1

Тема: Бонус до зими від RENAULT

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/2017/nov/16/%D1%83%D0%BA%D1%80.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

Компанія Renault в Україні оголошує про старт акції "Бонус до зими від Renault", яка триватиме з 1 листопада по 31 грудня 2017 року в дилерській мережі Renault. В період акції, купуючи певні моделі Renault*, клієнти отримають актуальний бонус у вигляді комплекту зимових шин.

17 років успішної присутності компанії Renault на українському ринку та прагнення надати клієнту найвигідніше рішення придбання автомобіля дозволяють Renault утримувати лідерські позиції серед автомобільних брендів вже 3-й рік поспіль**.

Досягнуті результати обумовлені багатьма факторами: найбільш широкий модельний ряд, професійна команда, вигідні умови фінансування, а також оптимальне співвідношення якості, надійності та ціни.

Компанія Renault в Україні на регулярній основі проводить різні акції серед існуючих і потенційних клієнтів, завдяки яким купівля автомобіля Renault стає ще більш вигідним рішенням.

З 1 листопада 2017 року в офіційній дилерській мережі Renault стартувала акція "Бонус до зими від Renault", яка дає можливість придбати новий Duster, Logan седан, Sandero або Stepway з комплементом від Renault у вигляді комплекту зимових шин***.

Renault в Україні надає відмінну можливість купити підготовлений до особливостей зимових доріг автомобіль. Всі відвідувачі, які придбають Duster, Logan седан, Sandero або Stepway в акційний період (з 1 листопада по 31 грудня) в офіційному дилерському центрі, отримають комплект зимових шин у подарунок ***.

Також під час візиту в дилерському центрі Renault буде можливість:

· познайомитися з широким модельним рядом Renault та оцінити стильний дизайн автомобілів;

· провести тест-драйв, щоб переконатися на власному досвіді в високому рівні комфорту та безпеки автомобілів Renault;

· дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

· отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Докладну інформацію про умови акції можна дізнатися у офіційних дилерів RENAULT у Україні https://www.renault.ua/dealers.html

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.

*пропозиція діє з 01.11.2017 по 31.12.2017 р. в усіх офіційних дилерів Renault в Україні на моделі Duster, Logan Sedan, Sandero, Stepway.

**за даними Auto-consulting.

***під подарунком мається на увазі знижка на автомобіль в сумі вартості комплекту з чотирьох зимових шин. Кількість автомобілів, що беруть участь в акції - обмежена. В якості подарунка виступає комплект з чотирьох зимових шин Nokian. Кількість шин обмежена. Рено Україна залишає за собою право змінити подарунок в ході акції. Подарунок не може бути замінений на грошовий еквівалент вартості комплекту шин. Юридичні особи можуть вибрати або подарунок, або корпоративну знижку на автомобіль. Розмір корпоративної знижки залежить від обсягу партії автомобілів, про розмір знижки дізнавайтеся у офіційних дилерів Renault.

  0