1

Тема: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/Renault-Nissan/reno-nissan.jpg.ximg.l_12_m.smart.jpg

Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду для наближення майбутнього автономного управління.

Компанії підписали глобальний багаторічний договір про роботу над новими технологіями наступного покоління.

Париж, Франція/Редмонд, Вашингтон, США (26 вересня 2016 р.) - Альянс Renault-Nissan і корпорація Microsoft підписали глобальний багаторічний договір про партнерство в рамках роботи над технологіями нового покоління з метою популяризації автомобілів, підключених до мережі Інтернет в усьому світі.

Компанії будуть займатися розробкою послуг наступного покоління для автомобілів, оснащених технологією Microsoft Azure - однією з інтелектуальних інтегрованих хмарних служб компанії. Нові послуги покликані дарувати покупцям більше задоволення від керування завдяки просунутій навігаційній системі, передовим можливостям технічного обслуговування (на основі прогнозу запасу надійності), автомобілеорієнтованого сервісу, дистанційного моніторингу стану автомобіля, а також зовнішній мобільній взаємодії і бездротовим оновленням.

«Автомобіль стає все більш інтегрованим в мережу Інтернет, розумним і персоналізованим, - сказав Огі Редзіч (Ogi Redzic), старший віце-президент Альянсу з нових технологій. - Партнерство з Microsoft дозволить нам прискорити розвиток супутніх ключових технологій, необхідних для здійснення бажаних покупцями прогнозів, а також дозволить створити нові технології, про які годі й було мріяти. Ми прагнемо надавати технології нової мобільності для кожного на основі єдиної глобальної платформи».

Renault-Nissan є ініціатором оснащення серійних автомобілів масового сегменту системами автономного управління та функціональними можливостями мобільного підключення до мережі Інтернет за доступними цінами. Альянс прагне розвивати технології і функціональні можливості мобільного підключення, щоб до 2020 року були запущені більше 10 моделей автомобілів з системою автономного управління, які б мали послуги, що дозволяють максимально ефективно використовувати вільний час в поїздках.

Renault-Nissan продовжує розвивати і запускати нові послуги та програми, що дозволяють людям залишатися на зв'язку з роботою, розвагами і соціальними мережами, і пропонує автомобілеорієнтований сервіс, який спростить взаємодію з автомобілем завдяки збору даних про його використання, віддаленому доступу, віддаленій діагностиці та профілактичному технічному обслуговуванню.

Microsoft Azure пропонує безпечну глобальну хмарну платформу з безмежним охопленням, що дозволяє Renault-Nissan пропонувати свої послуги численним покупцям по всьому світу.

Зокрема Renault-Nissan обрав Azure за його безпеку на корпоративному рівні і за неухильну відповідність Microsoft зазначеним вимогам. Крім того, Azure підтримує чимало операційних систем, мов і інструментів програмування, забезпечуючи гнучкість і можливість вибору при побудові загальної платформи Renault-Nissan, послугами якої зможуть користуватися обидва бренди, що входять до Альянсу.

«Хоча розвиток технології автомобілів, підключених до мережі Інтернет, знаходиться тільки на початку свого шляху, ми віримо, що ця ідея має потенціал для радикальних змін в галузі. Ми вступаємо в партнерські відносини, щоб прискорити розвиток мобільних і хмарних стратегій Renault-Nissan і подарувати нові технології покупцям, - сказав Жан-Філіп Куртуа (Jean-Philippe Courtois), виконавчий віце-президент і президент з глобальних продажів, маркетингу і операційної діяльності Microsoft. - Renault-Nissan є винятковим партнером завдяки своєму всесвітньому охопленню і широкій комерційній пропозиції, яка дозволяє донести абсолютно нові мобільні та цифрові технології до величезної кількості людей. Ця співпраця приведе до створення нового стандарту автомобілів, підключених до мережі Інтернет».

Наголос на технології нового покоління

Партнерство прискорить розвиток кращих в своїй категорії інформаційно-розважальних і географічно прив'язаних сервісів, до функцій яких входять:

- персоналізація і захист налаштувань

Користувачі зможуть індивідуалізувати свої настройки, знаючи, що їх дані захищені, і що у них є можливість передавати настройки з одного автомобіля на інший, а також блокувати їх і відключати передачу. За рахунок впровадження в автомобіль технологій, спрямованих на зручність водія, процес курування стає персоналізованим і дозволяє використовувати такі функції, як рекомендації маршруту, що власноруч налаштовуються, і просунута навігація.

- забезпечення продуктивності

В результаті співдружності Microsoft і Альянсу Renault-Nissan автомобіль стане більш продуктивним, що дозволить зробити час щоденної поїздки корисним за рахунок використання цифрових технологій, що застосовуються на робочому місці і в повсякденному житті.

- забезпечення доступу до бездротових оновлень

Користувачі зможуть завантажувати бездротові оновлення - наприклад, програмне заперечення  автономного управління або додаток для запобігання зіткнень.

- допомога в комунікації користувачів

Споживачі зможуть з легкістю перевірити і розрахувати приблизний час свого приїзду, або ж попередити друзів про зміну планів. Вони отримають можливість автоматично оплачувати паркування або проїзд по платних дорогах, не лишаючи салон автомобіля.

- відслідковування автомобіля на відстані

Власники автомобілів зможуть відстежувати місце розташування транспортного засобу, використовуючи мобільний телефон або ноутбук. Технологія дозволить довірити керування другу чи родичу, якому потрібен автомобіль, при цьому не передаючи ключів фізично. Користувачі зможуть скористатися мобільним додатком, який віддалено виявить автомобіль, увімкне зарядку або попереднє кондиціонування, а також відчинить і зачинить автомобіль.

- захист автомобіля

Спеціальне програмне забезпечення знайде вкрадений автомобіль і по можливості заблокує його. Технологія «геозонування» (geofencing) дозволить звести невидиму огорожу навколо автомобіля, яка відправить повідомлення, як тільки автомобіль подолає межі заздалегідь певної зони або дороги при в'їзді або виїзді.

- поліпшення досвіду володіння автомобілем

За рахунок збільшення можливостей підключення користувачі отримають доступ до сервісу передової автомобільної діагностики, що дозволяє автовиробникові надавати унікальні функціональні можливості. Збір даних фактичного користування автомобілем також допоможе інженерам поліпшити якість виробництва.

Про компанію Microsoft

Microsoft (Nasdaq "MSFT" @Microsoft) - це світовий лідер в сфері програмних платформ і виробництва програмного забезпечення для світу, орієнтованого на обчислення в хмарі і на мобільних пристроях, який бачить свою місію в тому, щоб дати можливість кожній людині і кожній організації на планеті досягти більшого.

Про Альянс Renault-Nissan

Альянс Renault-Nissan - це стратегічне партнерство між компанією Renault, що розташована в Парижі, і компанією Nissan, що розташована в японському місті Йокогама, на частку яких припадає кожен десятий автомобіль, який продається в світі. Renault і Nissan, які є стратегічними партнерами з 1999 р., в 2015 р. продали 8,5 мільйонів автомобілів в майже 200 країнах. Альянс має стратегічні партнерства з німецькою компанією Daimler, китайською Dong Feng Motor і японською Mitsubishi Motors. Альянсу також належить контрольний пакет акцій в спільному підприємстві, що є мажоритарним акціонером АВТОВАЗу.

  0
Спасибо сказали: alex.cver1



2

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

О...пылесосы будут интернет раздавать и управляться с моБилы?

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

3

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

почему не с яблоком? хм

Just in Time
  0

4 Відредаговано Larsen (2016-09-28 15:38:03)

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

Serega®, яблуко сильно горде, з Рено не хоче мати діла. Як мінімум з Мерсом.  lol

А ще цікаво як "зразок надійності" Рено, в купі зі "зразком безглючності" МС, буде разом працювати.  nose_eat

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

5

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

Serega® написав:

почему не с яблоком? хм

От надкушенного яблока гниль сильно расходится...

В случае использования iOS в коммуникации между автомобилями и окружением, такими как навигация, которые уже присутствуют в большинстве гаджетов, ниша будет полностью контролироваться компанией Apple. Такой подход, заявляет Кословски, может создать проблемы автопроизводителям, которые хотят использовать связь между автомобилями, чтобы подчеркнуть свой бренд и модель автомобиля. Аналитик из Gartner добавляет: «Я вижу сильную напряжённость и пересечение интересов в этой области в будущем. Это будет весьма интересная попытка удержать баланс в автоиндустрии — с одной стороны привлечь таких партнёров как Apple, но при этом сохранить характер каждой марки автомобиля и избежать тотальной унификации. Если же отдать коммуникации между автомобилями такой компании как Apple это станет началом конца для технологий взаимодействия между автомобилями».

[merge_posts_bbcode]Добавлено: 2016-09-28 16:51:17[/merge_posts_bbcode]

Larsen написав:

Serega®, яблуко сильно горде, з Рено не хоче мати діла. Як мінімум з Мерсом.  lol

По заявлению Apple, использовать iOS в своих авто планируют: Chevrolet, Ferrari, Opel, Nissan, Mercedes-Benz, Infiniti, Honda, Volvo, Acura, Hyundai, Kia и Jaguar.

dntknw

  0

6 Відредаговано Larsen (2016-09-28 17:41:31)

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

SanychGT написав:

По заявлению Apple, использовать iOS в своих авто планируют: Chevrolet, Ferrari, Opel, Nissan, Mercedes-Benz, Infiniti, Honda, Volvo, Acura, Hyundai, Kia и Jaguar.

Як же ж так, Ніссан на Яблоці, а Рено-Ніссан на Маломягких?  lol  lol  lol

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

7

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

андроид рулит!

Logan 1.5dci , Ravon R2
  0

8

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

Круто. Молодцы.  upp

KIA Sportage 4WD,2.0 бенз,ручка,2013 upp
Sandero STEPWAY 1,5 dCi, синий, 2014 - продано
Плюсы/минусы реношного дизеля по опыту владения Stepway - https://www.logan.in.ua/forum/post738140.html#p738140
В игноре - только странные люди (3)
  0

9

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

Larsen написав:

Як же ж так, Ніссан на Яблоці, а Рено-Ніссан на Маломягких?  lol  lol  lol

Ну так ведь сразу же прямым текстом писалось.

SanychGT написав:

По заявлению Apple

А правда и огрызок это как бы несколько разные вещи.  fly
Вот список автомобилей в которых можно попробовать огрызки. https://www.iphones.ru/iNotes/522845

Spoiler

Audi
2017 Q7
2017 A4

Buick
2016 LaCrosse
2016 Regal

Cadillac
2016 ATS
2016 ATS Coupe
2016 ATS-V
2016 ELR
2016 CTS
2016 CTS-V
2016 XTS
2016 Escalade
2016 Escalade ESV
2016 CT6

Chevrolet
2016 Spark
2016 Cruze
2016 Malibu
2016 Camaro
2016 Camaro Convertible
2016 Silverado
2016 Silverado HD
2016 Impala
2016 Volt
2016 Corvette
2016 Corvette Convertible
2016 Colorado
2016 Tahoe
2016 Suburban

Citroën
2016 C3
2016 C4
2016 C5
2016 Berlingo Multispace

DS Automobiles
2016 DS 3
2016 DS 3 Cabrio
2016 DS 4
2016 DS 5

Ferrari
2016 California T
2016 488 Spider
2016 488 GTB
2016 F12 Berlinetta
2016 F12 tdf
2016 FF

Ford
2017 Ford Escape

GMC
2016 Canyon
2016 Yukon
2016 Yukon XL
2016 Sierra

Honda
2016 Accord
2016 Civic
2017 NSX

Hyundai
2016 Sonata
2017 Elantra

Mercedes
2016 A-Class
2016 B-Class
2016 GLE-Class
2016 CLA-Class
2016 CLS-Class
2016 E-Class Coupe
2016 E-Class Cabriolet
2016 GLA-Class

Mitsubishi
2016 Pajero
2017 Mirage

Opel
2016 Adam
2016 KARL
2016 Corsa
2016 Astra
2016 Insignia

Porsche
2016 911
2017 Macan

Peugeot
2016 208
2016 Partner Teepe

Seat
2016 Ibiza
2016 Leon
2016 Toledo
2016 Alhambra

Škoda
2016 Superb
2016 Fabia
2016 Rapid
2016 Octavia
2016 Yeti

Suzuki
2016 Baleno
2016 Vitara
2016 SX4 S-CROSS
2016 Ciaz

Volkswagen
2016 Jetta
2016 Passat
2016 CC
2016 Beetle
2016 Beetle Cabrio
2016 Golf
2016 GTI
2016 Golf R
2016 e-Golf
2016 Tiguan
2016 Golf SportWagen
2016 Fox
2016 Polo
2016 Scirocco
2016 Sharan
2016 Spacefox
2016 Touran
2016 Lamando

Volvo
2016 XC90
2017 S90

  0

10

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

Зря вы скептически Майкрософт воспринимаете. Я думаю, что они удивят вас очень сильно. Причём, не только стабильностью и быстротой, но и продуманностью и простотой.  imho2

Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
  0

11

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

SanychGT написав:

Вот список автомобилей в которых можно попробовать огрызки.

А Рено ще тільки договори заключає...  lol

Tank написав:

Я думаю, что они удивят вас очень сильно.

Ми віримо, надіємось і чекаємо. Вже 35 років чекаємо, чекаємо, чекаємо... lol

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0

12

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

VH написав:

андроид рулит!

plus
не с тем связались

_AlexSander_ написав:

О...пылесосы будут интернет раздавать и управляться с моБилы?

что-то ты пропустил, сейчас бытовой техники с управлением с телефона уже полно, думаю пар-тройку лет и все это будет стоить как обычная бытовуха, потому как сейчас пока не дешево, ну и думаю не настроено, хоть сам в руках не держал...

управление чайником может и не нужно, но например духовкой, кондиционером, мультиваркой, обогревателем вполне удобно, утюгом просто мечта  upp  lol

KIA Sportage III Prestige 2.0CRDI AT AWD
  0

13

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

OZZY, я про дастер smile

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

14

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

OZZY написав:
VH написав:

андроид рулит!

plus
не с тем связались

Да, андрюху по глюкам никто не перегонит  smile  smile  smile

Larsen написав:

Ми віримо, надіємось і чекаємо.

Не чекайте. Пробуйте. Все тече, все змінюється.  smile  storstark

Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
  0

15

Re: Renault-Nissan та Microsoft уклали партнерську угоду

Tank написав:

Не чекайте. Пробуйте. Все тече, все змінюється. 

Зараз в мене є всі останні мобільні досягнення МС в експлуатації, і до iOS, в плані безпроблемності, їм дуже далеко.
Ну а змінюватись, нехай змінюєстья, я ж не проти. storstark

LogAn 2013 1.2 Authentique -> Toyota RAV4 2016 2.0 Live
  0