюджет країни якось вмить не зріс, як хтось очікував, а наповнювати треба.

  0

3 Відредаговано sdj387jsd (2020-01-26 19:53:40)

Re: Законопроект про обов'язковий ТО для авто з ГБО.

Ех, а згадаю мрійники говорили авто на водню. Все вірно треба чим по більше грошей. Для цієї штуки і екологію придумали. Все аби подоїти, як будто це не зрозуміло. П.С силку на посилання підправте.

Renault Logan 1.5dci 2017 5МППП - хороший сірий: 1.тракторець; 2.домашній поні. Загальний опис [ТУТ].
loganозалежний, наркоман.
  0