351 Відредаговано Сарданапал (2019-05-27 16:18:12)

Re: Выбор видеорегистратора

floyd47 написав:

Сарданапал, якийсь відгук про Ваш Garmin Dash Cam 35 залишите? чи не розчарував він Вас? як зйомка вночі? як там ISO?

Я уже где-то упоминал. В БЖ, что ли. Разочаровал он меня.
Не, пока был рабочий, очень даже ничего. Уже деталей не помню, но все путем, запись днем-ночью очень качественная, включил и забыл. И о стационарных постах предупреждал, ограничения - город/за городом.
А потом он сдох, двух лет не протянул. Уходит в постоянную перезагрузку. Я его и в холодильнике держал, и на батарее - не помогает. Короче, веры нет. Работает-и вдруг не работает. Потом опять работает. И хоть там микроUSB, но какая-то своя разводка в разъеме, при стандартном разъеме надо еще вручную на кнопку жать, чтоб запись пошла.
На OLX взял б.у. DOD470, хорош по всем заявленным параметрам. Не хуже, только кнопками бренчит на проселке. О постах не предупреждает и разницу в ограничениях не видит. А разъем USB стандартный.

Сандеро 2011, 1.4 ГБО
  0



352 Відредаговано floyd47 (2019-05-27 17:54:07)

Re: Выбор видеорегистратора

Сарданапал, я Вас, мабуть, трішечки розчарую... Ви тільки про ISO забудьте, коли маєте справу з подібною технікою. не знаю, хто Вам там про ISO такого понарозказував, шо то їхнє "всьо". для того, щоби оперувати такими термінами, треба, принаймні, знати трішки хард Вашого пристрою. конкретно: якщо фізичний розмір Вашої матриці дуже маленький (а він таки дуже маленький у всіх пристроїв даної категорії), то при поганому освітленні місця зйомки на картинці Ви будете мати 500-10000 різнокольорових шматків незрозуміло чого (якщо ISO буде мати занадто велике значення) під назвою "зображення"... простіше кажучи, інфа про ISO від виробника даної продукції не інакше, як маркетинговий пі-ар хід для того прошарка споживачів, котрі геть не обізнані на фототехниці... якість картинки буде вирішувати якість оптики, фіз. розмір матриці та процесор, який врешті решт обробляє дані з фотоелементу у той вигляд, який ми звичайно сприймаємо нашою органолептикою. скажу більше: жоден фотооб*єктив сам по собі не має такої характеристики, як ISO тому, що це функція комп*ютера (процесора), який має фотокамера. те, що не встигло попасти за певний проміжок часу на фотосенсор  (експозиція завжди має дорівнювати "0") -- заповнює процесор пристрою на свій власний розсуд різнокольоровими шматками "зображення", про які я вже сказав вище. висновки робіть самі.
не заради реклами: вже другий регістратор від китайців MIO MiVue. працює, як швейцарський годинник. перший відпрацював 6,5 років поки не був "благополучно" вкрадений з салону автівки.

ПТН-ПНХ
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди." (С. В. Петлюра)
"Переговори з окупантами на твоїй землі можуть тривати не довше автоматної черги!" (В. С. Кук)
Дастер 4х2, робот, К9К G667, 2024 рік
  0