1 Відредаговано Дядя Федор (2018-01-20 20:43:51)

Тема: Состояние дорог и ответственность тех, кто дорогами ведает!

Столичні юристи вирішили боротися із дорожниками


Так, на своїй сторінці у Фейсбук столичне адвокатське бюро закликало водіїв повідомляти про усі випадки із ДТП, що сталися через неналежний стан доріг.
- Любі друзі! Курсуючи містом або за його межами на автомобілі, всі ми стикаємося з неприємною проблемою - якістю дорожнього покриття. Неналежний стан автомобільних доріг призводить до частих пошкоджень автомобілів, а іноді до скоєнь ДТП. Співробітникам нашого бюро набридло це терпіти і з цього дня ми починаємо боротьбу з чиновниками в судах. Для цього ми просимо людей, які постраждали від неналежного стану доріг, звертатися до нас для консультації і подальшого захисту прав в суді в суперечці з дорожниками. З нашого боку всі консультації і участь в судах БЕЗКОШТОВНО.
ЩО необхідно для рішення суду на вашу користь? Необхідно зафіксувати що пошкодження авто сталося саме у результаті порушення норм утримання дороги. При цьому неповинно бути порушення ПДР і можливості уникнути попадання в яму. (Наприклад погане освітлення, обмежена видимість, наявність транспорту на зустрічній смузі і тд.). Для посилення позицій в суді, слід провести фото / відео фіксацію події, заручитися підтримкою очевидців.
Крім того, для звернення до суду у вас на руках повинні бути наступні документи: копії протоколів та актів поліції з місця ДТП, експертизу (акт) оцінки збитку автомобілю, документи, що підтверджують витрати на ремонт, фото / відео матеріали. При складанні протоколу поліцією, важливо простежити, що б в ньому було зазначено, що причиною ДТП стало саме незадовільне утримання дороги (ями, сніг, ожеледь), а не порушення ПДР, - йдеться у повідомленні.

https://vechirniykiev.com.ua/news/stoly … rozhnykamy

Российско-фашистская "Империя зла" - стойло для безмозглого козла!
http://www.youtube.com/watch?v=m4qPH0LDxeg
http://www.youtube.com/watch?v=hdyZMVuVGss
http://www.youtube.com/watch?v=QYRIwfvsyww
  0
Спасибо сказали: Andriy13521



2

Re: Состояние дорог и ответственность тех, кто дорогами ведает!

Вы попадете в яму на дороге и например отпадет колесо. Вызовете ГАИ, они приедут, скажут вы не оценили дорожную обстановку и не выбрали безопасную скорость движения. Заберут права, заплатите штраф. Вот и весь суд  big_smile

  0

3

Re: Состояние дорог и ответственность тех, кто дорогами ведает!

lukis написав:

Вот и весь суд 

А всунешь денег ментам, они всё правильно напишут, так и адвокат на суде не нужен, суд всегда принимает сторону ментов. smile

Dacia Logan 1.6 Laureate 2007г. ГБО Stag 4 Eco. Tomasetto AT09. Hana 2000
"Так называемые парадоксы автора, шокирующие читателя, находятся часто не в книге автора, а в голове читателя." Ф.Ницше
Вера - это не наличие каких-то особых знаний, а лишь отсутствие элементарных...
То что в страна в жопе - ещё не повод самому превращаться в говно.
  0

4

Re: Состояние дорог и ответственность тех, кто дорогами ведает!

fsergey, не завжди.  Мені колись виписали штраф 34грн за переобладнання, бо на трійці стояла задня панель 2106 , суд мене виправдав.

Dacia Logan MCV Laureate 7місць 2008р.
  0