1

Тема: Сервісна акція від Renault

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/promos/service-action/RE_VA0004945_Discount_25prc_OOH_6000x3000.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

Компанія Renault в Україні оголошує про запуск сервісної акції, яка триватиме з 1 серпня по 30 вересня 2016 року в офіційних дилерських центрах Renault.

Існує думка, що технічне обслуговування - це тільки заміна масла і масляного фільтра, тому процедура не є важливою і проходити її не так вже обов'язково.

ТО для автомобіля Renault - це не тільки заміна масла, це весь комплекс технічних заходів, що складається з 29 операцій і 87 перевірок в контрольних точках.

У період сервісної акції надається можливість з максимальною вигодою провести ТО автомобіля. Тільки клієнтам MY RENAULT надається знижка 10% на моторні оливи ELF, до 25% на запасні частини групи ТО і 10% на роботи по їх заміні.

Програма ТО для автомобілів Renault не має жодних винятків або «рекомендованих робіт». Все, що повинно бути зроблено на Вашому авто відповідно до його віку і пробігу, входить в стандартну програму ТО і буде зроблено. Вам не будуть запропоновані зайві операції, всі роботи будуть погоджені з клієнтом. «Заявлена вартість = оплачена вартість» - один зі стандартів компанії Renault, який неухильно виконується.

Компанія Renault не йде на компроміс у питаннях безпеки. Комфорт водія і пасажирів завжди були і залишаються нашими найсильнішими сторонами. І всі наші зусилля спрямовані на досягнення основної мети - справність і довгострокова експлуатація Вашого автомобіля і Ваш спокій. Після проходження ТО на офіційному сервісі Ви можете бути повністю впевнені в своєму автомобілі. Все, що необхідно перевірити, буде перевірено і все, що необхідно поміняти, буде замінено.

Тільки серед клієнтів сервісу, зареєстрованих в MY RENAULT, які замовлять в період акції повний комплекс робіт відповідно до пробігу автомобіля, використовуючи при цьому запчастини, матеріали та моторні оливи ELF, придбані у дилера, будуть розіграні цінні призи (валізи, рюкзаки) і супер приз - поїздка в Данію.

Розіграш відбудеться протягом місяця з дня закінчення акції за допомогою сервісу підбору випадкових номерів http://www.random.org/ в присутності нотаріуса, а також представників компанії Renault в Україні.

Власники Renault за допомогою сервісу MY RENAULT мають можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі. Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

·  планувати сервісні роботи на автомобілі,

·  отримувати інформацію про спеціальні пропозиції, які стосуються саме автомобіля клієнта,

·  економити більше, аніж інші в період дії акційних пропозицій, тощо.


Компанія Renault в Україні рекомендує ВСІМ власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

З моменту запуску даної програми було зареєстровано більше 31 000 клієнтів, які можуть економити в період унікальних акційних пропозицій і користуватися всіма можливими вигодами лояльного клієнта.

Відео про переваги технічного обслуговування Renault на офіційній сторінці Renault в Youtube https://www.youtube.com/user/RenaultUkraine


ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ >

  0



2

Re: Сервісна акція від Renault

РОЗІГРАШ ПО СЕРВІСНІЙ АКЦІЇ

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/promos/service-action/RE_VA0004945_Discount_25prc_OOH_6000x3000.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

З 1 серпня по 30 вересня 2016 року в дилерській мережі Renault проходила сервісна.

У період сервісної акції була можливість з максимальною вигодою провести ТО автомобіля. Тільки клієнтам MY RENAULT надавалася знижка 10% на моторні оливи ELF, 25% на запасні частини групи ТО і 10% на роботи по їх заміні.

Тільки серед клієнтів сервісу, зареєстрованих в MY RENAULT, які замовили в період акції повний комплекс робіт відповідно до пробігу автомобіля, використовуючи при цьому запчастини, матеріали та моторні оливи ELF, придбані у дилера, були розіграні цінні призи (валізи, рюкзаки) і супер приз - поїздка в Данію.

18 жовтня 2016 року о 12-40 в офісі АТ "Рено Україна" (м. Київ, вул. Гайдара 50) відбувся розіграш туристичної поїздки, валіз і рюкзаків серед 1201 претендента в присутності нотаріуса, а також представників компанії-організатора розіграшу та АТ "Рено Україна".

Розіграш проводився за допомогою сервісу підбору випадкових номерів http://www.random.org/.

Переможцями акції стали:

· Туристична поїздка до Данії - Антонєнко Елла Володимирівна (м. Одеса, дилерський центр АІС Авто Юг).
· Рюкзак - Рева Павло Павлович, Безкоровайний Юрій Володимирович та Юрчак Юрій Михайлович.
· Валіза - Козлов Юрій Петрович та Орехов Ігор Віталієвич.

Компанія Renault в Україні дякує всім учасникам та вітає переможців акції!

  0