1

Тема: Конкурс «ВАШІ ідеї – ВАШІ ініціативи»

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/2017/june/22/news1.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg
https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/2017/june/22/news2.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

Конкурс компанії Renault «ВАШІ ідеї - ВАШІ ініціативи» (YOUR ideas YOUR initiatives) добігає кінця. Журі залишилося лише визначити цьогорічних переможців. Цього року ми знову побачили справжню майстерність поєднання якості та творчого підходу у 83 роботах, надісланих на конкурс із 14 різних країн. У цьому міжнародному конкурсі також взяли участь шість шкіл з України. Дізнатися про них докладніше можна тут!

Конкурс «ВАШІ ідеї – ВАШІ ініціативи» розрахований на старшокласників віком 15-17 років. Проект пропонує дуже інноваційний та творчий підхід до ознайомлення з безпекою дорожнього руху та проблемою забезпечення «зеленої» мобільності (Sustainable Mobility). Школярі, що беруть участь у конкурсі, працюють разом у класі, пропонуючи ідеї щодо більш безпечного майбутнього та перетворюючи їх на реальні ініціативи у своїх громадах.

Молоді люди не лише обговорюють свої ідеї - їм пропонується вийти за межі своїх класів і налагодити співпрацю з людьми, зацікавленими в підвищенні безпеки на дорогах у їхніх містах. Вони мають нагоду побачити результати втілення власних проектів у своїх школах і громадах. Подолання викликів і отримані знання допоможуть їм стати активними, небайдужими та відданими громадянами.

Конкурс було започатковано у 2011 р. у рамках програми компанії Renault «Безпека та мобільність для всіх», метою якої є навчання молоді справжньому значенню та важливості безпеки на дорогах. З початку проекту 12 років тому понад 15 мільйонів молодих людей у 35 країнах дізналися, що дорожня безпека – це не лише правила, яких необхідно дотримуватися на вулицях, її забезпечення потребує виявлення ризикованої та безвідповідальної поведінки і реагування на неї.

Ми з нетерпінням очікуємо можливості повідомити про цікаві та надихаючі ініціативи, які ми отримували від учасників конкурсу цього року!

Докладнішу інформацію про конкурс наведено тут: http://safety-mobility-for-all.com/.

  0