1

Тема: Авто від Renault - Завжди вигідне рішення

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/profit-descision/RENAULT_Logan_MCV_Sandero_3000x1300.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск акції “АВТО ВІД RENAULT - ЗАВЖДИ ВИГІДНЕ РІШЕННЯ*”, яка триватиме з 8 по 31 серпня  2016 року включно в дилерській мережі Renault.

Більше 15 років успішної присутності компанії Renault на українському ринку і прагнення надати клієнту найвигідніше рішення покупки автомобіля дозволяють Renault утримувати лідерські позиції серед автомобільних брендів **.

Досягнуті результати обумовлені багатьма факторами, зокрема, відмінним співвідношенням якості, надійності та ціни. Не менш важливим є і вигідна кредитна пропозиція від Renault Finance - незмінного лідера на ринку авто кредитування. Унікальні для українського ринку кредитні умови від виробника допомагають максимально доступно і швидко придбати бажаний автомобіль.

Компанія "Рено Україна" регулярно проводить серед існуючих і потенційних клієнтів різні акції, завдяки яким автомобілі Renault стають ще більш привабливими і доступними.

З 14 липня стартувала акція від компанії Renault "RENAULT LOGAN. Завжди вигідна пропозиція", яка дає можливість не тільки придбати новий Logan седан, але й отримати комплект зимових шин у подарунок ****.

На додаток до поточної пропозиції з 8 серпня стартує акція "АВТО ВІД RENAULT - завжди вигідна пропозиція*".

Всі відвідувачі*** дилерських центрів Renault, які з 8 по 31 серпня включно придбають автомобіль Renault Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway в офіційному дилерському центрі, отримують комплект зимових шин у подарунок****.

Під час візиту в дилерський центр Renault буде можливість:

· познайомитися з моделями Renault;
· провести тест-драйв, а також переконатися на власному досвіді в європейському рівні комфорту автомобілів;
· дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;
· отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Детальну інформацію про умови акції можна дізнатися на офіційному сайті компанії www.renault.ua, в офіційних дилерів RENAULT в Україні або за телефоном гарячої лінії 0 800 500 351.


* пропозиція діє з 8 по 31 серпня 2016 р. в усіх офіційних дилерів Renault в Україні.
**за даними Auto-consulting.
***пропозиція розповсюджується на фізичних та юридичних осіб
****під подарунком мається на увазі знижка на авто в сумі вартості комплекту зимових шин. В якості подарунка для Renault Logan, Logan MCV і Sandero виступають зимові шини 185 / 65R15 Blizzak Revo-GZ 88S Bridgestone, а для Sandero Stepway зимові шини 205 / 55R16 Blizzak RevoGZ 91S Bridgestone.

  0