401 Відредаговано RUNO (2022-01-08 00:58:17)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

grinder написав:

Хотя бы смоделируй ситуацию

Ситуация видится такой. Россия и Украина на момент таяния СССР были в равном положении по научно-интеллектуальному и другим потенциалам в пересчете на площадь и численность населения. Обладание ядерным оружием - это серьезный статус, которому надо соответствовать. Надо содержать институты в надлежащем состоянии. Но как только Украина отдала последнюю ядерную боеголовку, участники этого процесса с нашей стороны сразу отметили изменение тональности в разговоре со стороны США и других партнеров. Украина понизилась в низшую лигу. Это понижение постепенно привело страну к понижению уровня потенциала в самых разных отраслях. Грубо говоря, Украина сейчас как ребенок, которому нельзя доверить в руки даже вождение машины. Да посмотрите на уровень наших политиков. Они точный показатель деградации страны. И такое же везде, куда не глянь. Поэтому с нами не могут серьезно говорить США, Германия - мы все равно пообещаем и не сделаем, кидонем. Именно это имеет ввиду Путин что Украина не государство - последний, с кем он реально на ВЫ говорил был Кучма, старый лис. Дальше все хуже. Поэтому я думаю, будь в Украине ядерное оружие, стране пришлось бы держать "уровень"  и сегодня страна была бы другой. Да и если смоделировать ситуацию по 2014 году. Начали отжимать Крым. Нам Обама советовал не сопротивляться, затем ввел смешные санкции. А будь в Украине ядерное оружие, крути не крути, а Путина пришлось бы ставить на место экономическими санкциями гораздо раньше, ибо кто знает, две ядерные державы, мало ли что, лучше не допустить и разрулить все гораздо быстрее. Украина была бы, скорее всего даже в совбезе ООН, если бы были при мозгах наши правители, а они были бы ибо Запад не закрывал бы глаза на беспредел в стране, когда к власти могли рваться януковичи. Уровень политиков был бы повыше чем он есть. Нам бы не дали деградировать настолько как сейчас. Все было бы немножко посерьезнее с бОльшим вниманием к Украине. А теперь мы просто подбрюшье у Путина, которое он хочет доить и стричь и он требует у Запада именно разрешения на это, чтобы сильно Россию не наказывали санкциями. Мы просто объект политики, за который ведется спор кому нас иметь. Доуправлялись страной.

  0



402

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Sivil написав:

альтернативна історія - мова ні про що

Мова не про альтернативну історію а альтернативний план або альтернативні можливості. Країна повинна мати план і стратегію, як його реалізувати. А для цього потрібно розуміти які в нас є можливості і як з такими можливостями реалізувати свій план. Для цього в країні є інститути аналітики та планування. Ну, в нормальній є. В Україні стратегічні аналітики точно не мають доступу до влади. Бо влада у нас все що вміє робити - пєтляти й реагувати рефлексіями, як примітивні організми. О, сніг засипав - треба почистити, о вугілля нема, треба десь його купити. Оце так рівень  big_smile

  0

403

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

RUNO, от мені цікаво, якби Україна здалася і перейшла під контроль Росії за часів Яника, по схемі якою йде Білорусія. Що було б далі? Можливо економічно ми б трохи розширили свої можливості але корупції у Росії напевно не менше чим в нас. Стали б "великою державою" з широкими кордонами?

Але ж Путін точно не вічний, і при зміні влади можливо в Росії відбудуться зміни, за яких вона лишить Україну. Там же так само все пилять як і в нас.

Logan MCV 1.6 2011+ГБО Zenit Pro+OBD, KME Gold, Hana Red, повна шумоізоляція і шикарні сидіння на електриці від Sport BMW+підігрів+компресорна бокова підтрима+ шини Michelin Primacy 4
  0

404 Відредаговано floyd47 (2022-01-08 17:15:15)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Сіренький написав:

по схемі якою йде Білорусія.

вже прийшла...

Сіренький написав:

Але ж Путін точно не вічний, і при зміні влади можливо в Росії відбудуться зміни, за яких вона лишить Україну.

це ви серйозно? ви трохи пильніше придивіться до історії стосунків московії з Україною і усе, гадаю, зрозумієте. а щодо смерті пуйла та можливої зміни влади, то у кремлі -- усі путіни. в одній тільки держдумі їх--450!

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
  0

405 Відредаговано grinder (2022-01-08 16:49:19)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

RUNO написав:

Країна повинна мати план і стратегію, як його реалізувати.

И ЯО тут не причем. Пример Азербайджана тому подтверждение. Сейчас считаются со странами владеющими технологии войны 6 поколения. Во время Йули и Гриценко начали массово сокращать части и распродавать технику, мы тогда вышли в ТОП1-3 экпортеров оружия. В принципе я это поддерживаю, ибо оружия у нас было в 100 раз больше чем нужно и оно уже устартаело, морально и физически. Взамен обещали переоснастить ЗСУ. Открываем Белую книгу за те годы, а там нибуя. Напомню народ в это время вообще считал что армия нам не нужно и нужно разогнать дармоедов. И сегодня после вторжения роиси у нас есть куча тех кто заявляет что мы "адиннарот".  Мы могли за это время нашлепать ракет, как это делал Пастор. Вот где была правильная стратегия. Но норид сказал что это ему не нужно совсем, он хочет чтобы его кормили.
Более того и гипотетически до 14 года мы и так бы избавились от ЯО просто по сроку хранения, а РФ нам ничего бы взамен не дала. Кстати, а что со средствами доставки? При СССР ЯО это было оружие последней битвы. Триада (стационар, ВВС, подлодки) постоянно дежурили готовы нанести удар. Кто бьет первым расчитывал максимально подавить, ибо сразу прилетит ответка. Расчет был только на массовость и скрытность. Первое привело к гонке вооружений которую союз проиграл и Украине не под силу, второе для техники 60х в 21 веке просто смешно. В итоге ЯО это просто дорогая игрушка, которой нам бы просто не дали поиграть.

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

406

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

grinder написав:

И ЯО тут не причем. Пример Азербайджана тому подтверждение

Азербайджан полностью под крылом Турции. Турция хоть и не ядерная держава, но вроде как США там свои арсеналы держат. С Турцией Россия бодаться боится, но я уверяю, если бы Азербайджан не был под крылом Турции, уже бы полыхал в огне российских градов.
Но вернемся к ЯО.
Клуб ялерных держав с экономиками в ВВП
США - 1 место
Китай- 2 место
Великобритания - 5 место
Индия - 6 место
Франция - 7 место
Россия - 11 место
Израиль - 29 место
Пакистан - 43 место
Северная Корея - 126 место

И Украина - 54 место.
Северную Корею не считаем - там будут есть один рис, но пухлика сделают счастливым. И возможно не без помощи Китая. 
Как видишь, Украине очень тяжело тянуть ядерное оружие с её экономикой. Но в 1991-м году потенциал украинской экономики был достаточным, чтобы ядерное оружие тянуть. Оставался вопрос лишь в том, какой уровень украинских элит был на тот момент. А он оказался низким. Настолько низким, что ЯО было обменено на туалетную бумагу с крупными надписями - Будапештский меморандум. Наши элиты смекнули, что Украину можно вывести из центра мировой политики вместе с распадом СССР и это дало возможность спокойно распиливать страну по кускам и прятать по офшорам. Собственно уровень богатых людей из Украины весьма высок, один из самых высоких в мире в пересчете на тот потенциал, который можно было вычавить из Украины. Просто их количество не такое большое как в России или на нефтяном востоке, ну так все соки что можно уже вычавливаются, больше невозможно, корова не может совсем не есть и давать все время молоко.
       Но если бы тогдашние люди, которые были у власти, имели стратегическое мышление, максимально быстро перевели страну на другие рельсы, то шансы остаться в клубе сильных экономик в Украины оставался. На момент референдума все говорили - Украина на уровне Франции, вот отсоединимся и заживем. Отсоединились и оказалось что зажить получилось гораздо лучше Франции жителям на всей Украины а только Конча-Заспии. Короче, мы профукали не только ЯО. Мы профукали десятки лет, несколько поколений и до сих пор стоим на грани разорительной войны. Оглянись на Польшу и ты увидишь Украину, какой она могла быть. Но Украина никогда не упускает шанс упустить шанс. Остается один вопрос - мы бедные и не можем потянуть ЯО или не захотели потянуть уровень стран с ЯО и потому бедные?

  0
Спасибо сказали: Vanyaoptidriver1

407

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

RUNO написав:

Но в 1991-м году потенциал украинской экономики был достаточным

Гіперінфляція тих років з тобою не згідна...

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0
Спасибо сказали: floyd471

408

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Larsen написав:

Гіперінфляція тих років з тобою не згідна...

І приватизаційні ваучери теж. Але насправді можливості України були величезні.

  0

409

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

RUNO написав:

можливості України були величезні

Вони і зараз величезні. Нажаль як і тоді, зараз дуже багато перешкод до їх реалізації...

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

410

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Larsen написав:

як і тоді, зараз дуже багато перешкод до їх реалізації...

і ми добре знаємо, де вони мешкають, де працюють та кому реально служать.

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
  0
Спасибо сказали: Larsen1

411

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Larsen написав:

Вони і зараз величезні

Є невідновний ресурс - час. Декілька поколінь цей час втратили назавжди

  0

412

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

RUNO написав:

Є невідновний ресурс - час. Декілька поколінь цей час втратили назавжди

Це не змінює факту що в 90-х наша економіка не могла не те що ядерної зброї потягнути, а навіть забезпечити такого рівня добробуту громадян як зараз.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

413 Відредаговано RUNO (2022-01-09 02:43:04)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Larsen написав:

Це не змінює факту що в 90-х наша економіка не могла не те що ядерної зброї потягнути, а навіть забезпечити такого рівня добробуту громадян як зараз.

Як втрачені 30 років можуть змінити той факт, що в 1991 році українці були бідні? Ну так, навіть через ще 100 років бідність українців не змінить факту, що в 1991 році українці були бідними. Але ж відкрий інтернет і подивись на фото Дубаї 1991 року а потім подивись на сучасне місто. А можеш це саме зробити з Китаєм. А якщо тебе тішить, що сьогодні економіка України краща ніж була 1991 року, то ОК, я тобі дам номер телефону свого родича, можеш йому зателефонувати у Польщу й розказати, що він не правий, що полишив роботу в Україні, яка йому подобалась в системі освіти й поїхав працювати до Польщі даремно. Тільки він тебе висміє. Бо йому вже 60 років, він працює в Польщі  5 років і повертатися в Україну не хоче. Бо йому подобається рівень його життя навіть коли він заробітчанин. Бо все навкого йому подобається більше, ніж в Україні. І свою доньку й онуку він теж забере в Польщу. Бо людям начхати що іхня бідність і безправ'я сьогодні не змінюють того факту, що за царя панька Україна була бідною а тепер є бідною але вже зі смартфонами.
Ти просто прикинь, яка ціна газу буде для української промисловості цього року і скільки українських виробників збанкрутують з-за того, що їхня продукція неконкурентоспроможна й скільки заробітчан ще кинуть країну в пошуках кращої долі. От прикинь а потім ще передивись фото з Дубаїв та Китаю. Так чим можна гордитись Україні як державі за ці 30 років? Наступний і ніступний роки ніякого просвіту не показують. Держава буде й надалі перебувати в такому стані ще довгі роки.

  0

414

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

RUNO написав:

Остается один вопрос - мы бедные и не можем потянуть ЯО или не захотели потянуть уровень стран с ЯО и потому бедные?

Мы бедны потому, что дурные, поэтому у нас никогда не будет здоровой экономики, никогда не будет хорошо жить наш народ,
Мы все могли и все смогли бы, если б не воры у власти и тупеющий народ.
Касательно ЯО, вот человек в теме. Выводы однозначны

  0

415

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

grapes написав:
Георгич написав:
jasonua написав:

Харків і Запоріжжя на жаль мають багато сепарів...

Сепари почалиь трохи раніше - в 1087р. Саме тоді Галичина сепарнула від Києва. Пуйла і Кремля тоді ще не було. Отже, ви самі винні в своїй нікчемності і спразі стрельнути москалю в спину, хз за що.

Оце то дурня за мотивами тв-каналу москаля.

Точно з москальського тв-каналу? І ти можеш це довести?
А історія може:

У середні віки східна Галичина, розташована між Угорщиною , Польщею та західними князівствами Києвом та Волинею, була бажаною сусідами своєю родючою землею та важливими комерційними зв’язками. Включена в Київську Русь від Володимира I (Великий князь Володимир) в 981, східній Галичині (також званий Червоний Рутенія, або Червона Руссю), будучи країну навколо Галича (Галич, або Галича) на верхньому Дністрі, до схід від виродженого Збруча і на захід від верхів’я річки Сан, у 1087 році Галичина стала незалежним князівством

  0

416 Відредаговано grinder (2022-01-09 11:39:51)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Георгич написав:

вот человек в тем

видеоредактор УП

АААААА.  focus  этот человек просто рассказывает то что тебе нравится.
Все дрочерство вокруг ЯО не учитывает тот факт что мир (в том числе технологии) изменился, не помнят экономическую и социальную политику начала 90х, все эти гонки разоружений и т.п. Нам бы не дали развивать ЯО в любом случае, ни роися, ни запад, да и мы его просто не тянули финансово. ДУмаете просто так Кравчуку взбрело в голову его отдать? Если бы выеживались жили бы как в Северноей Корее под санкциями. Все кто пишут про уважение стран владеющим ЯО, забывают что их уважают в первую очередь из-за развитой экономики, про ЯО вспоминают только пацаки которым больше и говорить не о чем, ну и наши ЯОдрочеры.
Еще раз. ЯО имеет смысл только если есть возможность полностью подавить и продавить подобную систему и ПВО противника, иначе ответка будет жестокая. Из стран соседей ЯО только у РФ, у которой полноценные триады, включая лодки в нескольких океанах, куча шахт, которые нам не достать и т.п.. Бюджет РФ и армия в разы выше нашено, во потеоритизируйте как мы их собираемся давить одной шахтой при открытии створок которой мы должны были бы заранее предупреждать соседей чтобы не психонули.

Subaru XV 2.0 2018 + Тоyota Verso-S 2011
Logan MCV 2007 Amb ГБО - десь волонтерствує
Рецепт нашей победы прост. Мы взяли и убили всех плохих парней. Все остальные методы - пыль. Крис Кайл
Больше всего на свете рабы ненавидят не своих хозяев, а тех, кто стал свободным. Марк Катон
  0

417 Відредаговано Larsen (2022-01-09 12:45:08)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

RUNO написав:

Як втрачені 30 років можуть змінити той факт, що в 1991 році українці були бідні?

Поняття не маю, це ти про 30 років заговорив. Я лише спростовую наступне хибне твердження:

RUNO написав:

Но в 1991-м году потенциал украинской экономики был достаточным, чтобы ядерное оружие тянуть.

RUNO написав:

Так чим можна гордитись

Метафорична державницька гордість яке має відношення до того чи могла Україна втримати ядерну зброю?

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

418

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Георгич, у 1087 не було жодної з націй про які ми тут говоримо. Зав'язуй цей флуд, раз потролив і годі. wink

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

419 Відредаговано Георгич (2022-01-09 15:17:41)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Larsen написав:

Георгич, у 1087 не було жодної з націй про які ми тут говоримо. Зав'язуй цей флуд, раз потролив і годі.

Це ти не про те говориш, бо ми говорили про москалів і сепаратизм Галіції, так ось в 1087р. москалів, московії ще не було, а Галичина сепарнула від Києва. Про що я і написав з самого початку.
Першим окупантом Галіції був Володимир, у 981р. Що було з Галіцією до Володиимра треба дослідити)))
Тема чисто флудерська

  0

420 Відредаговано Larsen (2022-01-09 14:49:22)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Георгич, так якщо говорили про москалів, тоді яким боком до них події 1087? Георгич, подумай логічно, ні москалів, ні українців тоді ще не було ні як націй, ні навіть як етносів. Від кого сепарнулось Галицьке Князівство? Від Русі? А Русь це була нація в сучасному розумінні? Ти ж знаєш що кожне князівство мало своє військо, свою територію, владу, політику, закони і навіть періодично між собою заруби влаштовували. Князівства в Русі були по суті окремими націями (щоб не виникло плутанини, під поняттям нація я завжди маю на увазі конкретно політичну націю), як і всі десятки королівств в середньовічній Європі. Так що поняття "сепаратизм" до них не застосовне. А українська нація вона зараз одна, і це вільна нація, у якої є своя держава. Спроби від'єднання шматків якої є сепаратизмом. І ось цим сучасні "галичани" ніколи не займалися.

Георгич написав:

Першим окупантом Галіції був Воложимир

Ну якщо ти Володимира вважаєш окупантом, значить Галицьке Князівство не сепарнулось, а повернуло свою незалежність. Ти ж не скажеш що Україна в 1944 році сепарнулась від третього рейху, правда?

Георгич написав:

Тема чисто флудерська

Тому і кажу: wink

Larsen написав:

Зав'язуй цей флуд, раз потролив і годі.

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0
Спасибо сказали: jasonua, floyd472

421 Відредаговано Георгич (2022-01-09 15:15:43)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

grinder написав:

ну данный месседж это как минимум -30 к твоему IQ, если оно простите не 0. Я мог бы конечно расписать все минусы присутствия у нас ядреного оружия

Ты пиши, националисты тебе дякують. Набивай счетчик))).
Твой IQ оценивать не буду. Во-первых: дело это не благодарное, а во-вторых: оценивать нечего. Я выложил ролик человка, который знает что такое ЯО и как с ним обращаться. И в те времена, когда мы имели всё, а это начало 80-ых, служил в РВСН.

grinder написав:

но секте верующих это до одного места. Уже пробовал. Не достучаться.

Ты пробовал попробовать попробовать, и на этом стоп, потому как сказать нечего. В то время, когда у нас было ЯО, 3 ракетные армии, ты в это время ходил в школу, пионЭром. То по какому праву ты тут раздаешь IQ людям, которые служили, разрабатывали, обслуживали, несли дежурства и полностью в теме?
КТО ТЫ ТАКОЙ???
В прочем это беда вашего поколения - рожденные в 70-ых, вы вступили во взрослую жизнь, когда страны уже не было, одни руины. Образование получали полстраны юридическое, полстраны экономическое, учились за сало на контрактах. Вот и выросло поколение экономически сильной и правовой Украины))).
По окончанию ВУЗов трудоустроиться не могли, да вам даже дипломы не давали, потому как распределения отменили. Вот и мается ваше поколение большей частью без работ, без трудового стажа, многие из вас в 40-50 лет даже трудовой книжки не имеют. Стоят, грачуют базар-вокзал и тем живут. Ну а кто связал свою жизнь с армией, то кроме пустых бензобаков и тотального разворовывания что вы видели?,
Вот мой сосед 73-го года рождения, получил экономическое образование - ни единого дня в своей жизни не работал, трудовой книжки нет. Перебивается халтурами на стройке, и КИА разбирает.
Не повезло вам с эпохой перемен. Вы в этом не виноваты.
Рожденные в 80-90-ых уже раздуплили новые возможности, которые  предоставляет эпоха перемен и чувствуют себя на коне - организовывают бизнес барыгуют, что-то мутят, покупают квартиры, машины, отдыхают на разных морях и океанах. По заграницам зарабатывают. Молодцы, крутятся.
Мое поколение так не умеет, мы как и выв не в эпохе но мы успели до развала получить школу, знания и опыт, что нас и кормит.
Поэтому мы могли и мы можем, если восстановить производство, науку, а вы не можете - нет у вас ни знаний, ни опыта, ни практики. Увы, наслаждайтесь демократией и продолжайте разваливать наш общий дом, который построили для всех нас наши предыдущие поколения.

  0

422

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Георгич, можливо ти просто патріот Радянського Союзу? З цього і всі непорозуміння? Якщо ти радянський націоналіст, тоді не дивно що твої погляди на деякі речі діаметрально відрізняються від поглядів українських націоналістів. dntknw

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0
Спасибо сказали: jasonua, floyd472

423

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

grinder написав:

Еще раз. ЯО имеет смысл только если есть возможность полностью подавить и продавить подобную систему и ПВО противника, иначе ответка будет жестокая

Ты не совсем понимаешь, как работает политика. Политика - это торг и договоренности. Легко увидеть на примере Путина как работает грязная политика. Он берет или в заложники или какие-то активы а потом выторговывает их на уступки, продавливая свои интересы. Я, конечно, не призываю быть такими политиками но ... Украина имела огромный актив ЯО. Этот актив очень хотели в Украины отнять. Понимаешь, было огромное желание лишить ЯО нашей страны. Что должны были делать наши политики? Торговаться и выторговывать как можно больше для Украины каких-то преференций. Хороший политик отдал бы ЯО очень выгодно а не за туалетную бумагу. Но ЯО можно было все равно отдать не до конца. Клуб ядерных стран - это особенный клуб, где даже пару боеголовок уже дает этот статус. Украина могла это все потянуть при желании. А если ты говоришь, что нет не могла, тогда не останавливайся, иди дальше и докажи что содержать атомные электростанции Украина тоже не может, надо и их закрыть. Мы и вправду деградируем семимильными шагами и уже сегодня нам даже атомки ума  содержать уже нет. А дальше ума не будет и на другие технологии. Мы превращаемся в степи Монголии ибо даже дороги уже не умеем строить. Я когда-то даже успел автодорожником поработать. Когда я увидел как дороги строят турки, я понял, что нами теперь это не по зубам. Деградация

  0

424

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Larsen написав:

Георгич, так якщо говорили про москалів, тоді яким боком до них події 1087? Георгич, подумай логічно, ні москалів, ні українців тоді ще не було ні як націй, ні навіть як етносів. Від кого сепарнулось Галицьке Князівство? Від Русі?

Ше раз, якщо тебе це так зацікавило:
- у 1087р Галіція була? - Була.
- Київ був? - Був
- з 981р. Галіція входила до Київської Русі? - Входила.
- Галіція сепарнула від Києва в 1087р? - сепарнула.
То у чому непорозуміння? І при ичому тут московія і москалі?
Мова йшл апро те, що денери не перші сепари України. До них були Галіція, а ще Крим 1992р.

Larsen написав:

Спроби від'єднання шматків якої є сепаратизмом. І ось цим сучасні "галичани" ніколи не займалися.

і в 1939, і в 1944 ви вважаєте себе окупованими. а 3-ій рейх, а перед ним і Польща виходить буди вашими визволителями?
Стосовно сучасного галицького сепаратизму. Придністров'я це сепари? - сепари. Хто боровся за відокремлення Придністро'вя проти Молдови/Румунів? - Лєбєдь, та українські націоналісти УНА-УНСО. А хто тоді воював у лавах УНА-УНСО? - та ніхно інший, як Ігор Гіркін-Стрєлков.
І ніхто інший як Рух, у особі Чорновола виступив за глибоку федералізацію України та відокремлення Західної України.
Втім, пізніше, на Галицькій асамблеї він з'їхав, сказавши:

Галичина — не сама за себе, Галичина — не сама по собі, Галичина сьогодні — остання фортеця української нації, здавати яку ми не маємо права й не будемо цього робити», — наголошував Чорновіл («Твори у десяти томах», том 7, с. 215–216).

  0

425 Відредаговано Георгич (2022-01-09 16:43:46)

Re: <ЗАЗ> терпит убытки

Larsen написав:

Георгич, можливо ти просто патріот Радянського Союзу? З цього і всі непорозуміння?

Ні! Скоріше дисидент, диванний. Але я маю що і з чим  порівнювати. БО пожив і тоді, і зараз.

Larsen написав:

Якщо ти радянський націоналіст

Дане поняття не існує.

Larsen написав:

твої погляди на деякі речі діаметрально відрізняються від поглядів українських націоналістів.

Так, але не українських націоналістів, а любих націоналістів/нацистів всіх мастей. Вони несуть безлад, злидні, знищення економіки, економічних стосунків, інтеграції економік, виробництва та науки.

Якщо т живеш у будинку, навіть такому собі за якістю, аля совковій хрущівці, то не варто його валяти. якщо не здатен збудувати щось краще. А саме це роблять сучасні націоналісти - знищують і грабують все, що залишилось, Ну а далі? Ну понадкусював, набив кишені і тікати? - В Польщу? а може і на Марс...? Де зараз наш біглий-2 віницький патріот, любов українських націоналістів?
Я проти деструктивної, руйнівної політики сучасних державних, політичних, олігархічних націоналістичних діячів. От і все.
Та й Польща хоч і гарний приклад економічного післясовкового розвитку, але не найкращий. Найкращим прикладом на мою думку є малесенька Естонія.

  0