126

Re: Жара!!!!

yanus, Помпа БОШ. На яких авто її застосовують достаменно не цікавився...
Aprox, Не погоджуюся з Вам у цьому питанні. Не все що із заводу апріорі найкраще реалізовано...
Тим більше на Логані дуже економили. Деякі знайомі сміються з того що навіть в жигулях на контурі опалення є електроклапан, який перекриває подачу тосолу в радіатор пічки. Тому влітку не гріється салон від системи опалення. Деякі форумчани, наприклад НАЗАР, встромляли в подачу кран бабочку, як на мене корисна штука...особливо для тих у кого немає кондюка...
От мені справді було сумно і я поставив підігрів типу Вебасто...справді цієї зими (жовтень-березень)потреба в підігріві була може місяць сумарно. Так проклав не штатну магістраль паливну під капот, встромив паливозабірник не штатний, врізався в контур обігіву. Але "турбінка" попрацювала 20 хв. перед виходом, завівся, хвилину зачекав щоб прогнало масло і тосол і поїхав. У сильний мороз у салоні майже одразу тепло.

  0



127

Re: Жара!!!!

Sash_KO написав:

Помпа БОШ... вмикаю через кнопавку, і вона качає тосол

Sash_KO, а куди/як її врізать, як вона вживається з рідною помпою (турбонаддув ОЖ не виходить?) - фотозвіт-інструкцію робив при встановленні?

Stepway 1.6 8V  '2011 (+ГБО)
  0

128

Re: Жара!!!!

gatuno написав:

фотозвіт-інструкцію робив при встановленні?

Ага, все в БЖ виложив.
[merge_posts_bbcode]Added: 24-06-2016 10:11:37[/merge_posts_bbcode]

http://www.logan.in.ua/forum/post549417.html#p549417

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0
Спасибо сказали: gatuno1

129

Re: Жара!!!!

gatuno написав:

а куди/як її врізать, як вона вживається з рідною помпою (турбонаддув ОЖ не виходить?) - фотозвіт-інструкцію робив при встановленні?

Не скажу про турбонаддув ОЖ нічого. Перед встановленням курив форуми різноманітні і реалізував так як більшість пише. Думаю якби ввімкнена помпа заважала правильній циркуляції тосолу, то як мінімум двигун закипів. Враховуючи те що на свою "базу" прикрутив першу швидкість вентилятора охолодження, температура підіймається до 95 гр. лише коли причепа з 700 кг тягну і на вулиці більше 30...

  0

130

Re: Жара!!!!

Sash_KO написав:

прикрутив першу швидкість вентилятора охолодження

Це як?

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

131

Re: Жара!!!!

Evgenий,Лаврик вище дав посилання на повідомлення в бортовому. Там є фото інсталяції датчика температури.
Якщо робить по простому, то Вам достатньо придбати і врізати трійник з датчиком температури на 87-94 від газелі і скомутувати проводку, а це 4-х контактне реле, колодку до нього, запобіжник 25 А, додатковий опір (на розборці брав від ланоса за 50 грн.)...
При цьому на 93 гр. по БК Престиж вмикається карлсон в половину потужності і крутить доки температура не впаде до 89-90 гр.

  0

132

Re: Жара!!!!

Sash_KO написав:

При цьому на 93 гр. по БК Престиж вмикається

Туплю. Не могу понять смісла данных операций. Сейчас карлсон включается что то около 96 и охлаждает до 84 (по информации Торк). Что улучшится при использовании вашего метода?

Уже есть RENAULT Logan Ambiance 1.4 + ГУ + кондиционер   Бортовик
  0

133

Re: Жара!!!!

Evgenий, Включается раньше и маслает на половину мощности. Рабочая  температура двигателя 89 гр. Без первой скорости температура двигателя в пробке 93-98, с ней 90-93. Без первой  венттилятор маслает на полную почти не выключаясь, шумит и вибрирует...меня это нервировало...

  0
Спасибо сказали: Evgenий1