1

Тема: ALPINE A110 отримала престижну нагороду на Міжнародному автомобільному

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/2018/Febr/1/1.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/2018/Febr/1/2.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

• Alpine A110 визнаний найгарнішим автомобілем 2017 року на Міжнародному автомобільному фестивалі.

• Інтернет-користувачі високо оцінили дизайн автомобіля, який успадкував дух оригінального A110 Berlinette.

• Alpine A110 - це компактний, легкий і маневрений спорткар, створений, щоб дарувати задоволення від водіння.

На 33-му Міжнародному автомобільному фестивалі в Парижі новий Alpine A110 отримав нагороду «Найкрасивіший автомобіль 2017», яка була вручена генеральному директору і голові ради директорів Групи Renault Карлосу Гону.

«Відродження такого культового спорткара, як Alpine A110, стало для нас захоплюючим випробуванням. Ми поставили перед собою завдання використовувати сучасні технології, але при цьому зберегти унікальний характер автомобіля, - сказав Карлос Гон. - Ми пишаємося тією енергією, яку новий A110 дав не тільки заводу в Дьеппі, де він проводиться, але і всієї Групи Renault. Ця нагорода стала видатним досягненням для всіх, хто протягом п'яти років докладав величезних зусиль, щоб повернути до життя цей символ французької елегантності і досконалості».

Alpine A110, представлений на Женевському автосалоні всього рік тому, був визнаний «Найкрасивішим автомобілем 2017 року» в ході відкритого інтернет-голосування.

Ця нагорода також відзначає величезну роботу, виконану командами Групи Renault, для перезавантаження цієї культової французької марки.

Новий A110 - це елегантне, легке двомісне спортивне купе, яке є символом відродження Alpine. У повній відповідності з ДНК марки акцент в новому автомобілі робиться на швидкості і задоволенні від водіння, які досягаються без шкоди для повсякденного комфорту.



Він був розроблений і виробляється у Франції з використанням легкої алюмінієвої конструкції і сучасної підвіски на подвійних поперечних важелях. У A110 Première Édition встановлюється 1,8-літровий 252-сильний чотирициліндровий двигун з турдбонаддувом центральномоторної компоновки.

Нагорода Міжнародного автомобільного фестивалю стала другою, завойованою Alpine після того, як A110 був визнаний «Кращим спорткаром року» на церемонії Trophées Argus 2018 у минулому грудні.

Про Alpine

Компанія Alpine була заснована в 1955 році Жаном Ределе. Ім'я Alpine увійшло в історію після того, як модель Alpine A110 Berlinette виграла Ралі Монте-Карло в 1971 і 1973 роках. Сьогодні Alpine повертається на ринок, представляючи новий спорткар A110, вірний традиційним принципам Alpine, таким як компактність, легкість, швидкість і, головне, задоволення від водіння.

  0