1

Тема: Renault та Одеський Міжнародний Кінофестиваль 2016 : 7 років партнерст

· Renault в Україні незмінно, вже сьомий рік поспіль, є автомобільним партнером Одеського Міжнародного Кінофестивалю (ОМКФ).

· 24 автомобіля Renault обслуговували потреби кінофестивалю.

· Renault вже більше 110 років тісно співпрацює з індустрією кіно.

Renault та кінематограф

Роман Renault з кінематографом триває вже більше 110 років. 13 лютого 1895 р. брати Огюст та Луї Люм'єр запатентували перший пристрій “для запису і перегляду хронофотографічних зображень”. Так народився кінематограф. Чотири роки потому Луї Рено був зафільмований за кермом “вуатюретки” Type A. Він став одним з перших промисловців, які усвідомили потенціал нового жанру для реклами своїх продуктів.

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/Без-назви-2аааа.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpghttps://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/11Без-назви-1.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpghttps://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/3.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

За свою тривалу історію Renault налагодила тісні зв'язки з теле- і кінокомпаніями. Автомобілі Renault з'являються в екранах телевізорів по всьому світу, починаючи від телесеріалів і закінчуючи художніми фільмами. Для потреб кінокомпаній завжди наявний спеціальний парк автомобілів, що представляють повний модельний ряд марки (традиційні та електромобілі).

Серед знакових культурних подій світового масштабу, які підтримує компанія Renault - Каннський та Венеційський кінофестивалі, а також кінофестивалі в Довілі, Ліоні, Ангулемі, Альп д'Уезі, Кабурі, Марракеші, Лондоні, Сан-Себастьяні, Вальядоліді та Одесі.

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/4.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpghttps://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/5.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpghttps://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/6.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

RENAULT - АВТОМОБІЛЬНИЙ ПАРТНЕР ОДЕСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ

У 2016 році компанія Renault в Україні незмінно, 7 раз поспіль, стала автомобільним партнером Одеського міжнародного кінофестивалю.

Учасники, гості та організатори фестивалю оцінили комфортабельність, привабливий дизайн і надійність 24 автомобілів Renault, серед яких були добре відомі моделі Fluence, Megane, Trafic та новинка Captur.

Добре впізнаванні автомобілі Renault протягом усього періоду доправляли  своїх пасажирів до червоної килимової доріжки, а також у місця проведення найважливіших подій насиченої фестивальної програми.

https://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/7.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpghttps://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/8.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpghttps://www.cdn.renault.com/content/dam/Renault/UA/news/kinofestival/Без-назви-3ап.jpg.ximg.l_4_m.smart.jpg

Компанія Renault в Україні пишається семирічною співпрацею з ОМКФ, найбільшим глядацьким кінофестивалем східної Європи.

  0