Re: Это интересно (разное) - 2
В Бельгии сотрудники могут брать 4-дневную рабочую неделю и работать больше часов, с тремя выходными днями.
С уважением, Александр
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
В Бельгии сотрудники могут брать 4-дневную рабочую неделю и работать больше часов, с тремя выходными днями.
джекпот cклав $185,3 млн.
везет же людям....(с)
Yanus написав:джекпот cклав $185,3 млн.
везет же людям....(с)
Так для начала надо купить билет
Rothmanz написав:Yanus написав:джекпот cклав $185,3 млн.
везет же людям....(с)
Вот не поверишь, покупали много лет )))))
az74 написав:Rothmanz написав:везет же людям....(с)
Вот не поверишь, покупали много лет )))))
Вот для того чтобы одному повезло, миллионы и должны были просто купить билет .
конечно)))
На Сицилии проснулся самый высокий вулкан Европы
Жаль на россии нет вулканов...
Є, але дуже далеко, на Камчатці
Ага, отакое бы, да на красной площади... )))
Слава богу их нет в Украине. А вот на нынче рашевском Сахалине вулканы случаются. Радует ли это? - мейби, но 80% населения Сахалина украинцы, так что...
Куди міг подітися олег віник? Є припущення, що музикант має серйозні проблеми зі здоров'ям, тобто обісрався...
https://news.obozrevatel.com/ukr/show/p … -vijni.htm
Куди міг подітися олег віник? Є припущення, що музикант має серйозні проблеми зі здоров'ям, тобто обісрався...
https://news.obozrevatel.com/ukr/show/p … -vijni.htm
Та звичайно що обісрався. То ж не вовчиць за цицьки лапати, то війна. Та й не тільки він. Багато хто, той же Потап. Але я буду угарати, як вони після війни приїдуть і будуть розповідати які вони героїчні.
А вінник в Німеччині сидить, гніздо там в нього.
Багато хто, той же Потап.
гадаю, ці персонажі не залишаться поза увагою активістів у містах, де такі "патріотичні" діячі мистецтв будуть давати концерти.
Автобизнес...
27 мая, Львов:
21 июня, Днепр:
-100 тыщ пробега, +0,9 куе...
Думаю продавати буде довго..
Зараз по пільговому розмитненню дуже багато трупів завезли в країну...Продавці запчастин і сто будуть мати роботу..
Шкода тільки покупців, які надіються на порядність попадуть на рушпаків..
Це точно та сама машина, чи просто порівняння аналогічних авто одного року?
На першому фото, реєстрація львівська, на другому дніпропетровська. В західних областях ціни на авто зараз значно нижчі ніж в інших регіонах, підозрюю що власники хочуть пошвидше сплавити авто щоби на виручені гроші встигнути до кінця місяця завезти краще авто.
Щодо трупів, то таки правда, по трасі з заходу їде багато битків на лафетах.
Це точно та сама машина, чи просто порівняння аналогічних авто одного року?
Я не думаю, что двум одинаковым Хондам одинаково отполировали стёкла фар для колхозного ксенона...
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Это интересно (разное) - 2
Згенеровано за 0.294 секунд(и), виконано 52 запитів