ЗАМІНА ЗЧЕПЛЕННЯ
День перший - розборка
Одразу попереджую, якщо Ви хочете задовбатися - поміняйте зчеплення самі
. Поміняйте його зимою в мороз, без гаража, ями, підйомника, помічника, стабільного освітлення. Якщо Ви маєте лишні кошти то віддайте їх ліпше людям в автомайстерні. Я обслуговую своє авто самостійно, но Я - задовбався
Заміну зчеплення робитиму зі зняттям підрамника і КПП, оскільки так можливо якісно провести всі роботи. Додатково заміню задній сальник колінчатого валу. Програма мінімум на перший день - це дістатися до цього самого сальника.
▼Відєднав мінусову клему акумулятора, резонатор і патрубок перед повітряним фільтром. Зірвав ступичні гайки.
▼Противідкатні упори під задні колеса. Поставив авто спереду на підставки. Зняв передні колеса.
▼Зняв пластиковий захист підкрилка. Відкрутив болт шарової опори. Вийняв ричаги і привода з поворотного кулака
▼За відсутності ями підняв перед авто повише на підставки. Для страховки використав кірпіч і деревяний брусок. Мені 40 см вистачить
▼Зняв захист двигуна. Відкрутив кріплення бампера з низу та зняв пластиковий захист
▼Відкрутив кріплення трубки електрогідропідсилювача руля від підрамника
▼Відкрутив задню нижню опору двигуна
▼Відкрутив рульову рейку від підрамника попередньо знявши термозахист
▼Майже забув про другу лямбду. Відєднав розєм
▼Злив масло з КПП і закрутив пробку назад помінявши ущільнююче куільце на нове
▼Довго не міг зрозуміти як вийняти привода з КПП

. Щось їх там тримало. Зробив металевий ричаг і одним ударом молотка вони вискочили. Як виявилося, заважало стопорне кільце
▼Установщики ГБО провели паливну магістраль над підрамником, що заважало його зняттю. Переробив
▼На всяк випадок підвязав радіатор, хоча то було лишнє, він тримався на кузові.
▼Зняв підрамник опустивши його задопомогою стойок
▼Подумав, що буде не лишнім закрити від пилу отвори в КПП для приводів
▼Відкрутив три болта кріплення стартера
▼Відєднав якийсь не зрозумілий розєм від КПП, що воно таке - не знаю

. Пишіть хто в курсі. (примітка: датчик швидкості)
▼Послабив три болти кріплення опори КПП но не відкручував повністю
▼Відєднав датчик заднього ходу і трубку електрогідропідсилювача від КПП
▼Відєднав кронштейн кріплення від вихлопу
▼Відкрутив чотири нижні болти кріплення КПП
▼Піддомкратив двигун і КПП та повністю відкрутив три болти опори КПП. Опустив двигун тим самим нахиливши КПП
▼Відкрутив масу від двигуна і КПП, а також три верхніх болти кріплення самої КПП
▼Вийняв ліру та повністю відєднав трубопровод від вижимного підшипника зчеплення. Заткнув куском шланга обмотавши все ізолентою
▼Зняв датчик положення колінчатого вала
▼Відкрутив дві гайки кріплення направляючих КПП та зняв її повністю
▼Зняв стару вижимну корзину і диск
▼Відкрутив маховик і побачив сальник
Ціль першого дня досягнута. Розпочав о 9 ранку завершив в 22 вечора.
Dacia Logan MCV F2 2011 1.6 16v К4М696 105 к.c. КПП JR5-350 7 місць Laureate Червоний вогоньHi-Flex ABS ЕГПР ЕПГ ЕСП ЕРД Airbag-4 кондер фаркопГБО BRC Sequent32 бак 52 лБортовий журнал
3
Спасибо сказали: jasonua, Sivil, TDream, Migen, Андрей_123, VH6